• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce hamileyimiyiiiiimm teste bir bakın hele

sinsirella

Bulutlar diyorum bu dünyaya fazla güzeller ..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
184
134
53
35
Kızlar sabah test yaptım cok az silik bir çizgi çıktı. Siz de bir bakın umarım hamileyimdir 7 aydır korunmuyoruz. Kan testine gidiyorum bana dua edin

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 262
Kızlar sabah test yaptım cok az silik bir çizgi çıktı. Siz de bir bakın umarım hamileyimdir 7 aydır korunmuyoruz. Kan testine gidiyorum bana dua edin

Regl günün ne kadar geçti canım?
Ben de hayalet gibi bir çizgi görüyorum inşallah göz yanılması değildir...
Gebesindir inşallah..

Hakkında hayırlısı çok çok çok silik bir çizgi gördüm sanki..

1 gün geçti Reglim dün olmam gerekiyordu ama yumurtlamadan sonraki 10. Günüm biraz geç yumurtladım 7 aydır test yapıyorum hiç böyle birşey görmedim. Dün akşam da yaptım bundan Bi tık daha azdı çizgi . Kan testine gidiyorum cok heyecanlıyım umarım benimledir sıpa

1 gün geçti Reglim dün olmam gerekiyordu ama yumurtlamadan sonraki 10. Günüm biraz geç yumurtladım 7 aydır test yapıyorum hiç böyle birşey görmedim. Dün akşam da yaptım bundan Bi tık daha azdı çizgi . Kan testine gidiyorum cok heyecanlıyım umarım benimledir sıpa

Geç yumurtladıysan olabilir canım...
Bu kadar silik çıkması ondandır..
Hadi bakalım...
git gel bize güzel haber ver kuzucuk senle miymiş..

Yine de kan testi yapmanı öneririm canım. 6. Ayda bana da böyle oldu. Ama hamile değilmisim. Çok umitlenmeden kan testi sonucunu al. Ama tabiki herseyi Allah bilir.

Arkadaşlar merhaba regl günüm yarın ama benim de dün yaptığım idrar testim bu şekilde silik çıktı :(( kan tahlili yaptırmaya cesaret edemiyorum...

Back