hala yazmaya devam ediyo peki ona nasıl davranmalıyım ? Konuşmayı durdurayım mı ?Hoşlanmadı
Ben 25 o 28Yaşlar kaç? Cevabım ona göre olacak.
Nasıl davranmalıyım peki ? Ben atmasamda o mesaj atıyor hiç cevap yazmayayım mı?Hoslanan insan gorusmek icin firsat kollar bence. Sahsen ben birinen hoslansam her firsatta gormek isterim. Bunun kadini erkegi yok. Herkes icin boyledir.
Sadece o yazınca kısa cevaplar mı yazayım peki?Online olduğu başkaları olduğu göstermez belki iş için watsappa girmesi gerekiyordur...
Sizden de pek hoşlanmış gibi görünmüyor biraz kendinizi geri çekin bakalım ne yapacak.. Bağlanmayın siz sakın
Nasıl davranmalıyım peki ? Ben atmasamda o mesaj atıyor hiç cevap yazmayayım mı?
Günaydın falan diyo napıyorsun yada nasıl geçti günün o tarz şeyler. İkinci buluşmamızdan önce arkadaşlarıyla tanıştırmak için buluşmalarına davet etmişti. Saat geç olduğundan gidememiştimNe tarz şeyler yazıyo hal hatırmı soruyo köprü kurmayamı çalışıyo. Bence soğukkanlı davran
Normal arkadaş olarak tanıştırılmadık :/ galiba yedekte tutulanım öyle hissediyorum bendeHangi amacla tanistirildiniz siz ? yani arkadasiniz sizi tanistirmis ama beyfendiye kefil oldu mu arkadas? Hayatinda aklinda biri olmadigina eminsen onunla daha cok vakit gecirmek istedigini soyleyebilirsin.
Nasıl davranmalıyım ona? Konuşmayı direk kesmelimiyim ?Gorustugu bir iki kisi daha olabilir.
Su an favori sevgili adayi degilsin.
Cepte tutuyor.
Merhaba kızlar daha öncede konu açmıştım kısaca özetliyim:
Arkadaşım aracılığıyla biriyle konuşmaya başladık ve yaklaşık bir ay sonra buluştuk. Benim için olumluydu oda çok beğendiğini falan söyledi. İki hafta kadar sonra tekrardan buluştuk. Buluştuğumuzda sıkıntı yoktu en azından bence.
Neyse konuşmaya devam ettik yine. İlk iki buluşmayı o teklif etmişti bu seferde ben söyleyeyim dedim. Galatasaray maçı olduğunu onu izleyeceğini söyledi tamam dedim. (Maçları kaçırmıyor genelde)Haftaiçide birgün benim okulumun oraya gidicekti iş için ama toplam max bir saatlik işi vardır sonra boş çalışmayacak. Benim boş günüm ama o gün gelirim istersen hem okulu gezdiririm sana dedim. Oda o kadar yol yorulma dedi. Bende sıkıntı değil dedim. Tekrardan aynı şeyi söyleyince istemiyo diye düşünüp tamam dedim.
Aramızda adı konumuş bişey yok ama kafam çok karışıyo olumlu mu bana karşı değil mi anlayamıyorum kızlar. Çok mesajlaşmıyoruz ama yazıyo halimi hatrımı soruyo akşamları nasıl geçti günün falan diye. Bide uyandığı andan uyuyana kadar o kadar sık online oluyo ki whatsappta , yoğun çalıştığı zamanlar bile öyle olduğu için acaba birkaç kişiyle mi konuşuyor diye sormadan edemiyorum kendime.
Sizce ne düşünmeliyim kızlar ? Nasıl bir yol izlemeliyim. Gerçekten çok tecrübesizim bu konularda ve farklı görüşlere ihtiyacım var
Sadece o yazınca kısa cevaplar mı yazayım peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?