kızlar daha önce bir çok kez kadın doğum uzmanına gittim ama hepsi bayandı .yarın için randevu aldım ama doktorum erkek .bağnazlık olarak ta değerlendirebilirsiniz ama insan çekiniyor ister istemez ......sizce çok mu abartıyorum bu durumu
mrh benim dr um bayan.çünkü eşim bayan dr olsun diye ısrarcı.ama gerçekten erkek dr lar hem daha başarılı hemde dogum konusunda daha yetenekli diye duyumlarım da var.
Doktorun erkeği bayanı olmaz.Özellikle erkek doktorları tercih ediyorum, ve gittiğim bütün jinekologlar erkek. Bir kere bayan jinekoloğa gitme gafletinde bulunmuştum , bin pişman oldum. Ondan sonra bayan jinekologlara karşı önyargı başladı bende.
benim doktorum da erkek.
kazayla geçen ay bayan doktora gittim ve hiç beğenmedim..
tabii tıpta bayan erkek farketmez önemli olan mesleğinde başarısıdır.
ama bende kuaförlerde ve doktorlarda erkeklerin başarısına inananlardanım..
sanırım erkek lerın bazı işlerde daha başarılı olduğu kanısındayım bende .daha önce özel bir hastanede bayan doktora 3 kez gittim ama akıntı problemimin tekrarladığını kullandığım antibiyotiklerin geçici süreyle etkisi olduğunu sölediğimde bana cevabı ben ne yapabilirim vermişim ilacı kullanmışsın oldu .halbuki internetden araştırdığımda tekrarlayan akıntı problemlerinde kronik olabileceği buna bağlı ilaç verilebileceğini okudum .hani devlet hastanesinde doktorların bu şekilde yaklaşımına alıştık ama özelde resmen şoke oldum normalde kıyametleri koparmam gerekirken susup kaldım .ama nedense erkek tende insana çekiniyor alttan muayene olayı oldukça zorr ....çatal dan befret ediyorum zaten
arkadaşım lütfen hangi çağda yaşıyoruz, erkek dr bence her zaman daha iyidir, her yönde, gittiğim tüm dr lar erkekti, bayan dr allah düşürmesin gitmem güvenemiyorum nedeni yok, bence git normal muayeneni ol ne utanıyorsun, ne var utanacak, aş bunları bence.
İlk önce bayan dr.larda tırnak olayı var bizzat yaşadım,erkekte bu olay yok
Erkek dr bayanlara göre biraz daha anlayışla yaklaşıyorlar
Ama iyi olan bayan dr larda yok değil benim fikrim bu
Sağlıkta utanma olmaz.
canım benim bende senin gibi hep düşünmüştüm bayan dr. beni daha iyi anlar, utanmam vs. diye düşündüm ve 3 tane bayan kadın dogumcuya gittim fakat bekledigim gibi olmadı ama sonra dr. buldum evet baydı çok çekindim tereddüt ettim ama inan bayan dr. daha iyi muamele gördüm çok anlayışlı, eşime ve bana herşeyi en ufak detayına kadar açıklıyor gece gündüz bir problemim olsa sıkılmadan arayabiliyorum ve sag olsun fazlasıyla yardımcı oluyor...tatlım hiç çekinme dr. kadını erkegi yok önemli olan iyi birini bulmak
Bence de erkek doktorlar işlerine daha fazla konsantre oluyor. İlk gittiğim bayan dr. beni muayene ederken bir yandan da arkadaşlarıyla telefonda akşam için planlar yapıyordu. İlk vajinal muayenemdi ve çok tedirgin olduğum için bayan dr.tercih etmiştim. Ama akşamki planlarına yetişmek için beni öyle bir yatırdı ve muayene etti ki ne olduğumu şaşırdım. Bir daha asla...
arkadaşlar gerçekten kadın doğum üzerine hem akademik kariyer olarak,hem de uzmanlık olarak en iyi doktorlar büyük oranda erkek doktorlardır..ben de 2 bayan doktora gittim ama kesinlikle nasıl bir tedavi süreci geçireceğim konusunda fikir sahibi değilim..ilaç verip gönderiyorlar..yarın bir prof.la görüşücem.erkek ve çok başarılı bir doktor olduğunu öğrendim.bence hiç çekinmemek gerekiyor..zaten ilk muayenede bir tedirginlik olur,ama önemli olan daha sonra doktorumuzla aramızda oluşan güvendir..yanlış tedavilerle yıllarını boşa harcayan insanlar var..kaybedecek zamanımız yok(en azından benim öyle)...
bu konularda zaten çekingenimdir.
bir kere bayan dr a gittim,kadın çok ters davranmıştı. sinir olmuştum.
bir kere daha gidersem yine bayana giderim, ama o da ters biri olursa artık özellikle erkek dr a gideceğim.kararlıyım.
çevremden duyduğum kadarıyla erkekler daha anlayışlı davranıyorlar.
Kadinlar jinekolgtan, erkekler de psikologtan cekinirler sebep ayni sayilir.
Her kadin yilda bir kere jinekologa gitmelidir cekinilecek, utanilacak bir sey yok
şirineciğim arkadaşlara katılıyorum. gerçekten erkek drlar dajha anlayışlı ve sabırlı oluyorlar. zaten onlar sana kadın gözüyle değil hasta gözüyle bakıyorlar. kim bilir günde kaçtane hastaya bakıyorlar. rahat ol. ben gözümü kapatıyorum. bi bakıyorum muayene bitmiş. tabi benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için canım çok yanıyor o başka:)
bende bayan doktor tercıh edenlerdenım ama,
kendı rahatlıgım acısından.. yoksa mecbur kalsam erkek doktorada gıderım..
ama erkeklerın doktorlukta cok basarılı olabılecegıne ınanıyorum..
tıpkı bayan kuaför ıle erkek kuaför arasındakı fark gıbı..
ne zaman bayan kuaföre rasgelsem ıcımden söve söve cıkmısımdır kuaförden...