Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce hamile miyim???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test sonucu çıktığı an gözükür
persembe verdim esim den habersiz bosa umitlenmesin diye bugunde evdeydi cikip soramadim ilcede yasiyorum ertesi gun sonuc cikiyo ama e nabizda hala yok adamin dogum gunu bugun varsa supriz olurdu dedim idrari bile sabaha biraktim testini anlamadim niye cikmiyo bu

persembe verdim esim den habersiz bosa umitlenmesin diye bugunde evdeydi cikip soramadim ilcede yasiyorum ertesi gun sonuc cikiyo ama e nabizda hala yok adamin dogum gunu bugun varsa supriz olurdu dedim idrari bile sabaha biraktim testini anlamadim niye cikmiyo bu
Sağlık ocağında verdiyseniz geç çıkıyor ama hastanede ben sonuçlarımı hep doktordan önce görüyorum

Canım eğer sabrederim dersen 5 gün beklemeni tavsiye ederim hem değerlerin netleşmiş olur hem doktorun sana olumsuz olabilecek şeyleri söylemesi ile her gün kan vermeye gitme ile canını sıkmamış strese girmemiş olursun
Anladım canım, zaten şu sıralar evden çıkmak çok doğru değil beklemek en mantıklısı

Bende oldim sanırım. Ne kadar zamandie deniyosunuz
5. Ayımzdi bu , denemeye başladığımızdan beri hiç böyle sancilanmamistim hiç bu kadar belirtim olmamıştı 😔😔 ve afedersin kanım o kadar koyu ki çok fazla
Sanırım biseyler olacakken direkten döndü gibi hissediyorum

5. Ayımzdi bu , denemeye başladığımızdan beri hiç böyle sancilanmamistim hiç bu kadar belirtim olmamıştı 😔😔 ve afedersin kanım o kadar koyu ki çok fazla
Sanırım biseyler olacakken direkten döndü gibi hissediyorum
Canım kimyasal gebeliği duydun mu burada biri yazmıştı bana da regl gibi oluyormuş sanırım. Folikasit falan kullanıyor muydun

Canım kimyasal gebeliği duydun mu burada biri yazmıştı bana da regl gibi oluyormuş sanırım. Folikasit falan kullanıyor muydun
Duymuştum ama Allah var hiç dikkatli okumadım neymiş belirtileri ?🤔
yok kullanmadim sadece bu ay hormonları düzenlesin diye testere dişli aslan pençesi içmiştim o da aklıma geldikçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Duymuştum ama Allah var hiç dikkatli okumadım neymiş belirtileri ?🤔
yok kullanmadim sadece bu ay hormonları düzenlesin diye testere dişli aslan pençesi içmiştim o da aklıma geldikçe
Bende çok detayli bilmiyorum ama burada birisi bana folik asit mutlaka kullan kimyasal gebelik olabilir demisti o yüzden söyledim

X