• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce hamile miyim????

cigdembl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
8
0
1
21
kızlar 19 Aralık'ta kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım ve 2 gündür kasıklarımda batma bel ağrısı ara ara mide bulantısı ve uyku problemim var 3 farklı gebelik testi markası denedim sizce hamile miyim

Eklentiler

• 1000072126.jpg
    1000072126.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 23
kızlar 19 Aralık'ta kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım ve 2 gündür kasıklarımda batma bel ağrısı ara ara mide bulantısı ve uyku problemim var 3 farklı gebelik testi markası denedim sizce hamile miyim
regline kaç gün var

Var gibi görünüyor.kimyasaldan hemen sonra bende hamile kalmıştım

kimyasalyan ne kadar süre sonra beta değeriniz sıfırlanmışti
benim ilk sonucum 23 çıkmıştı ,2 gün sonra 6 oldu dr tekrar bakmaya gerek yok dedi adet gibi olur biter dedi sonraki ay adet görmedim hamile olduğumu öğrendim

benim ilk sonucum 23 çıkmıştı ,2 gün sonra 6 oldu dr tekrar bakmaya gerek yok dedi adet gibi olur biter dedi sonraki ay adet görmedim hamile olduğumu öğrendim
benim 92 197 104 36 oldu ama 36 dan sonra bı daha gitmedim acaba sıfırlanmadi mi o yüzden mi böyle çıkıyor

benim 92 197 104 36 oldu ama 36 dan sonra bı daha gitmedim acaba sıfırlanmadi mi o yüzden mi böyle çıkıyor
Emin olmak için tekrar kan vermelisin o halde gayet net görünüyor ama benim 23 çıktığında bile bukadar net değildi

Emin olmak için tekrar kan vermelisin o halde gayet net görünüyor ama benim 23 çıktığında bile bukadar net değildi
çok teşekkür ederim tam belirgin olmadan gitmek istememistim ama gidicem sanırım içim içimi yiyor var mı yok mu diye

Back