• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce matematiği yapabilir miyim?

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
Daha önceden de konu açmıştım matematik için başladım çalışmaya internetten ekol hocadan dinliorum aynı zamanda not alıyorum ama resmen hiç birşey bilmiyormuşum gözüm çok fena korktu sanki çalışsam da yapamayacakmışım gibi hissetmeye başladım napıcam bilmiyorum :((

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öyle düşünme sen biyerden başla,dinleye dinleye çöze çöze iyice yerleşir,kendine biraz zaman ver bi süre sonra farkı görürsün ;) başarılar dilerim ...

Hiç öyle düşünme matematiği hayatına sokarsan başarırsın. Önemli olan emek vermen, çalışmaya devam etmen. Programını aksatmadan devam edersen en başta çözemediğin soruların ne kadar basit olduğunu fark edeceksin. Belli kalıplardaki soruların çözümlerini öğrendikten sonra işler daha da kolaylaşacak hatta matematiği bulmaca çözmeye benzetebilirsin, bir yolu var çözülecek ve sen de bunun için uğraşacaksın.
Bu yıl yapılan değişiklikle haliyle Ales tarzı matematik sorularına göz atmanızda fayda var.
Başarılar dilerim :16:

Back