Kızlar sizin başınızada böyle bişey geldimi :(

elif5541

Anasının Kızı :)
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1.913
599
198
34
Kızlar temmuz ayında ramazan bayramında hamile olduğumu öğrendim bayramdan sonra devlet hastanesine gittik kesesini gördük folik asit verdi 1 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız dedi bir hafta sonra kalp atışları var verdi 3.5 ay boyunca randevularımı geçirmeden devlet hastanesine gittim sorun yok deyip gönderdiler kurban bayramından dolayı 2 li tarama testini yaptıramadık önemli dedil 4lüyü yaptırırsın dedi doktor nt ense kalınlığı 2.8 cıkmıştı ultrasonda bebeğğim 4 aylık olmuştu sağlıklı bildiğimiz için sevinçle özel marmara hastanesine gittik ama orda yıkıldık doktor bebeğimin beyninin oluşmamış omurilik gelişmemiş dedi acık acık doktor bu cocuk yaşamaz karnında ölür yada doğunca 2 saat için de ölür dedi tbi ben inanmadım 3 tanede daha özel hastaneye gittim hepsi aynı şeyi söyledi neden olur dedğimde kaliteli spermle döllenmemiş olyada folik asit eksikliğinden dediler en son üniversiteye gittim orda detaylı ultrasonla baktılar bi cok yerinde özrü var dediler sonlandırılmalı dediler bizde sonlandırdık artı o sıra amniyosentez yaptılar karnımdan su aldılar suyun sonucundanda kromozomal olarak temiz cıktı doktorlarda çevresel etkenlerden olmuş dediler birde düşündüğüm zaman ramazanda orucluydum bebeğim vitamin alamadığı için olurmu diyorum doktorlar olabilir diyor kafam cook karışık neye inancağımı şaşırdım sizde veye cevrenizde böyle şeyler yaşayan oldu mu? ( (Sakın devlet hastanelerine güvenmeyin benim gibi)

canım öncelikle allahım birdaha bu acıyı yaşatmasın...benim ablamda geçen sene kurban bayramında 13m haftalık bebeğini aldırmak zorunda kalıd ona da aynı teşhis konuldu özelde bi hastaneye gitti tüm doktorları gezdi hepsi yaşamaz ölür dedi ablamda bebeği aldırdı genetiğe bakldı temz çıktı onun da folik asit eskikliğinden olmuş sanırım..neyse ablama doktor 3 ay korun dedi ablamda öyle yaptı 3 ay korundu ve 4. ayında tekrar hamile kaldı ve şuanda dünya tatlısı bi minik sıpası var darısı sana inşallah üzme kendini:)

Saol cnm Bazen kendimi sucluyorum kızımı besleyemedim diye 2.ye nezaman kendimi toplayıp hamile kalabilrim bilemiyorum hamile kalmayada korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye ama doktor yaşamazsın diyo hamile kalmadan 3 ay önce folik asite başla diyor

ne denir böyle durumlarda bilemiyorum ama allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin kesinlikle kendini suçlamamalısın bende de düşük tehlikesi var dikkat ediyorum ama galiba başka da yapıcak bir şey yok her şey yoluna girer

öncelikle çook büyük geçmiş olsun canım, dilerim benzer bi acı bile tekrar yaşamazsın..

bu şekilde bebekte oluşmayan organların eksikliği sebebi folik aist bende öylebiliyorum.. ayrıca google'a bile yazsan bisürü şey çıkıyo bunla ilgili.. zaten hamile kalmaya niyet edildiği an başlanmalı folik asite.. gerçekten çok önemli.. ihmal etme..

