kızlar sizce hamilemiyim

Hamileyken normal adet gören oldumu

• evet oldu

OY: 0 0,0%
  • normal seyirinde adet oldum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Tuuc72

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
6
0
34
Kızlar merhabalar. Bemim konum biraz uzun ve karışık
Normalde korunuyoruz ama emin olmadığım ilişki 28 Aralık tarihinde oldu. İlişki anında değil daha sonra eliyle bana dokundu elinde herhangi birşey varmıydı emin değilim. 6 gün sonra ella hapı kullandım ella 7 gün içinde içiliyormuş 6 gün sonra kullandım. Herhangi bir belirti yaşamadım iç bulantısı vs sadece karnım şişti ve adetim geçikti o kadar. En son 18 aralıkta adet olmuştum. 30 gün olan döngüm normalde 14 ocakta adet olmam gerekiyordu adetim geçikince 4 e yakın idrar testi yaptım negatif çıktı 41 gün sonra yani 27 ocakta adet oldum herzamanki gibi 1 hafta sürdü ve bitti. Ellanın etkisidir diye düşündüm adet geçikmesi güçlü bir ilaç ve kullanan herkeste aynı şikayet vardı. Sonra şubatın 8 inde kadın doğuma gittim adet geçikmesi ve döngümün bozulmasıyla ilgili. Hamilelikten şüphelendiğimi vs söylemedim ultrason ve kan tahlili yazdı. Ultrasona girdim ama ultrason çekenler kadın doğum uzmanı değil ultrason odasında çalışan biri çekti. Eğer hamile olsaydım o zaman 7 haftalık olurdu ve ben söylemesemde ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum. Sadece sol over lojunda mikst ekojeniteler içeren 36 mm çapında komplike kist izlendi yazıyor. Eğer 7 haftalık hamile olsaydım ultrasonda gözükürmüydü kese vs? Kan tahlili bir gün sonra çıkacaktı gittiğimde alette sorun olduğu ve ertesi gün çıkacağı söylendi. Test sonucu beta hcg 0.32 çıktı buna göre hamilelik yok ama alette sorun çıktı dendiği için kafam karıştı acaba sonuç yanlış olabilir mi? Suan adetime 1 2 gün var karnım çok şişti gündüz cok şiş değil ama yemek yiyince çok şişiyor kafamı tek karıştıran bu eğer hamileysem suan 9 haftayı geçmiş olmam lazım. Nette araştırdığım okuduğum herşey kafamı karıştırıyor hamileyken adet görenlerde varmış. Ama hamile olsam en azından bi kokuları net alırdım değil mi herkeste iç bulantısı vs olmuyormuş bende hiçbir belirti yok sadece karnım aşırı şiş ve bu kafamı kurcalıyor. Ultrasonda bebeği kist diye görme ihtimalleri varmı yada 7 haftalık olsaydı eğer anlarlarmıydı. Birde kan tahlilinin aletten dolayı yanlış çıkma ihtimali nedir sizce. Hiçbir belirti olmadan 9 haftalık hamile olabilirmiyim şuan yoksa adet olacağım için mi bu kadar şiştir sizce. Şimdiden çok teşekkür ederim

hamile değilsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…