Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
suan kucuk bır uzun ınce yanı malesef yemek masası sıgmıyor dolayısıyla mısafere gunluge oturmaya hep aynı odayız malesef ayrı bır odamda yok....bende mısafır odası yanı salon la mutfak duvarı ortak kırdırıp guzel bır beyaz mor ıkı renk mutfak dolabımı yaptırsam ozamanda hep mutfak gorunecek kırıldıktan sonrada gerı donusu olmaz ne dersınız.... amerıkan mutfak kullanan varmı aranızdaaaa pısmanmısınızz.....
canım benim mutfağım geniş geçen yıllar 2 kanepe atıp oturmuştum bir sene eve gelen misafirlerim salondan çok ordaki kanepeyi tercih ediyorlardı ben de beğeniyordum amerikan mutfak gibiydi hem misafirimle sohbet edip hem de işimi ikramımı yapıyordum bu sene masa attım kanepeyi kaldırdım ama inan eskiisi gibi rahat değil keşke yine amerikan tarzı olsa demiyor değilim ..
ben şahsen beğeniyorum amerikan mutfakları evet devamlı düzenli dursa iyi olur malum misafirin gelince direk görüyor ama ben misafir gelmese de ortada asla bulaşık falan bırakmam övünmek gibi olmasın bu konuda çok titizimdirbu yüzden sıkıntı yaşamadım ama dağınık bi mutfağım olsaydı istemezdim yaa düşünsene ne var ne yok herkes gürecek...ama seninki zaten bir istisna yani ancak bu şekilde rahat güzel döşenmiş bir evin olacaksa yaptır bence...hoş olur..
canım benim de aynen söylediğin gibiydi evimin konumu bende amerikan mutfağına çevirdim herkeste çok beğeniyo ayrıca evime ayda bir yada sürekli gelmiycek insanlar için ev dizayn etmek bana pek mantıklı gelmiyor o evde sen her anını gününü geçirceksin sen kendi kullanışına bak eve gelen misafirde senin evinin temzliğini kontrol edicekse gelmesin insanlık hali herşey olabilir sonuçta bu hayatı elalem ne der die yaşayamayız dimi istersen benim mutfağıma falan bi bak fikir edinirsin ayrıca artık herkesin evinde bulaşık makinası var makinaya bulaşıkları atmak 5 dk almıyor insanın
Ew senin bence istediğin gibi daya döşe bir defa ew döşüyorsun hergün ayrı olmuyor ya :) 1 olsun güzel olsun gelende yemek kokusunda salonda otursun ne güzel işte :)
Benimde mutfağım Amerikan mutfak yalnız ben yemek odası olarak kullanıyorum oturma odam ayrı yani misafir gelince salona alıyorum ama yemek isi mutfakta yani yemek odasında ben çok memnunum ünite ikili kanepe bide tekli kanepe var tabi bide masam var yakın arkadaslarım yada akrabalarım salona gecmiyorlar mutfakta oturuyoruz bence güzel ben seviyorum
Benim mutfağımda amerikan mutfak. Nerdeyse salonum kadar büyük. İki kanepem var. Gelen misafirlerin birçoğu mutfağı tercih ediyor. Ayrı bir oturma odası kullanmıyorum. Salonu oturma odası niyetine kullanıyorum. Böylelikle evin kullanılmayan hiç bir köşesi kalmıyor. Çalışan bir insan olduğum için zaten habersiz zırt pırt misafirim gelmez. Gelenler haberli geldikleri için hiçbir sorun olmuyor. Ev kendi evim değil kirada oturuyorum ama birgün evim olursa kesinlikle amerikan mutfak kullanırım. Tavsiye ediyorum yani.
suan kucuk bır uzun ınce yanı malesef yemek masası sıgmıyor dolayısıyla mısafere gunluge oturmaya hep aynı odayız malesef ayrı bır odamda yok....bende mısafır odası yanı salon la mutfak duvarı ortak kırdırıp guzel bır beyaz mor ıkı renk mutfak dolabımı yaptırsam ozamanda hep mutfak gorunecek kırıldıktan sonrada gerı donusu olmaz ne dersınız.... amerıkan mutfak kullanan varmı aranızdaaaa pısmanmısınızz.....
benim bir arkadaşım da aradaki duvarı kırdırdı, yalnız tezgah ve dolapları kapatacak şekilde duvarın bir kısmını bıraktı yani mutfak yarı açık oldu. duvar kısmı da cam tuğla ile ördürmüş bayıldık biz tavsiye ederim. böylece hem estetik oluyor hem de bulaşık varsa görünmemiş oluyor...
tatlım benim annemin evi amerıkan mutfak. yemek kokusu dagınıklık dıye dusunme cok guzel gorunuyor gencsındır dıye dusunuyorum zaten temızlersın . ama annem mutfak dolaplarını dewamlı sılmek zorunda kalıyor. misafirin gözü önunde oldugu ıcın. annem her hafta mutfak dolabı sılıyor.benım annemde daha genc yapabılıyor ama ınankı 50 lili yaslarda cekılebılecek bırsey degıl
walla dayımın kızı yeni ev yaptırdı amerikan mutfak, teyzmin oğlu evini tadilata soktu o da amerikan mutfak yaptı. çooook kullanışlı oluyor. süper bişey. gelen giden herkes orda muhabbetde bölünmüoyr misafin varken mutfağı da toparlayabiliyorsuuun, servis yaparken muhabbetide kaçırmıyorsun bulaşık falan da ortada durmaz makineler var zaten. dolap silmeye gelincede ben de her hafta dolapların dışını şöyle bir silerim. zaten yapılan şeylerki. bence kullanışlı.
