- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Kızlar adetime 5 gün var laboquick marka testten yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yaa elim ayağıma dolaştı tamamen umutsuzca yapmıştımm testin hatalı olma ihtimali var mı yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bnmde böyle çıktı sonra 13. Gün yaptım silik çıktı hamilesin bence iki öğrtmen hamileyizKızlar adetime 5 gün var laboquick marka testten yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yaa elim ayağıma dolaştı tamamen umutsuzca yapmıştımm testin hatalı olma ihtimali var mı yaa
Yaaaa inanamıyorum hala bayılıcam şimdi testin hatalı olma ihtimali var mı acaba yaEvet canım bnmde böyle çıktı sonra 13. Gün yaptım silik çıktı hamilesin bence iki öğrtmen hamileyiz
Ayy hadi inşallah yaa hemen test vermeye gitsem mi acaba yaBende silik bişeyler gördüm
Onu bnde bilmiyorum pazartesi test yaptrcam sabırla bekleyrlimYaaaa inanamıyorum hala bayılıcam şimdi testin hatalı olma ihtimali var mı acaba ya
İnşallah yaa ❤Hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir inşallah.
Ayy hadi inşallah yaa hemen test vermeye gitsem mi acaba ya
Bnde hala inanaıyorum ne yapacağımı bilemiyotum kahvaltı bile yapamadm düzgünAyy hadi inşallah yaa hemen test vermeye gitsem mi acaba ya
Amin çok teşekkür ederimm test vereyim inşallah doğrudur yaÇok yeni bir gebelik hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah
Ben dayanamıycam hemen vercem şimdiOnu bnde bilmiyorum pazartesi test yaptrcam sabırla bekleyrlim
Bn il dışundayım annemlere gelmiştim o yüzden zor olcak bnm için birde aynı yerde aynı saatte yapmakta önmliymiş o yüzden gidince yapıcammecbur zaten adetimiz geciksinBence gidin çünkü 2 güne 1 hcgnin iki kat artması gerekiyor sağlıklı gebelik takibi için. yani birkaç kez daha kan vermeniz gerekiyor.
Hadiyin şimdi gidin kan verin bir kaç saate güzel haberi alırsınız bize de sonucu yazınAmin çok teşekkür ederimm test vereyim inşallah doğrudur ya
Siz de bugün gidin isterseniz,ayy inşallah ikimizde hamileyizdirBnde hala inanaıyorum ne yapacağımı bilemiyotum kahvaltı bile yapamadm düzgün
Aynen hemen gideyimBence gidin çünkü 2 güne 1 hcgnin iki kat artması gerekiyor sağlıklı gebelik takibi için. yani birkaç kez daha kan vermeniz gerekiyor.
Ayy inşallahh o zaman pazartesi de sizden güzel haberi bekliyoruzHadiyin şimdi gidin kan verin bir kaç saate güzel haberi alırsınız bize de sonucu yazın