kızlar sizceee abartıyor muyum

bende daha önce iki bayan doktora gitmiştim ama ikisindende hiç memnun kalmadım oysa beni bayan daha iyi anlar bende kendimi rahat ifade ederim derken yanıldığımı gördüm...sonra şimdiki doktoruma gitmeye karar verdim ne kadar olursa olsun erkek olduğu için tabiki çekiniliyor ama bana söylendiği gibi erkekler bu konuda hem daha hassaslar hemde daha yardımcı...yalnız tüm bayan doktorlar aynı demiyorum,mutlaka içlerinde çok iyi olanlar var ama bence asıl olan doktorunu bulabilmek..sana verdiği enerji cok önemli çünkü,özel bi durumu paylasıyorsun o anda,ne olursa olsun sen muayene sonrası huzurlu cıkabiliyosan istenilende bu zaten...

benim 2 doğumumuda memlekette aynı bayan doktor yaptırdı çok memnunum ama over tümör ameliyatımı ankarada onkoloji hst.jinekoloğu bi erkek doktor yaptı ondanda memnunum çok güzel estetik yaptı iz falan kalmadı kürtajımı özelde bir bayan yaptı sinir etti beni vay oğlumda kızımda varmış tekrar niye istemişim sanane be kadın benim içim yanıyor ağlıyorum bi kadın olarak beni anlaman lazım orda oda laf yetiştiriyor. bak 5 aydır bekliyorum tekrar olsun diye olmuyor........

walla bayan doktorlar daha acımasız geneli. acımaz sus diye azarlıyorlar birde ama erkek doktorlar hem daha kibar hemde daha anlayışlı yaklaşıyorlar benden tavsiye bayan erkek değerlendirmesi yapacak olursak erkek bence

X