Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bak benim alyansım bunun dikey 3 taslı olanı erkeginkide tassız tabiki belki yardımcı olurr
burda pek belli deilde rengi için ekleyeyim asıl model beyaz altındı ben böyle istedim
pamukelf sen sanırım sade ve beyaz altın istiyorsun. assosun ilk eklediğin modeli bence parmağını rahatsız eder gibi duruyor.
şöle hem taşlı hem beyaz altın hem sarı altın bi model versek olma mı ?kaydirigubbakcemile3
pamukelf bu model bi çok yerde var Eskişehirde nerelerde olur bilmiyorum ama
Bulunması çok zor Değil Kuyumcuların bol olduğu yerleri gezmelisin 1 gününü ayır kesinlikle bulursun.
canım ilk gösterdiğim yüzük arişin ve eskişehirde yok erkek arkadaşım ankarada orda varmış mağazası ordan bakıcaz ama tek taş yüzüğüme uygun olurmuki acaba
amaaaaaaaaaaaaan allahım ne zor işmiş bu böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
amanınnn sitemizin güzel pamığıı mı nişanlanıyomuşşş
canım çokk tebrik eerim
yüzük çok güzel
koskocaman öpüyorum seniii
Bu arada bak benim bahsettiğim alyans bu işte. önden tamtur ama bu kadar kalın olmamalı
özel yaptırılabilirmiki acaba...........................ama buda çok güzelmiş tatlım saol
31 ind sanırım senin sözün sende nişanlına bi baksın etrafa bunlarda çok bulunan model
Atasayda sanırım vardı yalnış hatırlamıyorsam
Bende 30 undan sözlenicem o yüzden çok gezdim artık ezberledim :roflol:
aman ne zormuş tatlım bu işler ya daha kıyafetimi bile almadım sen ne giyeceksin sözünde.....
Ben hepsini hazırladım işte son işlemlerim kaldı
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-85.html
İlk sayfa da yazıyor konu açarken sayfalarını ekledim elbisem-saçım falan diye zemuszemus
ya tatlım sen baya organize etmişsin herşeyi daha bende hiçbirşey yok
Evet Canım ben malesef öyleyim herkeş organize edilmeli :sinifsinif:
Çok şükür az kaldı bakalım seninde az kalmş beğen bi modelolumunekankayizsmile
canım bizim söz aile arasında mütevazı bir tören olacak çünkü çok yakın zaman önce annanemi kaybettim ve dedemde çok hasta kıyafetim mesela çok sade olacak saç makyajda öyle ... mesela küpeymiş takıymış hiç düşünmemiştim ama bende saçlarımı topuz yaptırırsam küpe takmam gerekecek bakalım artık bulucaz birşeyler......