• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar sızce alayımmı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
kızlar sızce bu koltuk takımı nasıl guzelmı? $pasifik-kol-tk.webp

bu tür koltuklarda insanlar modeldende renktende sıkılıyolar.seçimini iyi yapman gerekiyor .model iyi ama renkleri sıkıcı canım tabi zevk meselesi:16::16::16:

Son düzenleme:
bu koltuktan ya da odanızın görünümünden sıkılıp yerlerini değiştirmek istediginiizde çeşitli aksesuarlarla kombinlemekte veya yeni görünümler elde etmekte zorlanırsınız bencede bu insanı sıkar ya.:26:

Son düzenleme:
Zevkler farklı olabilir ama ben beğenmedim, daha güzel modeller bulabilirsin.

Bende bu tur acilir koltuk almak istiyordum ama mobilyacidaki bir musteri kafami karistirdi: kirletler kayiyo, tokalari cikio ve hic kullanisli degil dedi, bir ayda mahvolmus koltuklari, bende artik dusunuyorum ne yapsam :( bu tur salon takimlari cok hos

ben de özellikle alt kısımları geniş iki bölmeli seviyorum.
marka olarak doğtaş
şekilleri çok güzel geniş ve ferah .

salon icin degilde günlük oturma odasi icin olabilir ama eger salon icin düsünülüyorsa arkadaslarinda dedigi gibi cabuk sıkılır insan salon icin genelde siyah+beyaz ve kahve krem daha hos oluyor...

Canım farklı modellere bak..Kızların dediği gibi insan çabuk sıkılır..

Daha şık ve ağır modellere bak istersen tatlım..

Açıkçası bende beğenmedim canım... Arkadaşların dediği gibi daha açık renklere baksan daha iyi iç açıcı olur gibi düşünüyorum.. Ama tabi önemli olan biizm değil senin beğenmen tabiki...

Renk olarak ben çok beğendim. Benim salon takımım bordo ve 13-14 senedir çok hoşlanarak kullanıyorum. Genelde gördüğüm siyah, beyaz, kahve, bej, krem gibi renkleri tercih ediyor insanlar ama o tür renkler de bana sıkıcı geliyor. Yani bu tamamen kişisel zevkinizle ilgili bir şey. Bana kalırsa genelde gözünüz hangi tip renkler kayıyorsa, tercihinizi o renkten yapmakta çekinmeyin. Ama koltuğun kullanışlılığı falan gibi konularda ne kadar çok görüş alırsanız o kadar iyi.

Renk konusunda bence dikkat edilmesi gereken sey, tam düz döşemelerden kaçınmak (hafif desenli döşemeliklerin kullanımı daha pratik, tam düz renk silindiğinden hare hare, lekeli gibi kalabiliyor) ve iyi bir kumaş kullanılmamışsa, oda da çok güneş alıyorsa koyu renklerin solma ihtimali var.

cnm bence kullanışlı değil çünkü biz öle bi koltuk kullandık, beyaz yerlerini silmekten koltuk altımıda bezeler çıktı:))) bide bu deri sanırım zamanla kir içine işler silsen dahi çıkmaz. ikinciside asla kırlentli koltuk almam hatta bedava verseler almam sonra yığın yığın oluyor ev dağınık gibi duruyor... istikbalde athena diye bi koltuk takımı var biz ondan aldık kahve rengini krem kahve shagy halı aldık çok güzel oldu hem çelik profil çok hoş bi koltuk bak istersen.

renkten yana sorunun olmasın canım ben de yaklaşık 5 6 senedir oturma odamda pembe koltuk takımı kullanıyorum gayet de memnunum.. önemli olan nasıl kombinleyeceğin, ama kesinlikle yemek takımın beyaz/bej olmalı.. yani beğendim :9:

Back
X