Kızlar Sizce Güzel miyim?

Evet maalesef durum böyle işin komik tarafı ben de on sene önce dolgun dudakları estetik ve güzel bulurdum, ama artık dolgun dudak o kadar sıradanlaştı, o kadar çok sosis dudak görüyoruz ki doğal ince dudaklar daha karizmatik daha çekici gelmeye başladı, dudak dolgusunu erittirdi bi arkadaşım mesela, kız resmen daha zeki görünüyor yani hiç şekilci değilim ama durum bu

Gayet guzelsin masallah.yahu git kendine bir ugras bul ,aktivite edin bu dusuncrlsrden kurtar kendini.

Profilinden baktim gayet guzel bir kizsin sakjn cerrahi bir islem yaptirma her yetin mizanli sekilde guzel .

Doğal dolgun dudagi ben hala hoş buluyorum ama ince dudak kotu demek degil kiminin yuzune o yakişiyor ama dolgu öyle durmuyor.

Çooookkkkk güzelsin çoookkkkk emin ol hoşuna gitsin falan diye demiyorum seni yolda instagramda falan görsem de aynı tepkiyi verirdim. Özellikle saçların ve gözlerin. O kadar büyük karakteristik gözlerin var ki, bir ozguvenle patlarsın. Bu gözlerle yüz hattıyla böyle soru görmeyim bir daha, çok güzelim de kapasın çenesini iç sesin.

Konuyu görünce Zeynep geldi aklıma. Sahi nerelerdeki? Oturup dertleşirdiniz.
Trans bir kızımız vardı ondan bahsediyorsun sanırım. Konu başlığını ilk gördüğümde ben de yine o mu acaba diyerek baktım içeriğe

Güzelsin maşallah

ortalama güzelliktesin, kendini sev, yaşın küçük, zamanla oturuyor bazı şeyler, insan zamanla öğreniyor kendine yakışanı vs, bakım makyaj teknikleriyle daha alımlı görünebilirsin

Ben de tacize uğradım cok kotu bir durum ya nsl birde pis pis bakarlar cok kotu
Evet o kişileri kıskandığini yazmış,asla kinamiyorum,Allah bu kıtlık psikolojisinden çıkarsın inşallah onu
Allah yardımcısı olsun zor akil kıtlığı zor

@Ferhans Fantezi ve gerçek çok farklı şeyler Ferhans. İki taraf da onay verdiği sürece her fanteziye saygım var ama sen sapla samanı ayiramiyorsun. O izlediğin yetişkin filmlerindeki gibi mi oluyor saniyorsun bilmiyorum ki. Lisede otobüste tacize uğradım, bak yaşım olmuş 32 hala aklıma gelince ürperiyorum. BDSM bu değil be Ferhans. Allah sen dahil kimseye yaşatmasın. Gözünde o hırsı gördüğün biri tarafından tecavüzü bırak dokunulmayi bile kaldiramayip ölmeyi tercih edecek çok insan var bu dünyada. Her şey can sağlığı değil. O halde kurtulup neden direnmedim diye hayatı kendine zindan edecek çok kadın var. Ayrıca tehlike anında bazı insanlar donar, bazı insanlar kaçar. Sana şimdi tehlike değil fantezi gibi gelen şey cidden korkunç bir şey inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…