Kızlar sizce form adı altında gecen bisküvi müsli krakerler kilo yaparmı?

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
86
Adana
Kızlar sizce form adı altında gecen bisküvi müsli krakerler kilo yaparmı? şekerli olanı sekersiz olanı,acıktıgımda bunlardan yesem ?

Müsli bana kilo aldırmadı canım :) Ama bisküvilerden en fazla 3 tane ye bence gün içinde diğelerinden pek bir farkı yok çünkü :)

cnm ben de cok yerdım de almadım kilo ama geçen kalorilerıne baktım arkasında yazıo yha çok baya kalorısı yha

Bencede sadece Çok acıkınca aÇlıĞımızı bastırmak ıÇın bır tane yemelıyız eĞer bır bı paket yersek aldırabılır bence

arkasındaki kalorilere bakmak lazım diyet diye 1 paket yersek tabi ki olmaz..ama 2-3 tane yenebilir bence

diyet ürünlerinin hiç bir esprisi yok,yenmese çok daha iyi olur.

kızlar bende k-fleks aldım tadı çok güzelcokacimcoook ama ben süte katmadan cips gibi yemeyi çok seviyorum cokacimcoookçikolatalısı ve kırmızı meyvelisi çok güzel hihoyyytyanınada yeşil çay yapıyorum çok güzel oluyorhihoyyyt ama fazla yersem kilo alırım tabikide bunu biliyorum fazla yememmeye gayret ediyorum-tatlicadiarzu-

Tabi ki de yapmaz düzenli yer iseniz kilo almayı bırakın kilo verirsiniz =)))

arkadaşım bu bisküvilerin amacı içerisinde yoğun olarak lif bulundurduğu için seni tok tutmak...eğer öğün atlayacaksan ki bunu asla tavsiye etmeyiz 1 paket yiyebilirsin. 2 tanesi 1 dilim ekmeğe karşı gelir diyebilirim.lakin bir uzman olarak önerim dengeli ve düzenli beslenme alışkanlığını kazanman..ara öğünlerinde ya da kendini çok aç hissettiğinde atıştırabilirsin. ayrıca bazı insanlar tam bir abur cubur bağımlısıdır. böle biriysen ve bisküvisiz duraıyorsan, diğerlerindense form ürünleri kullanmanı tavsiye ederim çünkü 1 paketten fazlasını tokluk hissettiğin için yiyemezsin üstelik şeker oranı daha azdır.

paketlerin arkasında kalori cetveli var..fazla tüketilirse normal biskivilerden farkı yok..1-2 adet yenilebilir..

Ekmeği abartıyorum diyenlere tavsiye olunur. Bu suntaya benzeyen form ve altınbaşaklar var ya yaklaşık 4 tanesi 1 dilim ekmek kadar kalori içeriyor. 1 dilim ekmekle doymak zor ama bunlardan 4 tanesi insanı tok tutabiliyor.

dün şu diyet çikolatalarından aldım,bana yediğim çikolatalardan daha tatlı gibi geldi kalori açısından falan daha düşüktür tabi ama tadı fazla tatlıydı sanki -tatlicadiarzu-

Televizyonda cıkmıstı onlar az kalorili yani az enerjili oldgu v.s akasına bakarsanız yağ oranınında diğerlerinden az oldgunu görürsünüz ben normal bir bisküvüninkni 33.6 kraker 4.5 yani bence fark vardır mutlaka arada
bunlar feci tok tutuyor 1 paketten zarar gelmez .)

ha bu arada cinkek onlarda fazla tatlandırıcı oldugu için aynı etkiyi yapıyormus diye duydum

müslinin içinde sadece yulaf ezmesi ve kuru yemişler varsa kilo yapmaz

ama buğday gevreği mısır gevreği yok pirinç patlağı varsa hem zararlı hem kilo yapar

aslında dediğim gibi bi müsliyi kendin yapabilirsin, yulaf ezmesini alırsın içine kırık kuruyemişler kuru üzüm falan koyarsın, bundan 2-3 kaşık alıp iki kaşık yoğurtla yersen hem tok tutar hem kilo yapmaz

bisküvilere hiç inanma güvenme derim

Son düzenleme:
fazlası kilo yapar ama yine de onlar yerine meyve tercih et sonuçta sıkıştırılmış besinler gereksizler yani...sağlıklı bi yanı yok

diyetisyenim ara öğünlerde 3 tane diyet bisküvisi veriyor
3 tane diyet bisküvisi = 1 galeta
veya bunun yerine 2 tane normal petibör bisküviside yiyebilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…