• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce Doğru günlerimi değerlendirmişim?

berrakca

Cahildim dünyanın rengine kandım
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
225
105
103
Kızlar sizce değerlendirebilmişmiyim? Belirti hissetmicem bu ay kendini dinlemicem yani geçen ay hamileymişim gibi hissettim ama ne yazık ki kırmızılar geldi. Adet gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum. Ayın 30 unda akıntım başladı yumurtam çatladı sanırım ama ben değerlendirmedim bir önceki gün olduğu ilişki olduğu için spermler yaşıyor diye. Bu ay soğan kürü yapıyorum Cuma bitiyor. Eşime de keçi boynuzu ve ballı Çakşır tozu yediriyorum. Çok karışık oldu farkındayım ama sorabilecek kimsem yok heyecanlıyım buraya yazarken

Eklentiler

• 1DA12E1D-5CFF-40ED-8CC3-AE4816A00044.png
    1DA12E1D-5CFF-40ED-8CC3-AE4816A00044.png
    162,1 KB · Görüntüleme: 175
Ovilasyon günlerinde soğan kürü yapılmaz bildiğim kadarıyla canım ..

Aaa öylemi adet bitiminden iki gün sonra başladım ovialsyonda bırakılıyormu bilmiyordum :( aslında videoları da izledim ama kaçırdım demek ki

Canım 30 u diyorsan bugunu değerlendir derim. Ovulasyon testı kullanmadıysan eğer nolur nolmaz.

Canım 30 u diyorsan bugunu değerlendir derim. Ovulasyon testı kullanmadıysan eğer nolur nolmaz.
Aslında dün değerlendirecektim ama çok azıcık pembe bir akıntım geldi sonda gelmedi yerleşme kanaması acaba diye dün değerlendirmedim bugün gece değerlendiririm o zaman

Aslında dün değerlendirecektim ama çok azıcık pembe bir akıntım geldi sonda gelmedi yerleşme kanaması acaba diye dün değerlendirmedim bugün gece değerlendiririm o zaman
Ovulasyon kanamasi bazi zamanlarda olabiliyor. Dediğin gibi acik pembe. Okumustum bunu. O olabilir

Arkadaşlar adetime 4 gün var az önce days comfort erken gebelik testi yaptım bu beyaz çizgi belirdi. Ben anlamadım ne demek olduğunu. Daha önce yaptıklarım da böyle çıkmamıştı. Negatif mi bir bakarmısınız rica etsem.

Eklentiler

• 51FD8B07-8D1D-49CF-9861-ED2044534E79.jpeg
    51FD8B07-8D1D-49CF-9861-ED2044534E79.jpeg
    33,4 KB · Görüntüleme: 129
Arkadaşlar adetime 4 gün var az önce days comfort erken gebelik testi yaptım bu beyaz çizgi belirdi. Ben anlamadım ne demek olduğunu. Daha önce yaptıklarım da böyle çıkmamıştı. Negatif mi bir bakarmısınız rica etsem.
Pozitif sayılması için çizginin pembe olması gerekir. Sanırım negatif.

Soğan kurunu asetin bitimine 1 gün kala hep başlarım içmeye ihtiyaç halinde. Ne zaman vajinit olsam yada kist olsa bu kur ile kurtulurum. Düşük yaptığım ay kanama bitimine doğru yine başlamıştım. Kesinlikle içimi temizledigine inanıyorum. O ay korunmadan devam ettim. Esimede sizin gibi keçiboynuzu sabah akşam 1 yi yedirdim. Düşük sonrası ne zaman adet olurum bilmediğimden 1 ay olmadan kusma ve bulanti ile kan vermiştim. Şükür ki rabbim gidenin yerini doldurmuş. Şimdi dogdu da 10 aylık oldu paşam.

Soğan kurunu asetin bitimine 1 gün kala hep başlarım içmeye ihtiyaç halinde. Ne zaman vajinit olsam yada kist olsa bu kur ile kurtulurum. Düşük yaptığım ay kanama bitimine doğru yine başlamıştım. Kesinlikle içimi temizledigine inanıyorum. O ay korunmadan devam ettim. Esimede sizin gibi keçiboynuzu sabah akşam 1 yi yedirdim. Düşük sonrası ne zaman adet olurum bilmediğimden 1 ay olmadan kusma ve bulanti ile kan vermiştim. Şükür ki rabbim gidenin yerini doldurmuş. Şimdi dogdu da 10 aylık oldu paşam.

ALLAH bağışlasın bende bu ay umutluyum soğan kürünü hiç aksatmadım ilişkilerden sonra hemen kalkmadım hemen banyo yapmadım. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip eder İnşALLAH annelik duygusunu yaşamak için heyecanlanıyorum

ALLAH bağışlasın bende bu ay umutluyum soğan kürünü hiç aksatmadım ilişkilerden sonra hemen kalkmadım hemen banyo yapmadım. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip eder İnşALLAH annelik duygusunu yaşamak için heyecanlanıyorum
Inşallah kardeş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ne kadar kaldı adetinize. Test yapınca yazarsiniz

4 günüm kaldı yazıcam bu postun altına sonucu nasip olursa

Kızlar yarın bat yarın kan testi verdim değerim 6.4 çıktı. Nasıl sizce :( yorum yapın lütfen

Kızlar yarın bat yarın kan testi verdim değerim 6.4 çıktı. Nasıl sizce :KK43: yorum yapın lütfen
5 üstü gebelik sayılır geç döllenme olmuş olabilir bence gebe olma ihtimaliniz yüksek gibi gözüküyor 2 gün sonra kan testini tekrarlayın 2 katına çıkmaya başlarsa sevinmeye başlayın umarım gebesinizdir

Bayanlar bende bir soru sorabilirmiyim ???
Yumurtlama akıntısından öncemi yumurtluyoruz yok sa sonramı ????

Bayanlar bende bir soru sorabilirmiyim ???
Yumurtlama akıntısından öncemi yumurtluyoruz yok sa sonramı ????
Yumurtlama akıntısı dediğimiz akıntının bailadığı ilk günden denemeye başlamalısınız yumurtanın ne zaman çatladığını bilemeyiz çünkü siz akıntınızı takip edin başladığı ilk günden itibaren değerlendirin akıntı kıvam alıp uzamaya başladığı zaman yumurta çatlamaya başlayacak o nedenle siz ilk akıntı gününden itibaren deneyin

Yumurtlama akıntısı dediğimiz akıntının bailadığı ilk günden denemeye başlamalısınız yumurtanın ne zaman çatladığını bilemeyiz çünkü siz akıntınızı takip edin başladığı ilk günden itibaren değerlendirin akıntı kıvam alıp uzamaya başladığı zaman yumurta çatlamaya başlayacak o nedenle siz ilk akıntı gününden itibaren deneyin
Bu ayın 23-30 u arası yum akıntısı gördüm birinden itibaren kuruyum regl günüm yarın da merak ettim :) akıntı bitince yum olsam 14–15 mi olur acaba diye :)

Back