kızlar sıze ozendım bende ogluma bayramlık aldım.yakısmısmı

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
bayramlık almak hıc aklımda yoktu ama sızın heyecanla aldıklarınızı anlatmanız benıde heyecanlandırdı.bende cıkıp ogluma yenı kıyafet aldım.ılk bayramlıgı dıye de saklıycam bunları.ama yıne buraya resım koymayı beceremedıgım ıcın albume koydum.sızı yorucam ama album resımlerınden bakarsanız sevınırım.hepınıze hayırlı bayramlar

güle güle giyinsin canim ama göremedim resmi ama eminimki yakismistir onlara ne yakismazki ...

canım baktım çok güzel yakışmış güle güle kullansın oğluşun yeni ciclerini. hırkanın içi polarlı dimi görmüştüm onu ben mağazada. zeytinburnunda çiçek eksport diye bi mağzada gördüm ben ordanmı aldın sende?

bu siteye gir
Gözat dan resmini seç.
resmin boyutunu 640x480 ayarla ve yanındaki kutucuğu işaretle
altaki host it kutucuğunu tıkla.
yüklediğin küçük resmin üstüne tıkla oresmin büyüğü çıkacak.
resmin altında kalan en alttaki yazıyı kopyala
formun mesaj yazma bölümüne gelip üstteki sağdan ikinci sarı renkli dağ resmine tıkla.
çıkan yere kopyaladığını yapıştır. mesajını gönden işlem tamamdır.

yapmak istersen tarif ettim canım:))

sagol canım ama o merserıze kazak waıkıkıden aldım.sen benzettın herhalde.yada dıger fotograflarda var oyle bır hırkası onunlamı karıstırdın acaba.oda baska bır semtten.

sagol canım ama o merserıze kazak waıkıkıden aldım.sen benzettın herhalde.yada dıger fotograflarda var oyle bır hırkası onunlamı karıstırdın acaba.oda baska bır semtten.

valla ben resimlerde kapşonlu hırka görüyorum mavi renkte bitek hırka olarak ovar kazak göremedim zaten. benzetmişim demekki çok benziyor. bende başka rengini almıştım ordan. neyse güle güle kullansın

güle güle kullansın canım ama eklenmemiş olabilir mi bende hırkaya bayramlık diye baktım başkada bişiy yoktu hihoyyyt

CANIM BENİM YA KÜÇÜK BEYE BAK SEN NEEEE OOO ŞİMDİDEN SERT BAKIŞLAR BAŞLAMIŞŞ MAŞŞALH GÜLE GÜLE GİYDİR a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…