maaş daha iyidir diye düşünüyorum girin konuşun ne olacak kiBen şuanda özel bir okulda öğretmenim ama evime çok uzak ve okul ortamı pek iyi değil yani çok memnun değilim.Geçen gün belediyeden aradılar belletmen öğretmenlik için ama part time iş. Benim şuan iş yerimde sözleşme süremde dolmadı. Bilmiyorum belediye bünyesinde çalışmak nasıl olur ama part time iş maaşı daha azdır heralde. Bir de sözleşme bitmeden işten ayrılabilir miyim ?
Mülakata gideceğim yer de evime uzak ve daha yeni tatile girdik biraz üşeniyorum açıkçası. Ama şartları iyiyse cv'me işler diye gidip görüşsem diyorum. Arada kaldım
Ama ben full çalışıyorum o iş part time. Bı de kendi iş yerimde sözleşme devam ederken işten çıkabilir miyim?maaş daha iyidir diye düşünüyorum girin konuşun ne olacak ki
çıkarsınız 2 hafta süresi vardı sanırım sadecd. full time ne kadar alıyorsunuzAma ben full çalışıyorum o iş part time. Bı de kendi iş yerimde sözleşme devam ederken işten çıkabilir miyim?
15 şuan ama iş yerimde olaylar biraz karışık maaş vermeme durumu vesaire olmuş geçen yıllar. Maddi anlamda sıkıntılı bir iş yeri ben işe girdikten sonra öğrendimçıkarsınız 2 hafta süresi vardı sanırım sadecd. full time ne kadar alıyorsunuz
ben olsam belediye denerim belki kadro alırsınız ilerdd15 şuan ama iş yerimde olaylar biraz karışık maaş vermeme durumu vesaire olmuş geçen yıllar. Maddi anlamda sıkıntılı bir iş yeri ben işe girdikten sonra öğrendim
Öyle mi bı gidip görüşeyim o zamanben olsam belediye denerim belki kadro alırsınız ilerdd
İşte bunu da yeni işe gireceğim yer kabul eder mi acaba neyse bakalım hayırlısıSözleşmenize bağlı sanırım. Çıkabilirsiniz tabi ama iki haftalık ihbar süresi olayı var.
Kaç saat derse giriyorsunuz? 15 mi alıyorsunuz gerçekten çok şaşırdım15 şuan ama iş yerimde olaylar biraz karışık maaş vermeme durumu vesaire olmuş geçen yıllar. Maddi anlamda sıkıntılı bir iş yeri ben işe girdikten sonra öğrendim
22 saat falan giriyorum ama gün boyunca okuldayim yinede. Az dimi zaten tecrübem de az olduğu için mecbur kabul ettim. Arkadaşınız kaç alıyor acaba belediyede?Bu arada belediyeye girin tabi,birçok imkanı oluyor
part time olur sonra tam gün olur belki.Arkadaşım belediyede ögretmen.Keyfi çok yerinde
Kpss düşündünüz mü hiç? 22 saat derse giriyorum,33 bin alıyorum.Ders saati, çalışma yıli,çocuk sayısı gibi faktörlerde etkiliyor devlette maaşı.Arkadaşımkn ne kadar aldığını bilmiyorum.Yıllwr evvel bende kolejde çalıştım,boşa kölelik.Belediye daha iyi bir seçenek22 saat falan giriyorum ama gün boyunca okuldayim yinede. Az dimi zaten tecrübem de az olduğu için mecbur kabul ettim. Arkadaşınız kaç alıyor acaba belediyede?
Kpss düşündüm ama maalesef odaklanıp doğru düzgün çalışmadim hiç. Tabiki ücretli öğretmenlik olsun kolejde çalışmak olsun çok zor ve hakkını bile vermiyorlar. Bugün mülakata gittim bakalım hayırlısi olsunKpss düşündünüz mü hiç? 22 saat derse giriyorum,33 bin alıyorum.Ders saati, çalışma yıli,çocuk sayısı gibi faktörlerde etkiliyor devlette maaşı.Arkadaşımkn ne kadar aldığını bilmiyorum.Yıllwr evvel bende kolejde çalıştım,boşa kölelik.Belediye daha iyi bir seçenek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?