Saç Kesim Şekilleri kızlar sizce kısa saç modeli yakışırmı bana (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
$283023_10150283065197370_7540468_n.jpg Eki Görüntüle 758715 $484507_4044802752410_98754099_n.jpg

kızlar saçlarımı önü uzun arkası kısa olan modelleden veya bol katlı bir model kestirmek istiyorum çok sıkıldım artık hep aynı saç modelinden ama fikirlerinize çok ihtiyacım var sizce hangisi yüzüme gider

saçlarımın yeni hali 3. sayfada kızlar

Son düzenleme:
kızlar buarada ortadaki resim için özür dilerim ben oresmi sofra olan kısmını silmişdim ama kkda böyle çıkdı silemiyorum da mesaj düzenlemeye giriyorum yazılar çıkıyor ama resimler yok :18:

Assymetric benden daha çok yaşayacak.Ben söyleyemeden o söylemiş.Saçın o resimde asimetrik kesim gibi durmuş ve çok yakışmış.Aynı Bade İşçil'in kesimi gibi

Assymetric benden daha çok yaşayacak.Ben söyleyemeden o söylemiş.Saçın o resimde asimetrik kesim gibi durmuş ve çok yakışmış.Aynı Bade İşçil'in kesimi gibi

anladım canım aslında o modeli bende çok beğeniyorum bi cesaret edipte kestirsem rahatlıyacağım :)
ama bu kesimi yaparsamda saçlarımı toplayamam :44:

Bence hiç çekinme.Rahat edip,pişman olmayacaksın.Yeni saçlarınla çekilmiş fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz;)

Son düzenleme:
yüzünü en iyi sen tanırsın. ilk önce hangi yüz şekli olduğunu belirle,daha sonra bu yüze giden saç modellerine bak. ben 2 gün önce belime yaklaşan saçlarımı kestirdim ve model bulmak için araştırdım. internette yüz şekilleri var,hangisi senin yüzşekline benziyorsa ona uygun saç modelleri önerirler. geçenlerde hatta bende saç modeli için konu açtım ve benim içine sinen modeli kestirdim ve hiç pişman değilim,çünkü herkes çok beğendi. bir de bunu sakın unutma devamlı gittiğin bir kuaföre git,herkese güvenemezsin .

yüzünü en iyi sen tanırsın. ilk önce hangi yüz şekli olduğunu belirle,daha sonra bu yüze giden saç modellerine bak. ben 2 gün önce belime yaklaşan saçlarımı kestirdim ve model bulmak için araştırdım. internette yüz şekilleri var,hangisi senin yüzşekline benziyorsa ona uygun saç modelleri önerirler. geçenlerde hatta bende saç modeli için konu açtım ve benim içine sinen modeli kestirdim ve hiç pişman değilim,çünkü herkes çok beğendi. bir de bunu sakın unutma devamlı gittiğin bir kuaföre git,herkese güvenemezsin .

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim
netten bende araştırdım istediğim modelin yüzüme gideceğine karar verdim
önü uzun arkası kısa modeli kestirmek istiyorum
saçımın önünü omuzlarım hizasında arkasınıda biraz daha kısa kestirmeye karar verdim
sence nasıl olur yakışırmı

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim
netten bende araştırdım istediğim modelin yüzüme gideceğine karar verdim
önü uzun arkası kısa modeli kestirmek istiyorum
saçımın önünü omuzlarım hizasında arkasınıda biraz daha kısa kestirmeye karar verdim
sence nasıl olur yakışırmı

seninde benim gibi çene yapın köşeli. yüzünü uzun tutacak model iyi durur. istediğin model bence yüzüne gider. ama saçlarını kulak arkası yapmaman lazım

seninde benim gibi çene yapın köşeli. yüzünü uzun tutacak model iyi durur. istediğin model bence yüzüne gider. ama saçlarını kulak arkası yapmaman lazım

zaten saçlarımı kulan arkası hiç yapmıyorum canım
bi cesaret yarın gidip kestireyim :)

zaten saçlarımı kulan arkası hiç yapmıyorum canım
bi cesaret yarın gidip kestireyim :)

çok derin düşünme,git kestir rahatla:) kısa olur falan hiç tühlenip vahlanma ,kökü sende gene uzar. bu tür şeylerle canımı asla sıkmam. resimde kestirdiğim saçım daha uzun duruyor ama aslında daha kısa. açıdan dolayı çene hizasında duruyo. asıl model bu şekilde. $webokur3.jpg

çok derin düşünme,git kestir rahatla:) kısa olur falan hiç tühlenip vahlanma ,kökü sende gene uzar. bu tür şeylerle canımı asla sıkmam. resimde kestirdiğim saçım daha uzun duruyor ama aslında daha kısa. açıdan dolayı çene hizasında duruyo. asıl model bu şekilde.Eki Görüntüle 759591

Canim bende bu resimdeki modelin biraz daha uzununu kestirmek istiyorum
Ben Okadar kisaltamam

Bana kalırsa direkt Sakariki'nin gösterdiği şekilde kestir canım. En güzel değişim, en radikal değişimdir bence.Zaten 3. fotonda bu saç modelinin sana çok yakışacağını göstermiş.Korkma, kökü sende...

Bana kalırsa direkt Sakariki'nin gösterdiği şekilde kestir canım. En güzel değişim, en radikal değişimdir bence.Zaten 3. fotonda bu saç modelinin sana çok yakışacağını göstermiş.Korkma, kökü sende...

canım ya o kadarına cesaret edemem galiba birde eşim gelsin ona sorayım bakalım o ne diyecek

Back