- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 26
-
- Konu Sahibi 123yamsn45
Canim pazartesi anca gidebilirim sağlık ocağınaEn iyisi kan vermeniz. Bende hamile kaldığım ay sürekli adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu hiç dinmiyordu ağrım, sürekli tuvalete gidip bakıyordum adetmi oldum diye
Canim sence neden dünkü pozitif çıkmışken buguninki negatif çıktıKuruma çizgisi gibi durmuyor ilki baya belirgin, ikincide de belli oluyor çizgi ama fazla idrar damlatmişsın gibi
Ama bugün yaptığında da hafif çizgi var tekrarla istersenCanim sence neden dünkü pozitif çıkmışken buguninki negatif çıktı
Çok kafam karisti
Merhaba öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin . Bende hamile olmadan önce çok test yapıyordum aradan zaman geçiyordu sonra küçük bir çizgi görüyordum acaba koruma çizgisi mi diyordum yoksa gebelik mi diyordum . Ama hamile kaldığımda anladım ki bunlar çok gereksiz düşünceler. Çünkü hamile kaldığımda testi yapar yapmaz 1 dakika bile geçmeden ikinci çizgi belirdi anında.Kizlar lütfen yorum yapın
Dün test yaptım sabah ilk 5dk bişi çıkmadı bı kenara bıraktım sonra atmak için alıyım dedim aradan geçen süre yarım saat kirkdakka felan bı bktim pozitif resim koyucam şimdi
Bugün gene yaptım negatif çıktı ne bu şimdi anlamadım ben bugun adetim geceli 9gun oldu normalde düzensiz olduğu içinde takmadım kafaya zaten
Ama şimdi aşırı göğüs ağrısı var bende bide adet sancisi çekiyorum sağ bacağım kasigim karnım agriyo sanki her an adet olucam gibi lütfen yardım edin kizlar benim gibi olanlar varmı!!!!!!
Gerçekten mi bizde öyle eşimle 4 5 gündür devamlı olarak ilişkimiz oldu bugun sabahtan başladı adet olacakmışım gibi o kasık ağrısı vs bir görsen âdetime de daha 8 gün var acaba bende mi öyle olacağım kiEn iyisi kan vermeniz. Bende hamile kaldığım ay sürekli adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu hiç dinmiyordu ağrım, sürekli tuvalete gidip bakıyordum adetmi oldum diye
İnşallah öyle olursunGerçekten mi bizde öyle eşimle 4 5 gündür devamlı olarak ilişkimiz oldu bugun sabahtan başladı adet olacakmışım gibi o kasık ağrısı vs bir görsen âdetime de daha 8 gün var acaba bende mi öyle olacağım ki
Öyle ama insan düşünmeden edemioMerhaba öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin . Bende hamile olmadan önce çok test yapıyordum aradan zaman geçiyordu sonra küçük bir çizgi görüyordum acaba koruma çizgisi mi diyordum yoksa gebelik mi diyordum . Ama hamile kaldığımda anladım ki bunlar çok gereksiz düşünceler. Çünkü hamile kaldığımda testi yapar yapmaz 1 dakika bile geçmeden ikinci çizgi belirdi anında.
Hamilelik istiyor musunuzBenim dün yaptığım test senin ikinci attığın resimdeki gibi
Ama işte ne bilim bugünde çıkmayınca bide sancı vurunca olucam hissine kapıldım
Canim belirtin varmiydi
Benim dün yaptığım test senin ikinci attığın resimdeki gibiBunlar benim testlerim ve arasında sadece bir gün var fark açık ara
Eki Görüntüle 3239904
Eki Görüntüle 3239903
Hayır ama sadece hastaydım birden bire üşüyordum birden bire sıcak basıyordu halsizdim. 6. Hafta hafif başım döndü, mide bulantısı vs 8. Hafta başladı hâlâ daha devam ediyorBenim dün yaptığım test senin ikinci attığın resimdeki gibi
Ama işte ne bilim bugünde çıkmayınca bide sancı vurunca olucam hissine kapıldım
Canim belirtin varmiydi
Evet canım Allah nasip etsin inşallahHamilelik istiyor musunuz
Benim kaç gündür göğüs ağrım vardı bugünde adet sancisi başladıHayır ama sadece hastaydım birden bire üşüyordum birden bire sıcak basıyordu halsizdim. 6. Hafta hafif başım döndü, mide bulantısı vs 8. Hafta başladı hâlâ daha devam ediyor
Göğüs ağrısı bende de vardı ama normal adet olduğum aylardada göğsüm ağrıyodu adete 2 gün kala hafiflemeye başlıyordu hamile olduğum ay hiç dinmedi hafiflemedi sürekli dahada şiddetlendiBenim kaç gündür göğüs ağrım vardı bugünde adet sancisi başladı
İnşallah bende çok istiyorum benimde testim böyle çıktıEvet canım Allah nasip etsin inşallah