- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Kızlar adetime 5 gün var laboquick marka testten yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yaa elim ayağıma dolaştı tamamen umutsuzca yapmıştımm testin hatalı olma ihtimali var mı yaa ![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bnmde böyle çıktı sonra 13. Gün yaptım silik çıktı hamilesin bence iki öğrtmen hamileyizKızlar adetime 5 gün var laboquick marka testten yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yaa elim ayağıma dolaştı tamamen umutsuzca yapmıştımm testin hatalı olma ihtimali var mı yaa![]()
Yaaaa inanamıyorum hala bayılıcam şimdiEvet canım bnmde böyle çıktı sonra 13. Gün yaptım silik çıktı hamilesin bence iki öğrtmen hamileyiz![]()
Ayy hadi inşallah yaa hemen test vermeye gitsem mi acaba yaBende silik bişeyler gördüm![]()
Onu bnde bilmiyorum pazartesi test yaptrcam sabırla bekleyrlimYaaaa inanamıyorum hala bayılıcam şimditestin hatalı olma ihtimali var mı acaba ya
İnşallah yaaHayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir inşallah.![]()
Ayy hadi inşallah yaa hemen test vermeye gitsem mi acaba ya![]()
Bnde hala inanaıyorum ne yapacağımı bilemiyotum kahvaltı bile yapamadm düzgünAyy hadi inşallah yaa hemen test vermeye gitsem mi acaba ya![]()
Amin çok teşekkür ederimm test vereyim inşallah doğrudur yaÇok yeni bir gebelik hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah![]()
Ben dayanamıycam hemen vercem şimdiOnu bnde bilmiyorum pazartesi test yaptrcam sabırla bekleyrlim![]()
Bn il dışundayım annemlere gelmiştim o yüzden zor olcak bnm için birde aynı yerde aynı saatte yapmakta önmliymiş o yüzden gidince yapıcammecbur zaten adetimiz geciksinBence gidin çünkü 2 güne 1 hcgnin iki kat artması gerekiyor sağlıklı gebelik takibi için.yani birkaç kez daha kan vermeniz gerekiyor.
![]()
Hadiyin şimdi gidin kan verin bir kaç saate güzel haberi alırsınız bize de sonucu yazınAmin çok teşekkür ederimm test vereyim inşallah doğrudur ya![]()
![]()
Siz de bugün gidin isterseniz,ayy inşallah ikimizde hamileyizdirBnde hala inanaıyorum ne yapacağımı bilemiyotum kahvaltı bile yapamadm düzgün![]()
Aynen hemen gideyimBence gidin çünkü 2 güne 1 hcgnin iki kat artması gerekiyor sağlıklı gebelik takibi için.yani birkaç kez daha kan vermeniz gerekiyor.
![]()
Ayy inşallahhHadiyin şimdi gidin kan verin bir kaç saate güzel haberi alırsınız bize de sonucu yazın![]()