slm canlarım dün eşimle aylar sonra ilk defa yüzyüze görüştük... dün benim facebookta resimlerimi gördü. çok kızdı ne yazmış ben yokum açılmış ii saçılmışsın fln bi sürü sey zaten o ara msnde fln süreklii görüşüoduk. dün bütün gücümle gittim karşına çıktım. artık dayanamuodum özlemi hasretii beni yedi bitirdi.. dün işte ayrıldıktan sonra ilk defa görüştük konuştuk kızlar hali perperişandı cigerim yandı onu. öyle görünce bana kavgalarımızdan dolayı hala kızgındı. ama gözlerinde hala beni çok sevdiği belliydi. giderken arkamdam defalarca baktı numaramıı istedi. seni arıcam dedi bugün için. dünden beri ağlamaktan harap oldum. düştüğümüz durumlar beni çok yıprattı onuda belliydi. sizce napayım kızlar bide bilenler ona 1000 milyarlık maddi manevi tazminat davası açtım. şuan borç batağında işini gücünü bırakmış borçlar hat safada bide benim davam. önceden ama dünki halini gördüm çok yüreğim yandı.... napcam kızlar akıl vverin noursenağlamasenağlama:teselli:
Canım işte kavga o çok sinirli bende biraz dırdırcym kabul ediorum bu yüzden bitti. amaa sonuçta daha 6 aylık bi evliliktiiiolayın geçmişini bilmiorum ama,bariz belli olan şu ki sevgi var aranız da..davayı bir süre daha erteleyip te zamana bıraksanız nasıl olur... tabii bu arada geçmişi ve yaşanılanları bilemiyorum ve ayrılık kararınızın nedenini.. ve bir tavsiye; bir zaman facebook vs uzak dursanız daha iyi olmaz mı? insanlar bu tarz şeyleri bile mahkemeye delil olarak sunup hak iddiaya etmeye çalışıyor.. sevgiler..
sana en büyük tavsiyem acıma acınacak hale düşersin biraz daha sürtsün burnu bence sana yaptıklarını düşün cnm :içelim:
Ben bu görüşe katılmıyorum. Yani onu maddi zarara uğrattığında eline ne geçecek ki acılarını unutacak mısın? Hem de bir an sinirle açılan bir davaydı diyorsun canım bu dava olayları o kadar basit mi ya sinirlendim açtım diyebilecek kadar. Bence tabi bence davanı geri çek ve zamana bırak sevgi fedakarlık ister. Eğer mutlu olmak istiyorsanız iki tarafta bazı şeylerde fedakarlık yapmalı diye düşünüyorum...
ve ikimizde hatalıydık diyorsun aynı davayı oda sana açabilirdi,,, hani Allah korusun seni aldatsaydı ozaman sen tamame hatasız olurdun ve bişi diyemezdim ama iki tarafta hatalıysa hatayı karşı tarafa yükleyip tazminat istemek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası
bütün yaptıkları yanına kar mı kalsın!!!!!!
ben ce bi kadın en son çare olarak boşanmaya karar vermiştir. kadınlar her zaman fedakarlık gösterir bence yani hep idare eden kadınlardır erkekler eeeeee erkektir dimi malesef sana katılmıyorum
onsuz mutlumusun hayır..ozaman zarar vermek niye 2 günlük dünya oda bu halden mutlu değildir.davayı ertele ve ona şans ver..tamam ne kadar kırılırsan kırıldın ama onsuz mutsuzsun..1 şans ver degerlendıremesse davan zaten sürüyor..:CüvCüv:
sana en büyük tavsiyem acıma acınacak hale düşersin biraz daha sürtsün burnu bence sana yaptıklarını düşün cnm :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?