Kızlar sizce niyeti nedir, siz nasıl yorumluyorsunuz?

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
668
219
30
İlk kez açtığım konuda da bahsetmiştim tanıştığım çocuktan burada. geçen hafta ilk kez yüzyüze de görüştük kendisiyle ve gayet iyi geçti görüşme havadan sudan sohbet ettik vs. ardından mesaj da attı çok güzeldi sohbetin dedi teşekkür ettti. zaten ayrılırken de yine görüşelim demişti. Her neyse bu çocuk buluşmadan önce de insta storyme attığım esprili yazılar yazdğım selflerime mesajlar yazıyordu aynı şekilde ilk görüşmemizdn sonra da yani şu anda da yazıyor. 3 4 günde bir storylerime mesaj atıyor bazen kibarca "yürüyor" bazen de esprili bir yazıyla beraber atıysam foto espriye karşılık falan veriyr. O şekilde konuşuyor benimle. Yani ne niyetini apaçık belli etti şu zamana kadar her ne kadar saçıma vs. iltifat ettiyse de ne de yılışık konuşmalarda bulundu. Araf yani bana göre. Sizce duygusal bişeyler mi başlasın istiyor ağırdan alarak, yoksa öylesine bir arkadaşlık mı nasıl yorumluyorunuz bu durumu?

Arkadas degilsiniz bence..
Insan arkadas dedigine kibarca yürür mü hic ?
Size karsi bir seyler hissediyorki sizinle tatli tatli muhabbet icine giriyor..
Aceleci davranmiyor ..

Akışına bırakmış
Tadını çıkarıyor.
Bir dahaki buluşmada anlaşılır niyeti.

Akışına bırakmış
Tadını çıkarıyor.
Bir dahaki buluşmada anlaşılır niyeti.
Paralel düşünüyorum sizinle bazen rahat davranıyor sanki , ikinci buluşmaya çağırık büyük olasılıkla o zaman derdi nğyeti anlaşır mı diyorsunuz eger bir şey hissediyrsa bukuştugu uzda bunu belirtmesi fikrndeyim ya da sohbeti ilertmesi gerekiyr buluşmadan sonra?

Evet
Arkadas degilsiniz bence..
Insan arkadas dedigine kibarca yürür mü hic ?
Size karsi bir seyler hissediyorki sizinle tatli tatli muhabbet icine giriyor..
Aceleci davranmiyor ..
aceleci davranmaması yani meramınınaçıkça anlatmamaı kafamı kurcalıyor benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…