Kizlar sizce yaz düğünümü kiş düğünümü yapayim.

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.017
1.607
Mrh kizlar öncelikle 1 yildir nişanliyiz. Nişanlim arabistanda. Ekimde geliyor nikah olacağiz. Pasaport için.haziran 2009 düşünüyorduk. şimdi beni aradi şubat olsun mu diyor. Kişin soğuk falan dedim morali bozuldu. Uzun zamandirda ayriyiz. 9 aydir görmüyorum. Ne yapsam sizce?

her şey hazır ise neden bekleyeyim
yazın havuz başı yada kır düğünü yapmıyorsanyaz-kış ne farkeder?
gelinliğe gelincede yaz kış istediğin model gelinlik giyebiliyorsun
hele sevdiğime kavuşmak varken :asigim:
hayırlısı inşallah a.s.

yazın yapin kışın sogukta banyo zor olur -tatlicadiarzu-

arabistanda yasicaksaniz yaz kış farketmez yap gitsin kaydirigubbakcemile2

arada özlem varsa ve bekleyeceğiniz bir şey de yoksa bencede farketmiyor..
tabii yazın yapılan düğünlerde kırdüğünü seçeneği insanı çok cezbediyor.bu da ayrı..

yazın yapin kışın sogukta banyo zor olur -tatlicadiarzu-

arabistanda yasicaksaniz yaz kış farketmez yap gitsin kaydirigubbakcemile2

yok ankarada olacak düğün. Bir kaç ay kalacağiz. Arabistanda iş dolayisyla kalcağiz canim

valla ben aşkımla bir arada olabilceksem yaza kışa bakmazdım, benim için önemli olan onunla bir an önce aynı hayatı yaşayabilmek Şeniz ama tabi sen yine de hayallerine ters düşme, sonra hep pişman olmak da var :teselli: yerimseniben

valla ben aşkımla bir arada olabilceksem yaza kışa bakmazdım, benim için önemli olan onunla bir an önce aynı hayatı yaşayabilmek Şeniz ama tabi sen yine de hayallerine ters düşme, sonra hep pişman olmak da var :teselli: yerimseniben

çok doğru söylüyorsun. ben istanbulda oturuyorum. nişanlım ankarada ankarada düğün olacak. ceyiz, gelinlikle evden çıkma,kına nasıl olacak bilmiyorum
annemin haberi yok. birde abimin düğünü var aralıkta sanki kaçar gibi arka arkadaya da evlenilmez ama bakalım canım.

konuyu hiç okumadım başlığa istinaden yazıyorum..

yaz düğünleri bir başka oluyor bence,Allah mutlu etsin..

benim hayalim yaz düğünü..

çok doğru söylüyorsun. ben istanbulda oturuyorum. nişanlım ankarada ankarada düğün olacak. ceyiz, gelinlikle evden çıkma,kına nasıl olacak bilmiyorum
annemin haberi yok. birde abimin düğünü var aralıkta sanki kaçar gibi arka arkadaya da evlenilmez ama bakalım canım.

senle çokbenziyo kardeimiz:)benim de nişanlım istanbulda ben ankara'dayım:)benim ağbim benden 1 ay önce evlendi yani 20 temmuz da bende ağustosun 22 sinde evlencem kısmetse.nikah olcak bizim ve ankarada olcak nikah.nese ben konuyu dağıttım topic sahibine tek bi sözüm olcak eğer sevdiğim adama daha erken kavuşmak söz konusuysa yaz kış yağmur çamur hayatta dinlemem.yeter ki bi an önce kavuşayım.hasretliğin ne kadar acı olduğunu benim kadar bilez azdır.

senle çokbenziyo kardeimiz:)benim de nişanlım istanbulda ben ankara'dayım:)benim ağbim benden 1 ay önce evlendi yani 20 temmuz da bende ağustosun 22 sinde evlencem kısmetse.nikah olcak bizim ve ankarada olcak nikah.nese ben konuyu dağıttım topic sahibine tek bi sözüm olcak eğer sevdiğim adama daha erken kavuşmak söz konusuysa yaz kış yağmur çamur hayatta dinlemem.yeter ki bi an önce kavuşayım.hasretliğin ne kadar acı olduğunu benim kadar bilez azdır.

ANKARANIN NERESİNE GELİN GİDİYORSUN. BEN BATIKENT GERÇEKTEN DE BENZİYOR. MUTLULUKLAR DİLERİM CANIM. ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN. SENİN Kİ NE GÜZEL YAZ DÜĞÜNÜ OLACAK AMA.a.s.:nazar:

yok ankarada olacak düğün. Bir kaç ay kalacağiz. Arabistanda iş dolayisyla kalcağiz canim

canım ankara da yaşayan biri olarak diyebilirimki kışın burası çok sert geçer,ben bile çekemiyorum buranın soğuğunu.Valla aklında düğününle ilgili güzel anıların olsun istiyorsan yazın yapın derim canım,şimdiden mutluluklar...:1hug:

batıkent bana çok yakın cnm.ama ben Ankara dan istanbul'a gelin gidiyorum.batıkent güzel yerdir bu arada.bana deselerde ki nikahını kışın yapcaz hiç beklemezdim evet yapalım derdim ama:)

Valla ankarayı bilmiyorum ama sonbahar olarak ekim ilk bahar olarakta mayıs nisanı tavsiye ederim en azında izmirde o havalarda dügünler cok güzel oluyo yazın dügün yapmak cok kötüüü:S

X