- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi mustafaperi2121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa off catlicam meraktan korkuyorum negatif cikmasindanCanım test bozuk gibi yarın yapacağına 3 den fazla damlatma
Aslinda cok damlatmadim 4 damla fazlamiTest bozuk veya idrar çok damlatılmış gibi geldi bana
Çok değilmiş evet, o zaman test bozuk ki böyle çıkmışAslinda cok damlatmadim 4 damla fazlami
Tmm cnm tskkrlerÇok dagılmış saglikli bir sonuç veremez ama 2 gün once silikti diyorsunuz
Demekki var birseyler. Yarin ilk idrarinizla yapin
Evet normalde ilk adetimi olacaktim ama daha olmadim bide 4 gun once falan akintiyla beraber bir hafif kirmizili akintim olduDüşükten sonra adet görmeden mi kaldınız bence tekrarlayın üç damla damlatın
Tesekkurler canim ins vardircanim bende yaptim silikti bana mi oyle geliyor dedim bi tanede kaliteli test aldim onda daha belirgin cikti su yukledigin fotografi ise 15 20 dakika sonra cektiysen rengi bozuk cikmistir yada ilk andan itibaren boyleyse cok fazla idrar damlatmis olabilirsin ama ben twstten sonra doktora gittim kan testi yaptirsim hamileymisim daha yeni oldugu ixin twst silik cikmis dedi doktor sanirim hamilesin hayirli olsun canim :)
Şu küçük olan yere "S" yazan oraya damlattığınıza eminsiniz değil mi? Ya da fazla damlatılmış taşmış gibi az olması gerekiyor 2-3 damla kadar.Merhaba ben yeniyim ya kizlar benim adetime 3 gun kaldi onceki testim 2 gun onceydi ve cok silikti simdiyse boyle sizce gebelik varmi sabahta yapicam test ve ben 1 bucuk ay once dusuk yaptim yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim Eki Görüntüle 2551272
Sabah dediginiz gibi yapayim bakalim bu testte 4 damla damlatmistim oysaŞu küçük olan yere "S" yazan oraya damlattığınıza eminsiniz değil mi? Ya da fazla damlatılmış taşmış gibi az olması gerekiyor 2-3 damla kadar.
Bence de bi daha yapın bu iptal olmuş gibi, yine de varsa zaten çıkar 2.çizgi kan testi de yaptırırsınız hastanede garanti olurSabah dediginiz gibi yapayim bakalim bu testte 4 damla damlatmistim oysa
Aynen canim bnm saol ❤Bence de bi daha yapın bu iptal olmuş gibi, yine de varsa zaten çıkar 2.çizgi kan testi de yaptırırsınız hastanede garanti olur
Kan testı yapın ve bu marka kullanmayın guvenılır degıl bır kez hamıle olmadıgım halde silik gosterdı bendeAynen canim bnm saol ❤☀
Erken gebelik testimi alsamkiKan testı yapın ve bu marka kullanmayın guvenılır degıl bır kez hamıle olmadıgım halde silik gosterdı bende
Erken gebelık testlerı gereksız pahalı ımkanın varsa bı ozel hastanede kan testı yaptır yok dersen ucuz testlerden al bu marka dısında adetın geçtiyse cıkar zatenErken gebelik testimi alsamki
Pisman oldum bu markayi aldigimda zaten herkes kotu yorum yapmis bu marka test icinErken gebelık testlerı gereksız pahalı ımkanın varsa bı ozel hastanede kan testı yaptır yok dersen ucuz testlerden al bu marka dısında adetın geçtiyse cıkar zaten