• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar sizce test pozitif mi

mustafaperi2121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
194
331
53
28
Merhaba ben yeniyim ya kizlar benim adetime 3 gun kaldi onceki testim 2 gun onceydi ve cok silikti simdiyse boyle sizce gebelik varmi sabahta yapicam test ve ben 1 bucuk ay once dusuk yaptim yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim IMG-20191105-WA0004.jpeg

canim bende yaptim silikti bana mi oyle geliyor dedim bi tanede kaliteli test aldim onda daha belirgin cikti su yukledigin fotografi ise 15 20 dakika sonra cektiysen rengi bozuk cikmistir yada ilk andan itibaren boyleyse cok fazla idrar damlatmis olabilirsin ama ben twstten sonra doktora gittim kan testi yaptirsim hamileymisim daha yeni oldugu ixin twst silik cikmis dedi doktor sanirim hamilesin hayirli olsun canim :)

canim bende yaptim silikti bana mi oyle geliyor dedim bi tanede kaliteli test aldim onda daha belirgin cikti su yukledigin fotografi ise 15 20 dakika sonra cektiysen rengi bozuk cikmistir yada ilk andan itibaren boyleyse cok fazla idrar damlatmis olabilirsin ama ben twstten sonra doktora gittim kan testi yaptirsim hamileymisim daha yeni oldugu ixin twst silik cikmis dedi doktor sanirim hamilesin hayirli olsun canim :)
Tesekkurler canim ins vardir

Merhaba ben yeniyim ya kizlar benim adetime 3 gun kaldi onceki testim 2 gun onceydi ve cok silikti simdiyse boyle sizce gebelik varmi sabahta yapicam test ve ben 1 bucuk ay once dusuk yaptim yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim Eki Görüntüle 2551272
Şu küçük olan yere "S" yazan oraya damlattığınıza eminsiniz değil mi? Ya da fazla damlatılmış taşmış gibi az olması gerekiyor 2-3 damla kadar.

Back