ama kalitesiz spermdendir olayı bana saçma geldi..
kalitesiz spermin keseyi oluşturması mümkün ama bildiğim kadarıyla bebeği geliştirmiyor zaten, sen 4 ay diyosun bu baya uzun bi süre.. ya da devlet hast'sinin ihmalkarlığı

ne desek boş böyle durumlarda.. diyorum ya, Allah yaşatmasın bi daha inş..
benimde 2 düşüğüm oldu mesela, kese oluşuyordu büyüyordu ama bebek görünmüyordu.. genetikte falan sorun çıkmadığı için de, kalitesiz spermdir veya o da değilse tesadüfe, kadere bağlıcaz dedi doktorum..

can sıkıcı şeyleri çok konuşma, yer etmesin sende canım..
ileriye bak.. bebek istiyorsan hazır olduğun an dene bidaha..
güveneceğin, inanacağın bi doktor bul ve onla devam et..
doktorda çoooooooook önemli..

Saol cnm sende böyle şeyleri okuyup hem kendini hemde bebeğini üzme dinlen düşün güzel inş.sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Amin cnm şaşırdın kısmet artık sen neyaptığın 2 düşüğün ardından bebeğin oldumu bekliyomusun

çooooook geçmiş olsun....

cok üzüldüm ben 4 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim umarım bidaha yaşamam kimsenin yaşamasınıda istemem bazı özel hastanelerede güvenmemek gerektinide söylemek isterim

cok üzüldüm ben 4 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim umarım bidaha yaşamam kimsenin yaşamasınıda istemem bazı özel hastanelerede güvenmemek gerektinide söylemek isterim

Allahm sabır versin cnm evet doktordan doktorada değişiyor ama ben böyle olduğunu özelde öğrendm devlet hep sağlıklı dedi

yok canım takma kafana yaşarsın o güzel duyguyu ablam diğer bebekten sonra 2-3 çeşit vitamin hapı ve folbiol kullandı neyseki aynı şeyleri yaşamadı ve lkendini toprlayıncada hamile kaldı üzme kendini...

Saol cnm rahatlattın beni

Allah sabır versin canım..okudum ve gerçekten çok etkilendim..

BEN DE DE KANSIZLIK VAR VE HAMİLE KLMAK İÇİN UĞRAŞIYORDUM VE ŞU ANA KADAR BUNUN ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM...nettte biraz okudum ama mercimektirkuru bakliyattır ceviz bademdir yenmesi gerekliymiş..yalnız ben öğretmneim ve günde 7/8 duble bardak çay içiyorum bu da tetikliyor mu acaba:26:

Allah yardımciniz olsun

Cnm bende memurum iş yerinde sadece sabah bir bardak çay içiyordum kahve içiyordum bunları bıraktım siyah çayı içme yada sadece sabah cok acık iç ben demli içiyordum hamilelikte acık içmeye başladım suanda demili içemiyorum yeşil çay içmeye calış zaten kansızlık da demir eksikliğinden oluyor ceviz bebeğin beyin gelişimi için cok önemli tbi omega3 de hamile kalmak istiyorsan 3 ay öncesinden doktora git testlerini yapsınlar zaten anemi olduğun cıkar ona göre kan hapına ve folik asite başlatır ben gitmediğim için bunları yaşadım Allahm sanada yaşatmasın

Allah her şeyin sabrını veriyor bazen olumsuz şeyler yaşıyoruz ama dikkat et ardından çok mutlu olacağımız durumlar yaşıyoruz bundan sonra daha güzel olacak öyle düşün

Allah her şeyin sabrını veriyor bazen olumsuz şeyler yaşıyoruz ama dikkat et ardından çok mutlu olacağımız durumlar yaşıyoruz bundan sonra daha güzel olacak öyle düşün

İnş. cnm Allahm herkesin hakkında hayırlısını versin umutluyum bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inş.

geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın kendini suçlama oruçluydum bebeğimi besleyemedim diye bende hamileyim ve ben bulantılardan dolayı 20. haftaya kadar ağzıma lokma koyamadım 5-6 kilo verdim bebek annenin depolarından besleniyor zaten bazı durumlarda kader demek lazım artık kendini toplayıp geleceğe bakman lazım

Allah razı olsun cnm bende inş.sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…