canım hamilesin işte ne hamile degılımdır diyosun hamilelıgın mutlulugunu çıkar hamilesin:CüvCüv: idrar testleri dogru çıkıyoo emin ol.hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inş.kizlar testi yaptim cift cizgi hemde o kadar netki ama ben yinede emin olamadim.belkide dogru degildir.en iyisi biraz daha beklemek 1-2 gun sonra kan testide yaptiracam hayirlisi belkide hamile degilimdir olmasamda cok uzulmicem allah sagliklisini versin gec olsun hic onemli degil.
kizlar testi yaptim cift cizgi hemde o kadar netki ama ben yinede emin olamadim.belkide dogru degildir.en iyisi biraz daha beklemek 1-2 gun sonra kan testide yaptiracam hayirlisi belkide hamile degilimdir olmasamda cok uzulmicem allah sagliklisini versin gec olsun hic onemli degil.
canım çift çizgi varsa eğer hamilesin demektir bu birde kan testi yaptırda haftasını öğrenelim canım bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cok ama cook sevindimmmmmmmmmmmm.. Allah nazarlardan saklasin... ben de 20 mayis olan gunumu sabirsizlikla bekliyorum gunler gecmiyo:tomato:
belirtilerini de yazabilir misin neler degisti ?
Allah kucagina almayi nasip etsin:CüvCüv:
alkisalkisalkiscanım tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı bizlerin başına inşallahyasakkelime
canım benım inanki çok sevindimŞeniz Allah nazarlardan korusun Yarabbim
kan testinide yaptırda öğrenelim ne kadarlıkmışşhihoyyyt
hayırlıs ile al kucağına inşallah:Saruboceq: bende 21 mayıs gunumu beklıyorum:Saruboceq: