- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
İnşallah değildir ya istiyorum yani ne yalan söyleyeyim Bir kızım var bir kardeşi olsun çok istiyorum hem de emzirmeyi yeni bıraktım Bir ay oluyor yani emzirmeyi bıraktırdığım ay hamile mi kalmış oluyorum ben şimdi eğer testi yanlış değilse inşallahBence var gibi çook yeni... Tabi test bozuk değilse
Ay inşallah ya inşallah bozuk değildir inanır mısın 8 tane testim vardı o kadar boş yere kullandım ki bu sonuncu testimdiBu pozitif
İnşallah bu kadar koyu olup bozuk olma ihtimali sıfır akmış bi şekilde olsaydı bozuk derdim. Millet kıl gibi çizgilere pozitif diyoAy inşallah ya inşallah bozuk değildir inanır mısın 8 tane testim vardı o kadar boş yere kullandım ki bu sonuncu testimdi
Bana varla yok arası gibi geliyor çizgiİnşallah bu kadar koyu olup bozuk olma ihtimali sıfır akmış bi şekilde olsaydı bozuk derdim. Millet kıl gibi çizgilere pozitif diyo
Canım gecikmenin 10 gününde yani kıpkırmızı pozitif olması lazım ya aksini ya da başka bir şey yaşamış olan biri varsa yazar muhakkak bilemedim yaniBenimde gecikti bugün 10. Gün dün yaptım test negatif çıktı acaba hamilemiyim bilemiyorum kafam çok karışık
Hiç. Bilmiyorum Dün yaptım çıkmadı bugün 10. Gün 10. Günden sonra çıkarmı bilmiyorum kan testide yapmadım hala gece döllenme olabilirmi acaba diye düşünmüyorum değil birde bel agrım falan varCanım gecikmenin 10 gününde yani kıpkırmızı pozitif olması lazım ya aksini ya da başka bir şey yaşamış olan biri varsa yazar muhakkak bilemedim yani
Geç döllenme olması için geç yumurtlanma olması gerekiyor o zaman da adetin 10 gün geçmiş sayılmıyor belli olmaz yani canım istersen bir kan ver ya da testini tekrarla benim şu an ikisini de yapma fırsatım olmadığı için burada dolanıyorum bakalımHiç. Bilmiyorum Dün yaptım çıkmadı bugün 10. Gün 10. Günden sonra çıkarmı bilmiyorum kan testide yapmadım hala gece döllenme olabilirmi acaba diye düşünmüyorum değil birde bel agrım falan var
Benimki de böyleydiBana varla yok arası gibi geliyor çizgi
10 . Günden sonramı pozıtifi gördün senBenimki de böyleydi
Geç döllenme olması için geç yumurtlanma olması gerekiyor o zaman da adetin 10 gün geçmiş sayılmıyor belli olmaz yani canım istersen bir kan ver ya da testini tekrarla benim şu an ikisini de yapma fırsatım olmadığı için burada dolanıyorum
Bir şey sorabilir miyim pekiBenimki de böyleydi
O yumurtlama testi kullanmadıysan eğer tahmini yumurtlama gününü biliyor musun takip ettin miAnladım 10 gün değilde örnek 7 gün gecmış sayılıyor işin garibi geç döllenme oldunmu olmadımı onu da bilmiyorum malesef
Sanırım benimde 15. Gün çünkü ben çatlama iğneis oldum. İğnenin 14. Günğ test yap dedi ben 15. Günü yaptım testiBir şey sorabilir miyim peki
Kızıma yumurtlama testi kullanarak hani günü gününe biliyordum hangi gün hamile kaldığımı
Ama şu anda tahmini yumurtlamadan sonraki 15. gün seninki ne zaman böyle olmuştu yani testin böyle çıktı
Aa senin günün belli hatta benim tam belli değil neyse kısmet artık ne olursa olsun sonucu yazarım postun ucuna böyle belirsiz bırakmak istemem İnşallah hayırlı ve güzel haberle gelirim hamileyim diye yazarım kocamanSanırım benimde 15. Gün çünkü ben çatlama iğneis oldum. İğnenin 14. Günğ test yap dedi ben 15. Günü yaptım testi
Sadece bir kere yaptım adetın 15. Yada 16 gunudü kaç ay önce yapmıştım normalde ortalama 26 günde bir adet oluyorum ama genel ortalamaya baktıgımda 30 günde bir oluyorO yumurtlama testi kullanmadıysan eğer tahmini yumurtlama gününü biliyor musun takip ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?