- 2 Mayıs 2023
- 14
- -7
- 1
- 24
- Konu Sahibi belindasays
-
kızlar ben çok kıskanç biriyim. erkek arkadaşımla daha ilişkiye başlamadan bunu ona söyledim o da instagram hesabından sorun olabilecek herkesi çıkartmış. ilişkiye başladıktan sonra bir gün otururken instagram hesabına girdim onun sırayla bütün kızları sordum ve gerçekten hepsiyle minimum 5-6 ortak takipçisi vardı yani ilkokul liseden arkadaşları vs zaten hepsi. kendisi benimle bütün sosyal medya hesaplarından (twitter, instagram) post paylaştı, story attı. ailesiyle tanıştırdı. ayrıca gerçekten sevdiğini hissediyorum ve çok güveniyorum ama dün akşam takip ettiklerine baktığımda bir kızı takip ettiğini gördüm yeni eklenmiş. kız bunu takip etmiyor. hemen bu kim diye sordum tanımıyorum eskiden istek atmışımdır profilini açınca da takip ediyor görünmüşümdür dedi ve kızın son postunu da beğenmiş. bunun için de beğendiğimi baktığımı bile hatırlamıyorum dedi. takip edince direkt anasayfaya düşmüştür ben de beğenip geçmişimdir dedi. bunun dışında hiçbir şey yaşamadık ama inanılmaz derecede canım sıkıldı. dünden beri bunu düşünüp duruyorum. sizce yalan söylüyor olabilir mi? bu arada çok yoğun bir işte çalışıyor kafası çok dolu buna da vakit ayıracağını sanmıyorum ama kuruntu yaptım sizce çok mu takıntı yapıyorum?
kızlar ben çok kıskanç biriyim. erkek arkadaşımla daha ilişkiye başlamadan bunu ona söyledim o da instagram hesabından sorun olabilecek herkesi çıkartmış. ilişkiye başladıktan sonra bir gün otururken instagram hesabına girdim onun sırayla bütün kızları sordum ve gerçekten hepsiyle minimum 5-6 ortak takipçisi vardı yani ilkokul liseden arkadaşları vs zaten hepsi. kendisi benimle bütün sosyal medya hesaplarından (twitter, instagram) post paylaştı, story attı. ailesiyle tanıştırdı. ayrıca gerçekten sevdiğini hissediyorum ve çok güveniyorum ama dün akşam takip ettiklerine baktığımda bir kızı takip ettiğini gördüm yeni eklenmiş. kız bunu takip etmiyor. hemen bu kim diye sordum tanımıyorum eskiden istek atmışımdır profilini açınca da takip ediyor görünmüşümdür dedi ve kızın son postunu da beğenmiş. bunun için de beğendiğimi baktığımı bile hatırlamıyorum dedi. takip edince direkt anasayfaya düşmüştür ben de beğenip geçmişimdir dedi. bunun dışında hiçbir şey yaşamadık ama inanılmaz derecede canım sıkıldı. dünden beri bunu düşünüp duruyorum. sizce yalan söylüyor olabilir mi? bu arada çok yoğun bir işte çalışıyor kafası çok dolu buna da vakit ayıracağını sanmıyorum ama kuruntu yaptım sizce çok mu takıntı yapıyorum?
alınmayın ama sizinle ömür geçmezkızlar ben çok kıskanç biriyim. erkek arkadaşımla daha ilişkiye başlamadan bunu ona söyledim o da instagram hesabından sorun olabilecek herkesi çıkartmış. ilişkiye başladıktan sonra bir gün otururken instagram hesabına girdim onun sırayla bütün kızları sordum ve gerçekten hepsiyle minimum 5-6 ortak takipçisi vardı yani ilkokul liseden arkadaşları vs zaten hepsi. kendisi benimle bütün sosyal medya hesaplarından (twitter, instagram) post paylaştı, story attı. ailesiyle tanıştırdı. ayrıca gerçekten sevdiğini hissediyorum ve çok güveniyorum ama dün akşam takip ettiklerine baktığımda bir kızı takip ettiğini gördüm yeni eklenmiş. kız bunu takip etmiyor. hemen bu kim diye sordum tanımıyorum eskiden istek atmışımdır profilini açınca da takip ediyor görünmüşümdür dedi ve kızın son postunu da beğenmiş. bunun için de beğendiğimi baktığımı bile hatırlamıyorum dedi. takip edince direkt anasayfaya düşmüştür ben de beğenip geçmişimdir dedi. bunun dışında hiçbir şey yaşamadık ama inanılmaz derecede canım sıkıldı. dünden beri bunu düşünüp duruyorum. sizce yalan söylüyor olabilir mi? bu arada çok yoğun bir işte çalışıyor kafası çok dolu buna da vakit ayıracağını sanmıyorum ama kuruntu yaptım sizce çok mu takıntı yapıyorum?
