Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sizce hangi renk?yardım lütfen(resimli)

ayy herkes sarı demiş:) yüreğime su serptiniz:)

bence siyah daha güzel olmuşşş...
diğeri seni çok olgun göstermişş:):)

merisu teşekkür ederim ilgine...platin istiyorum aslında yaptırırsam resimleri eklerim:)

bence koyu olan yakışmış 2 resim arasında 2. resim lehine bazı şeyler var ondan ilk bakınca bana da sarı daha hoşmuş gibi geldi ama 2. bakışımda anladımki ilk saç rengi daha çok yakışmış. iki resim arasında çok büyük renk farkı var sen esmersin ancak 2. resimde tenin bembeyaz yani diğer resimdeki tenine o sarıyı yakıştıramadım. ilk resimde burnuna bi toz kaçmış galiba ya da bilmiorum burnun biraz büzüştürmüş gibi geldi ikinci resimde ise gayet güzel bi poz. benim yorumuma gelince ilk resimde senin yüz hatlarını daha güzel ortaya çıkaran bi renk görüorum yani burnunu büzüşse bile gayet hoş. ama ikinci resimde daha soluk duruosun ki esmer olduun için bu seni solgun göstermeden çok yaşından büyük gösterir die düşünüorum

bencede cok yakismis sari canim
sari sacli halini daha cok begendim ben

canım sen sarıdan vazgecme cok yakısmıs sana.koyu rengı yakıstıramadım ben sana.sarı harıka durmus benceeee yanı..

yüz hatların çok sert o yüzden koyu renklerden kaçın derim ben

sarı tonlar daha çok yakışmış arkadaşım.Fakat ilk resimde paçoz gibisin delikafadulden onunda etkisi var yani 2.resimde daha makyajlı ve fönlüsün koyu renk daha genç gösteriyor ve daha masum.sarı daha olgun ve seksi gösteriyor :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…