• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce hangi televizyon ünitesi ?

GULCIN_87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
851
1.382
333
İzmir
Kızlar sizce hangi televizyon ünitesi daha güzel fikirlerinizi bekliyorum. Kararsız kaldım. Salonum country olacak. Evimi baştan aşağı country döşemek istiyordum istiyorum. Bu tv ünitelerini gördüm. Çok hoşuma gitti. İkinci eklediğimi alırsam yemek masası ve vitrin de düsünüyorum. Vitrinin alt tarafı yemek takımım için üst tarafi da kitaplık olarak degerlendirilecek. Sizce ne yapayım. Fikirlerinize açığım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim ;)

Eklentiler

• $FB,2175,79,salista-duvar-unitesi-kampanyali-tv-uniteleri.webp
    $FB,2175,79,salista-duvar-unitesi-kampanyali-tv-uniteleri.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 991
  • $FB,2167,79,puces-duvar-unitesi-kampanyali-tv-uniteleri.webp
    $FB,2167,79,puces-duvar-unitesi-kampanyali-tv-uniteleri.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 724
  • $FB,2155,79,puces-yemek-odasi-takimi-kampanyali-yemek-odalari.webp
    $FB,2155,79,puces-yemek-odasi-takimi-kampanyali-yemek-odalari.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 210
Kızlar sizce hangi televizyon ünitesi daha güzel fikirlerinizi bekliyorum. Kararsız kaldım. Salonum country olacak. Evimi baştan aşağı country döşemek istiyordum istiyorum. Bu tv ünitelerini gördüm. Çok hoşuma gitti. İkinci eklediğimi alırsam yemek masası ve vitrin de düsünüyorum. Vitrinin alt tarafı yemek takımım için üst tarafi da kitaplık olarak degerlendirilecek. Sizce ne yapayım. Fikirlerinize açığım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim ;)

Adaşım bence en sondaki çok şık ve kullanışlı :16:

valla bende en sondakini çok beğendim tatlım:16:

Bende en sondakini beğendim allah gönlünüze göre versin herşeyi :)):nazar:

Ben de sondakini yani ikinci modeli beğendim. Tv ünitesi çok hoşmuş.

canımm bence de ıkıncı model. ben de inş bu tarz alıcam eşyalarımı. netten böyle arastırıyoruz. fiyatları ne kadar senin baktıklarının

canım bende 2.yi beğendim ama hoşuma gitmeyen tek yanı altının yüksek olması hangisini aldıysan hayırlı olsun nşallah alahh güle güle kullanmak nasip etsin :16:

cnm bende contry hastayım ve sondaki ünitene bayıldım hatta fotosunu aldımm kızmazsan tabi :17: sondaki harika ayakları zaten zarif üst camlı dolab kısımalrı desen beni aldı götürdü :D şiddetle sondaki diyorumm :D:16:

cnm bende contry hastayım ve sondaki ünitene bayıldım hatta fotosunu aldımm kızmazsan tabi :17: sondaki harika ayakları zaten zarif üst camlı dolab kısımalrı desen beni aldı götürdü :D şiddetle sondaki diyorumm :D:16:

Çok mutlu oldum yorumun için canım ;) tabiki alabilirsin beğendiysen inşallah sana da nasip olur ;) biz de baya baya ikincide karar kıldık sizlerin beğenmesine sevindim ;)

Back
X