Profil sayfasını açınca, sol üstteki üç noktaya bas, orada "paylaşılan hareketler var" ne zaman takip yapıldığını görebilirsin.
Begum sen Ocak söndürürsün anamProfil sayfasını açınca, sol üstteki üç noktaya bas, orada "paylaşılan hareketler var" ne zaman takip yapıldığını görebilirsin.
İlişkinin başından takip ettiği herkesin kim olduğunu sorman bile bana fazla geldi açıkçası. İlişkide herkesin bir özel alanı olmalı. Tabi ki bir yanlış gördüğünde bunun ona söyle ama daha ortada bir şey yokken bile bu kadar kontrolcü olman normal gelmedi bana. Bu olay içinde takip ettiği kız arkadaşı olabilir, tanıdığı olabilir vs vs ben güveniyorsan eğer gram problem etmezdim. Kendinde diyorsun sevildiğim bir ilişkideyim diye takılma bunlarakızlar ben çok kıskanç biriyim. erkek arkadaşımla daha ilişkiye başlamadan bunu ona söyledim o da instagram hesabından sorun olabilecek herkesi çıkartmış. ilişkiye başladıktan sonra bir gün otururken instagram hesabına girdim onun sırayla bütün kızları sordum ve gerçekten hepsiyle minimum 5-6 ortak takipçisi vardı yani ilkokul liseden arkadaşları vs zaten hepsi. kendisi benimle bütün sosyal medya hesaplarından (twitter, instagram) post paylaştı, story attı. ailesiyle tanıştırdı. ayrıca gerçekten sevdiğini hissediyorum ve çok güveniyorum ama dün akşam takip ettiklerine baktığımda bir kızı takip ettiğini gördüm yeni eklenmiş. kız bunu takip etmiyor. hemen bu kim diye sordum tanımıyorum eskiden istek atmışımdır profilini açınca da takip ediyor görünmüşümdür dedi ve kızın son postunu da beğenmiş. bunun için de beğendiğimi baktığımı bile hatırlamıyorum dedi. takip edince direkt anasayfaya düşmüştür ben de beğenip geçmişimdir dedi. bunun dışında hiçbir şey yaşamadık ama inanılmaz derecede canım sıkıldı. dünden beri bunu düşünüp duruyorum. sizce yalan söylüyor olabilir mi? bu arada çok yoğun bir işte çalışıyor kafası çok dolu buna da vakit ayıracağını sanmıyorum ama kuruntu yaptım sizce çok mu takıntı yapıyorum?
Konudan bağımsız ama sizinle yaşamak çok zor ya.kızlar ben çok kıskanç biriyim. erkek arkadaşımla daha ilişkiye başlamadan bunu ona söyledim o da instagram hesabından sorun olabilecek herkesi çıkartmış. ilişkiye başladıktan sonra bir gün otururken instagram hesabına girdim onun sırayla bütün kızları sordum ve gerçekten hepsiyle minimum 5-6 ortak takipçisi vardı yani ilkokul liseden arkadaşları vs zaten hepsi. kendisi benimle bütün sosyal medya hesaplarından (twitter, instagram) post paylaştı, story attı. ailesiyle tanıştırdı. ayrıca gerçekten sevdiğini hissediyorum ve çok güveniyorum ama dün akşam takip ettiklerine baktığımda bir kızı takip ettiğini gördüm yeni eklenmiş. kız bunu takip etmiyor. hemen bu kim diye sordum tanımıyorum eskiden istek atmışımdır profilini açınca da takip ediyor görünmüşümdür dedi ve kızın son postunu da beğenmiş. bunun için de beğendiğimi baktığımı bile hatırlamıyorum dedi. takip edince direkt anasayfaya düşmüştür ben de beğenip geçmişimdir dedi. bunun dışında hiçbir şey yaşamadık ama inanılmaz derecede canım sıkıldı. dünden beri bunu düşünüp duruyorum. sizce yalan söylüyor olabilir mi? bu arada çok yoğun bir işte çalışıyor kafası çok dolu buna da vakit ayıracağını sanmıyorum ama kuruntu yaptım sizce çok mu takıntı yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?