- Konu Sahibi elagozlum20
az çok bilen arkadaşlar vardır benm derdimi anlattıklarımı .. diger konumda bazı arkadaşlar demişki sen o cocugu öpte tepene koy o kadar doğru ki böyle bir zamanda herkezin yalancı heves için birbiriyle oldugu bir zamanda rabbim karşıma böylesine birini çıkardı benim allahıma hergün şükretmem gerekirken mutlu olmam gerekirken şu yaptıklarıma bakıyorumda utanıyorum kendimden çocuga hayatı zehir ediyorum zehir başkası olsa bu yaptıklarıma asla ama asla katlanmazdıkaç defa affetti beni sineye çekti kaç defa düzelmemi bekledi ama ben sıkıldıkça ona sardım onu üzdüm burnundan getirdim birgün mutlu ettisem 10 gün mutsuz ettim bir kere hiç aklımdan cıkmıyor otobüsdeydik benm miğdem bulandıydı bütün arkadaşlarına mesaj atmıştı nasıl geçer diye .. bana mola yerinde leblebiler cukuk krakerler almış ve soda almıştı ama ben trib yapmıştım istemiyorum demiştim ve sodayı açacagım diye elini parçalamştı o günü hiçç unutmuyorum nasıl içime batmıştı vicdan azabı cekmiştim madi durumu yoktu çalışmıyordu bir ara ben ne yaptım beni hiç bir yere götürmüyorsun su bu diger sevgililere bakıyorum birde bize diyordum oda demişti ben istemezmym sevgilmle herşeyi yapmak su bu ama olmuyo bazen ve sen benim hiç yanımda olmadın hiç demşti bunun gibi neler yaptım ben ama o ne yaptı beni sevmeye deger vermeye devam etti bunları yazarken içim kanıyor ben ne kadar iğrenç bir insanmışım rabbim razı gelir mi bunlara gelmez asla gelmez.. ve ben hala napyrm o cocuk oralarda gelecegimz için cabalarken ben yok sıkıldım yok su bu hergün zehir etmeye devam ettim ama artık bitti önce rabbima sonrA kendime ve sizlere söz veriyorum birdaha asla onu üzmeyecem böyle şeyler yapmayacagm asla onun degerini bilecem o benim canım canımın parçası biliyorum çok haksızlıklar ettim böyle birine sahipken neler de etmişim ona yanıyor içim üzülüyor sizde bundan sana bana destek olurmusunz arkadaşlar sözümün arkasında bundan sonra duracagm su an kendimi çok kötü hissediyorum biliyormusunuz hatırladıkça kahroluyorum bu pişmanlıgımm bu yaptıklarımı telefi etmem için hala umutlar var hala benimle o off off... böyle işte kızlar ben çok kötü biriyim degilmiyim