aman şimdi direk salonda mutfak olan duvar kırıp değil salonun içinde olan mutfaklarda dolu ama şuan amerikan mutfak kullanan her gelenin beğendiği ama yaptırmaya korkacağı bi evdeyim
ama inan biraz durumumuz düzelsin eşimede diyorum borçlar bitsin şurayı cam tuğlayla ördürüp dolap yeri ayarlayıp kapıyı açıcam
çatıdayım aspiratörümüzü bizde güçlü aldık balığıda evde yaparım balkonda değil kızartma kavurmam da çoktur ama kokudan hiç şikayetçi olmadım kapım yaz kış açıktır çünkü normaldede koku sevmem ki kokusu olsada aman koku gidericiler yıkama makinaları onlara hep çözüm var sürekli salonu kullanacaksan olabilir ama bende bebek yok 3 1 ev oda dolu ve salon misafir gelince kullanılıyor ve mutfağa geçerken hep salondan geçmek delirtiyor
evet misafir gelince sohbetten kopmuyosun ama zaten kapalı mutfaktada servise yardım edenler zaten 5 10 dk da oluyor işler ama yenilenler toplanıp oan bulaşık makinesine koyamıyorsun ortada bi ddagınıklık ve gözüne geliyor birileri toplamaya başlıyor sinir oluyosun bilmiyorum ben çok güzel görünsede sevmiyorum eşimde sürgülü kapı yapalım diyor onlarda kaba geliyor ama doğal gaz ve digger borçlar bitsin ilk istediğim şey kapatmak