• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce bu alyans nasıl???

canım bak benim alyansım bunun dikey 3 taslı olanı erkeginkide tassız tabiki belki yardımcı olurr
25210.jpg

burda pek belli deilde rengi için ekleyeyim asıl model beyaz altındı ben böyle istedim
13448_176726198392_771813392_2852535_6962518_n.jpg

Son düzenleme:
canım bak benim alyansım bunun dikey 3 taslı olanı erkeginkide tassız tabiki belki yardımcı olurr
25210.jpg

burda pek belli deilde rengi için ekleyeyim asıl model beyaz altındı ben böyle istedim
13448_176726198392_771813392_2852535_6962518_n.jpg

canım seninki çok güzelmiş ve çoook yakışmış sanada.........ayrıca çokta güzel gelin olmuşsun...
ben sadece beyaz altın olsun istiyorum umarım istediğim gibi bişi bulurum..........

pamukelf sen sanırım sade ve beyaz altın istiyorsun. assosun ilk eklediğin modeli bence parmağını rahatsız eder gibi duruyor.

şöle hem taşlı hem beyaz altın hem sarı altın bi model versek olma mı ?kaydirigubbakcemile3

bencede canım assosun ilk modeli rahatsız sadece orjinal olduğu için paylaşayım dedim:)
acaba sadece tam turmu alsam.....offfffffff çok kararsızın çooooooooooooooooook daha kıyafetimi bile almadım:((((eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

aslınca içlerinden en çok bunlar hoşuma gitti ince,sade ve beyaz altın acaba markası ne ve nerde bulabilirmki..............

[/QUOTE]

pamukelf bu model bi çok yerde var Eskişehirde nerelerde olur bilmiyorum ama
Bulunması çok zor Değil Kuyumcuların bol olduğu yerleri gezmelisin 1 gününü ayır kesinlikle bulursun.

sevgilimin bana altığı tek taş yüzükte böyle, bu yüzükle uygun bir alyansım olsun istiyorum......

pamukelf bu model bi çok yerde var Eskişehirde nerelerde olur bilmiyorum ama
Bulunması çok zor Değil Kuyumcuların bol olduğu yerleri gezmelisin 1 gününü ayır kesinlikle bulursun.

canım ilk gösterdiğim yüzük arişin ve eskişehirde yok erkek arkadaşım ankarada orda varmış mağazası ordan bakıcaz ama tek taş yüzüğüme uygun olurmuki acaba

amaaaaaaaaaaaaan allahım ne zor işmiş bu böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

amanınnn sitemizin güzel pamığıı mı nişanlanıyomuşşş
canım çokk tebrik eerim
yüzük çok güzel
koskocaman öpüyorum seniii

canım ilk gösterdiğim yüzük arişin ve eskişehirde yok erkek arkadaşım ankarada orda varmış mağazası ordan bakıcaz ama tek taş yüzüğüme uygun olurmuki acaba

Tek taşı n vae ise öyle çok fazla kalın bi model seçme bence :olmaz:

amaaaaaaaaaaaaan allahım ne zor işmiş bu böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

Kesinlikle çok zor bizim söz olacağı için ince basit bi alyans aldık
Benimde tek taş ile uymuyor ama çirkinde durmuyorohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu arada bak benim bahsettiğim alyans bu işte. önden tamtur ama bu kadar kalın olmamalı
923.png

amanınnn sitemizin güzel pamığıı mı nişanlanıyomuşşş
canım çokk tebrik eerim
yüzük çok güzel
koskocaman öpüyorum seniii

saol canım ayn'ım benim sonunda nişanlanıyorum yani................ bende koccaman öpüyorum seni...................................

özel yaptırılabilirmiki acaba...........................ama buda çok güzelmiş tatlım saol

31 ind sanırım senin sözün sende nişanlına bi baksın etrafa bunlarda çok bulunan model
Atasayda sanırım vardı yalnış hatırlamıyorsam
Bende 30 undan sözlenicem o yüzden çok gezdim artık ezberledim :roflol:

31 ind sanırım senin sözün sende nişanlına bi baksın etrafa bunlarda çok bulunan model
Atasayda sanırım vardı yalnış hatırlamıyorsam
Bende 30 undan sözlenicem o yüzden çok gezdim artık ezberledim :roflol:

aman ne zormuş tatlım bu işler ya daha kıyafetimi bile almadım sen ne giyeceksin sözünde.....

Evet Canım ben malesef öyleyim herkeş organize edilmeli :sinifsinif:
Çok şükür az kaldı bakalım seninde az kalmş beğen bi modelolumunekankayizsmile

canım bizim söz aile arasında mütevazı bir tören olacak çünkü çok yakın zaman önce annanemi kaybettim ve dedemde çok hasta kıyafetim mesela çok sade olacak saç makyajda öyle ... mesela küpeymiş takıymış hiç düşünmemiştim ama bende saçlarımı topuz yaptırırsam küpe takmam gerekecek bakalım artık bulucaz birşeyler......

canım bizim söz aile arasında mütevazı bir tören olacak çünkü çok yakın zaman önce annanemi kaybettim ve dedemde çok hasta kıyafetim mesela çok sade olacak saç makyajda öyle ... mesela küpeymiş takıymış hiç düşünmemiştim ama bende saçlarımı topuz yaptırırsam küpe takmam gerekecek bakalım artık bulucaz birşeyler......

anladım canım Allah sabır versin İnşallah çok abartmamak lazım
ama yine de bence annende olsa ne olursa olsun senin mutlu olmanı isterdi
Bence sen gerekeni yinede yapyerimseniben

Back