• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar sizce hangisi ?

beyaz olunca bütün gelinlerler güzel bence :)) son model hariç hepsi güzel..ama burda önemli olan sizin fizik yapınzda..inşallah çok güzel bir gelin olursunuz

Bende ilk gelinliği beğendim. Tabi önemli olan senin beğenmen. Buarada hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin.

Ben açikçasi hiçbirini begenemedim. Tabiki en önemlisi senin begenmen, o gelinligin içinde rahat, güzel hisetmen canim.

Allah razı olsun .. siz daha mutlu olursunuz inşallah .. Amaç sizinde fikrinizi almak.. Bütün yoruma kötü olsa dahi saygım sonsuz..

Ahh keşke bende evlensemde gelinlik secsem tatlım hepsi güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boyum bir 63 kilom 53 göğüs 80 bel 65 kalça kısmı 92

vücut ölçüleriniz çok iyi o zaman, her modeli kaldırır. üst kısmın tamamen kapalı olmasına gerek yok o halde, anladığım kadarıyla üst kısmınız zayıfça, 1. model bence çok hoş durur, yakası açık V şeklinde, çok zarif durur.

vücut ölçüleriniz çok iyi o zaman, her modeli kaldırır. üst kısmın tamamen kapalı olmasına gerek yok o halde, anladığım kadarıyla üst kısmınız zayıfça, 1. model bence çok hoş durur, yakası açık V şeklinde, çok zarif durur.

Canim benim çok saol.
Ya sanırım kollarım biraz irice oyüzden açmak ostemiyorum.

Back