- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.607
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazın yapin kışın sogukta banyo zor olur -tatlicadiarzu-
arabistanda yasicaksaniz yaz kış farketmez yap gitsin kaydirigubbakcemile2
yazın yapin kışın sogukta banyo zor olur -tatlicadiarzu-
arabistanda yasicaksaniz yaz kış farketmez yap gitsin kaydirigubbakcemile2
taze evliler soğuktan ne anlar soğuk banyo da hissetmezler dimii kaydirigubbakcemile3
ankaranın sogugu kötü olur, en azından sonbaharda yapin canım
ama kışın ı ıh
valla ben aşkımla bir arada olabilceksem yaza kışa bakmazdım, benim için önemli olan onunla bir an önce aynı hayatı yaşayabilmek Şeniz ama tabi sen yine de hayallerine ters düşme, sonra hep pişman olmak da var :teselli: yerimseniben
çok doğru söylüyorsun. ben istanbulda oturuyorum. nişanlım ankarada ankarada düğün olacak. ceyiz, gelinlikle evden çıkma,kına nasıl olacak bilmiyorum
annemin haberi yok. birde abimin düğünü var aralıkta sanki kaçar gibi arka arkadaya da evlenilmez ama bakalım canım.
çok uzatmayın yapın gitsin nolucak ya:icecream:
senle çokbenziyo kardeimiz:)benim de nişanlım istanbulda ben ankara'dayım:)benim ağbim benden 1 ay önce evlendi yani 20 temmuz da bende ağustosun 22 sinde evlencem kısmetse.nikah olcak bizim ve ankarada olcak nikah.nese ben konuyu dağıttım topic sahibine tek bi sözüm olcak eğer sevdiğim adama daha erken kavuşmak söz konusuysa yaz kış yağmur çamur hayatta dinlemem.yeter ki bi an önce kavuşayım.hasretliğin ne kadar acı olduğunu benim kadar bilez azdır.
yok ankarada olacak düğün. Bir kaç ay kalacağiz. Arabistanda iş dolayisyla kalcağiz canim