bence amerikan mutfak görntü olarak hoş ama bence kullanım açısından sıfır. burda bana amerıkan mutfak kullananlar kızıcak ama böyle yni bu doğru düzgün balık kzıartamıyorsun köfte kızartamıyorsun. her yere leş gibi siniyor koku düşünsenıze perdelere mobilyalara sindiğini ne kdr kötü birşey.güçlü bir davlumbaz falan diyorlar ama bence hikaye çnkü havalandırsan bile camı sonuna kdr açıp kesinlikle kızartma kokusu en az 2 gün kalıyor mutfağa acırım ben halıam perdeme mobilyama kokunun sinmediği yer kalmaz yni temizlik açısından iyi değil bence. birde misafir gelip sofra kaldırıldığı zaman bulaşıklar tezgahın üzerinin döküntüsü dağınıklığı olduğu gibi ortada eğer evde yardımcınız olmayacksa sürekli kaldırıp toplayıp derleyecek çok zor bence.
amerikan mutfak benimde her zaman hayalim olmuştur.. tam tersine diğer mutfaklara nazaran daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum..tamam dağınıklık falan olursa göz önünde olucak ama bizler kadınız ve mutfağımız zaten toplu olmak zorunda..evime misafir geldiğinde mutfağım dağınık diye kapısını kapatıp saklamak ne kadar mantıklı olabilir ki.. bende tertipli olduğumu düşünüyorum üstelik çocuğum var ufak o halde bile mutfağım devamlı topludur..kaldı ki herkesin evinde bulaşık makineleri var artık eskisi gibi biriktirip elde yıkama devri kapandı nerdeyse.. bulaşıkları tezgah üzerinde bekletmektense beş dakka sürmez makineye koymak.. birde ben şöyle düşündüğüm için istiyorum amerikan mutfağı, mesela kızlar misafir geliyor hele birde kalabalık bi misafirse mutfaktan çıkamıyoruz yemek çay pasta börek derken hizmetle uğraşmaktan misafirimizle oturamıyoruz haksız mıyım.. ama en azından amerikan mutfağım olsa hem hazırlar hem onlarla muhabbetime devam ederim.. benim teyzemin mutfağı da büyüktü oda mutfağın boş olan köşesini şark köşesi gibi minder duvar yastığı ile döşedi yere de şu ayaklı sofralardan koydu nerdeyse bürtün günleri mutfakta geçiyordu..yemek çay hep ordalardı..misafirlerde biz burda daha rahat oturuyoruz diye mutfağı tercih ediyorlardı bacaklarını uzatıp rahatça oturuyorlardı..salona girmez oldular nerdeyse.. en sosyetik misafirleri bile bacaklarını uzatıp rahatça oturmak için mutfağı istiyorlardı geldiklerinde :) yani diyeceğim keşke benim mutfağım azıcık geniş olsa kesinlikle amerikan mutfak olarak kullanırdım hiç düşünmezdim..
benimde kardeşimin evi amerikan mutfak,onun evine gidince bayılıyorum.sürekli servis için mutfağa gidip gelmek zorunda kalmıyor,hep beraber oluyoruz hep.sık sık havalandırınca da hiç koku sinmiyor.ben öneririm amerikan mutfağı....
benim evim amerikan mutfaktı ben böldürdüm. ama şimdi alt komşılara gidince özenmiyo değilim . ama ben takıntılıyım herşey düzenli olcak. onun için kullanamazdım diyorum hele balık kızartınca gece koridorda bile midem bulanıyo kokuan düşün yani salon koltukları perdeleri. bi yandan düzenliyim hiç zor olmazdı eşyalarım hep düzenli olduğu için zorluk ekmezdim diyorum. bilmiyorum benimde kafam karıştı komşuların evini görünce eşimd istersen kırdıralım diyo. dalga mı geçiyo gerçekmi çözemedim. 1 yıl oldu fikrim değişti. düşün taşın ii karar ver o kadar tadilat boşa gitmesin.
benim bir arkadaşım da aradaki duvarı kırdırdı, yalnız tezgah ve dolapları kapatacak şekilde duvarın bir kısmını bıraktı yani mutfak yarı açık oldu. duvar kısmı da cam tuğla ile ördürmüş bayıldık biz tavsiye ederim. böylece hem estetik oluyor hem de bulaşık varsa görünmemiş oluyor...
tatlım benim annemin evi amerıkan mutfak. yemek kokusu dagınıklık dıye dusunme cok guzel gorunuyor gencsındır dıye dusunuyorum zaten temızlersın . ama annem mutfak dolaplarını dewamlı sılmek zorunda kalıyor. misafirin gözü önunde oldugu ıcın. annem her hafta mutfak dolabı sılıyor.benım annemde daha genc yapabılıyor ama ınankı 50 lili yaslarda cekılebılecek bırsey degıl
biz kadınların yarı ömrü mutfakta geçiyor amerikan mutfak böylelikle çok güzel ve kullanışlı benim mutfağım da amerikan mutfak ben memnunum canım tavsiye ederim...
wallahi ben de bu yazı iple çekiyorum şahsen:)))) çünküüüü, salon duvarına bitişik olan mutfak duvarımıza geniiiiş bir pencere açmak suretiyle amerikan mutfak elde edeceğiz:)) yüksek masa, yüksek sandalyeler.... oğluşum salonda tv seyrederken hasta oluyorum( ben mutfakta uğraşıyorum, o orada..
misafirleri de hiiiiç dert etmiyorum şahsen, kokuyu ve dağınıklığı da.. :)) mutfak bu, tabii ki pişecek, taşacak, kokacak temizlemediğimiz şey mi? olsun.
yaptır canım valla.. hem değişik bir hava katmış olursun.