Kızlar sizce mülakata gitmeli miyim?

hayal_27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
769
122
23
Ben şuanda özel bir okulda öğretmenim ama evime çok uzak ve okul ortamı pek iyi değil yani çok memnun değilim.Geçen gün belediyeden aradılar belletmen öğretmenlik için ama part time iş. Benim şuan iş yerimde sözleşme süremde dolmadı. Bilmiyorum belediye bünyesinde çalışmak nasıl olur ama part time iş maaşı daha azdır heralde. Bir de sözleşme bitmeden işten ayrılabilir miyim ?
Mülakata gideceğim yer de evime uzak ve daha yeni tatile girdik biraz üşeniyorum açıkçası. Ama şartları iyiyse cv'me işler diye gidip görüşsem diyorum. Arada kaldım

maaş daha iyidir diye düşünüyorum girin konuşun ne olacak ki

Sözleşmenize bağlı sanırım. Çıkabilirsiniz tabi ama iki haftalık ihbar süresi olayı var.

Bu arada belediyeye girin tabi,birçok imkanı oluyor
part time olur sonra tam gün olur belki.Arkadaşım belediyede ögretmen.Keyfi çok yerinde
22 saat falan giriyorum ama gün boyunca okuldayim yinede. Az dimi zaten tecrübem de az olduğu için mecbur kabul ettim. Arkadaşınız kaç alıyor acaba belediyede?

Belediye ücreti daha iyi oluyor. Saat ücretleri özel sektörden daha iyi veriyorlar. Birde iyi bir referans. Belediyede beğenilirseniz eğer memnun kalırsalar bırakmazlar

22 saat falan giriyorum ama gün boyunca okuldayim yinede. Az dimi zaten tecrübem de az olduğu için mecbur kabul ettim. Arkadaşınız kaç alıyor acaba belediyede?
Kpss düşündünüz mü hiç? 22 saat derse giriyorum,33 bin alıyorum.Ders saati, çalışma yıli,çocuk sayısı gibi faktörlerde etkiliyor devlette maaşı.Arkadaşımkn ne kadar aldığını bilmiyorum.Yıllwr evvel bende kolejde çalıştım,boşa kölelik.Belediye daha iyi bir seçenek

Kpss düşündüm ama maalesef odaklanıp doğru düzgün çalışmadim hiç. Tabiki ücretli öğretmenlik olsun kolejde çalışmak olsun çok zor ve hakkını bile vermiyorlar. Bugün mülakata gittim bakalım hayırlısi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…