- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
-
- Konu Sahibi marbling817
evetMerhaba evet normal..ben yeni doğum yaptim 1 bucuk aydir...bendede ilk 12 haftaya kadar öyle oldu.yemek yiyemez olmuştum. Mide yanmasi kasık ağrıları oluyor işte... eh eh annelik zor ama güzel bir duyqu.
içimi rahatlattın cnm sağol :) hep bi endişeli oluyor insanÇok normal cnm şişkinlik bnde de çok oluyordu gören diyodu karnın ne çabuk çıkmış ama geçiyo sonra tek kendi karnın kalınca anlıyorsun bebegin büyüklüğünü :)
Rica ederim cnm rahat ol tadını çıkar inşanlah sağsalim alırsın kucagına
merhaba canım ben ikiz gebelik yasıyorum. ben 2 taraftada batma hissettimMerhaba arkadaşlar, ikiz gebelikte her iki yumurtalıkta da batma hissi oluyor mu? Bu benim 2. Hamileliğim ilk çocuğumda bir tarafta hissederdim batma hissini şimdi iki tarafta olunca merak ettim , hamile olduğumu bugün öğrendim henüz doktora gitmedim ikiz gebelik yaşayanlar ilk belirtileri neler anlatabilir mi?
5 haftalıkken de ikiz olabilir demişsin,Nasıl farkettin o Zaman?tüp bebek miydi?merhaba canım ben ikiz gebelik yasıyorum. ben 2 taraftada batma hissettim
merhaba canım ben ikiz gebelik yasıyorum. ben 2 taraftada batma hissettim
Canim benim kese 4. Haftada görüldü vajinada iki kese gördü ordan biliyorum. Catlatma ignesi vurulmustum zaten ilk ayimda tuttu5 haftalıkken de ikiz olabilir demişsin,Nasıl farkettin o Zaman?tüp bebek miydi?
Insallah canim benim hepimizin yavrularina sağ salim kavuştursun allahimTeşekkür ederim canım, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrularına kavuşursun inşallah
Doktora git hemen hem leke görmüşsün kasık agrında var düşük bile olabilir kasık ve bel agrısı varsa hiç durma derimKızlar merhaba bu benim ikinci hamileliğim ilkinde kese gelişmediği için kürtaj olmustum kürtaj üstüne 70 gün sonra tekrar hamile kaldım doktor onayıyla tabiki. Ama ben şimdi internete cok kafa yormaya başladım yenidendaha yeni öğrendim ilk beta hcg 75 daha iki gün sonra 183 cıktı o arada da iki günlük kahverengi lekelenme yaşadım. Şimdi yok bir daha da kan testi yaptırmadım. Fakat ilk hamileliğimde kasık ağrısı cekmedim . Şuan özellikle tek tarafta sol da kasık ağrısı cekiyorum sizce bu normal mi yoksa dış gebelik olabilir mi lütfen yanıtsız bırakmayın
Bugün doktara gittim gebeliğim henüz cok yeni ama betam bugün 1532 cıktı ultrasona girdim ve kese gözükmedi emin olamadı değerlerim cok güzel arttı ama yine de gözükmedi kesemDoktora git hemen hem leke görmüşsün kasık agrında var düşük bile olabilir kasık ve bel agrısı varsa hiç durma derim
Daha küçük ondan gözükmemiştir kalbini ferah tut kan değerlerin çok güzel hayırlısı olsun inşanlah cnm hakkında:)Bugün doktara gittim gebeliğim henüz cok yeni ama betam bugün 1532 cıktı ultrasona girdim ve kese gözükmedi emin olamadı değerlerim cok güzel arttı ama yine de gözükmedi kesem
Gözükmesi gerekmiyor mu bu değerle vajinal ultrason ileDaha küçük ondan gözükmemiştir kalbini ferah tut kan değerlerin çok güzel hayırlısı olsun inşanlah cnm hakkında:)
Bilmiyorum cnm kaç haftalık şimdi seninki ?Gözükmesi gerekmiyor mu bu değerle vajinal ultrason ile
Gözükmediği için belli değil işte son adet tarihim kürtajdan önce yani 4 ay önce falan kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldımBilmiyorum cnm kaç haftalık şimdi seninki ?