Kızlar size iyi bir önerim var bakın ! Terramycin ve sivilce

E

EU3

Ziyaretçi
meraba kızlar..
sizinle paylaşmak istedim belki faydam dokunur diye..
benim tenim beyaz ve sivilcelenmeyen bi cildim var kolay kolay yağlı deil anca malum dönemlerde tek tük çıkar ve gider ama şu sıralar sevgilim askerden gelicekdi izine onun stresi faln derken dudagımın kenarında iki tane iltihaplı ve alnımda ikitane normal sivilce çıktı.
alışık olmadıgım için çok garipsedim ve bunları sevgilimle buluşana kadar geçiricem diye azim ettim.
iki gecedir yatmadan önce yüzüme bitane aspirini sulandırıp eritip pamukla tüm cildime uyguladım ve 10 dakika bekledim yıkadım..sora sadece sivilcenin olduğu yere TERRAMYCıN.diye küçük bi laç var çok ucuz hemde yanık yara sivilce izine iyi geln bi ilaç zaten kendisi.onu sürdüm sarı yağlı bişeydi zaten ..yattım ölece kendi kendine emmiş sabah kalktım inanınki kurumuşlar iki gündür yaptım yüzüm çok parlak ve bembeyaz kızlarrr ....o aspirin siyah noktalarada çok iyi gelio şuan siyah noktam yokk..
ve o 4 sivilcede yok bitanesi biraz iltihaplıydı o daha geç etki yapmış ama ufacık kurumuş ve izleride yok süper bişe yaa.....
sevgilimle buluşunca mermer gibi bi cildim olcak ..
azmin zaferi budur sanırım bi deneyin derim bunları inş iyi sonuçlar alacaksınız.
not:=ama bunları yaparken başka bişe sürmeyin derim cildinizee...:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
siyah noktaların asprinden sora geçdimi canım. bide delik delik kaldımı acaba yoksa pürüssüzmü oldu çünkü siyah nokta gdnce delikler kalıo hoş durmuo hatta siyah nokta geçmemiş gbi duruo

canım benim siyah noktalarım çok azlardı ama aspirinle suyu sürdükten sora baktım olanların içindeki siyahlar yok olmuş devamlı kullanırsan daha iyi sonuçda alabilirsn

aspirini ellen showdada görmüştüm anında etki yaptığından bahetmişlerdi ama ben hiç denemedm denemekte fayda var =)

canım şu normal bildiğimiz aspirinmi eğer oysa bebe mi büyük aspirinimi şimdiden teşekkürler

aaa hemen uygulaaym
benmde siyah noktalarım var burnumda keşke gitseler

canım normal büyük bildigimiz aspirin ....bardaga bitane koyun içinde su doldurun çok olmasın ama ertin ve yüzünüzü onla silin aspirinin çok olduğu kısımı burnunuzu ve svilceniz varsa oraya daha çok uygulayın 10dakika bekleyin ve uygulayın.sonucu yazın banada

evet canım içinde olan bi asitten doalyı mikropları öldürüo aspirin..

Konu açan üye isteği üzerine, konu kapanmıştır

X