- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Test sonucu çıktığı an gözükürkizlar kan testi e nabizda ne zaman gozukuyo bilen varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test sonucu çıktığı an gözükürkizlar kan testi e nabizda ne zaman gozukuyo bilen varmi
persembe verdim esim den habersiz bosa umitlenmesin diye bugunde evdeydi cikip soramadim ilcede yasiyorum ertesi gun sonuc cikiyo ama e nabizda hala yok adamin dogum gunu bugun varsa supriz olurdu dedim idrari bile sabaha biraktim testini anlamadim niye cikmiyo buTest sonucu çıktığı an gözükür
Sağlık ocağında verdiyseniz geç çıkıyor ama hastanede ben sonuçlarımı hep doktordan önce görüyorumpersembe verdim esim den habersiz bosa umitlenmesin diye bugunde evdeydi cikip soramadim ilcede yasiyorum ertesi gun sonuc cikiyo ama e nabizda hala yok adamin dogum gunu bugun varsa supriz olurdu dedim idrari bile sabaha biraktim testini anlamadim niye cikmiyo bu
hmmm anladim。 burda tek dr var hastanede onada olse gitmem artik pazartrsini bekleyim cok tesekkur ederimSağlık ocağında verdiyseniz geç çıkıyor ama hastanede ben sonuçlarımı hep doktordan önce görüyorum
Benim de aynı özelliklr yatınca ağrıyor hiç bişey gelmedi benden daha eşime test alalım dedim biraz daha dursun da diyorBenimde aynı kesin regl oldum diye gidiyorum ama henuz olmadım bi ara çok açık renk geldi gibi oldu sonrasında birsey yok. Sende nasıl
Boyle devam ederse bende p.tesi test yapmayı düşünüyorum acaba normal mi yoksa regl olacamda o yüzden mi bu sancıBenim de aynı özelliklr yatınca ağrıyor hiç bişey gelmedi benden daha eşime test alalım dedim biraz daha dursun da diyor
Anladım canım, zaten şu sıralar evden çıkmak çok doğru değil beklemek en mantıklısıCanım eğer sabrederim dersen 5 gün beklemeni tavsiye ederim hem değerlerin netleşmiş olur hem doktorun sana olumsuz olabilecek şeyleri söylemesi ile her gün kan vermeye gitme ile canını sıkmamış strese girmemiş olursun
Ben de adet oldum az önceBoyle devam ederse bende p.tesi test yapmayı düşünüyorum acaba normal mi yoksa regl olacamda o yüzden mi bu sancı
Bu saatten sonra ben de böyle düşünüyorum9 aydır bekliyorum sanırım şu saatten sonra hamile kalsam doğum yaptıktan sonra ancak inanırım
Maalesef hamile değilim canım kan testi negatif çıktıAyyyy ben çok net gördümm vaaar:
Çokk sevindim adınıza, inşallah sağlıkla gelir bebişiniz
Darısı başımaaa
Bende oldim sanırım. Ne kadar zamandie deniyosunuzBen de adet oldum az önce
5. Ayımzdi bu , denemeye başladığımızdan beri hiç böyle sancilanmamistim hiç bu kadar belirtim olmamıştı ve afedersin kanım o kadar koyu ki çok fazlaBende oldim sanırım. Ne kadar zamandie deniyosunuz
Canım kimyasal gebeliği duydun mu burada biri yazmıştı bana da regl gibi oluyormuş sanırım. Folikasit falan kullanıyor muydun5. Ayımzdi bu , denemeye başladığımızdan beri hiç böyle sancilanmamistim hiç bu kadar belirtim olmamıştı ve afedersin kanım o kadar koyu ki çok fazla
Sanırım biseyler olacakken direkten döndü gibi hissediyorum
Duymuştum ama Allah var hiç dikkatli okumadım neymiş belirtileri ?Canım kimyasal gebeliği duydun mu burada biri yazmıştı bana da regl gibi oluyormuş sanırım. Folikasit falan kullanıyor muydun
Kimyasal gebelik nedir, sebepleri neler? Kimyasal gebelik olmaması için... burada detayli anlatılmış bir bak benceDuymuştum ama Allah var hiç dikkatli okumadım neymiş belirtileri ?
yok kullanmadim sadece bu ay hormonları düzenlesin diye testere dişli aslan pençesi içmiştim o da aklıma geldikçe
Bende çok detayli bilmiyorum ama burada birisi bana folik asit mutlaka kullan kimyasal gebelik olabilir demisti o yüzden söyledimDuymuştum ama Allah var hiç dikkatli okumadım neymiş belirtileri ?
yok kullanmadim sadece bu ay hormonları düzenlesin diye testere dişli aslan pençesi içmiştim o da aklıma geldikçe
Çok sağol arkadaşım Allah razı olsun bilmiyordum vallaBende çok detayli bilmiyorum ama burada birisi bana folik asit mutlaka kullan kimyasal gebelik olabilir demisti o yüzden söyledim
Regl oldum bende bugün. Yok canım kullanmıyorum geçen hafta öğrendim bende kullanılması gerektiğini alayım diyorum en kısa zamandaÇok sağol arkadaşım Allah razı olsun bilmiyordum valla
Sen ne alemdesin , regl oldun mu folik kullanıyor musun
Bu aradaa rica ederim ne demek :)Çok sağol arkadaşım Allah razı olsun bilmiyordum valla
Sen ne alemdesin , regl oldun mu folik kullanıyor musun