Kızlar silikon taktırmadan önce göğüs ölçüleriniz kaçtı..?

Canim banada damla takildi sen memnunmusun buradan okuyorum hep kimse damla istemiyor doner falan deniyor bende cok huzursuzum seninkiler nasillar hic problem yasadinmi??

Dönme riski varmış evet. Ve ilk zamanlar değil ilerleyen zamanlarda da bu risk var. O yüzden hep dikkatli olmak gerekiyor bence. Burada 3 yıl sonra dönmüş damla protezi olan bir arkadaşımızın yazısını okumuştum bende. Ama afaki ters bir hareket olmadığı sürece döneceğini düşünmüyorum. Kalbini ferah tut. Mesela benim doktorum ağır spor aktiviteleri yapıp yapmadığıma kadar sormuştu. Zaten her hasta da bu risk yaşansa, doktor da bunu tavsiye etmez ki benim doktorum özellikle damla demişti. Göğüs dokum hiç olmadığı için yuvarlak takarsam önde iki tane portakalın olur dedi. Benim için en önemlisi silikon olduğunun belli olmaması. Şu anda ki sonuç beni yeterince memnun ediyor. Emin ol 6.ayda seninkiler de muhteşem olacak 😊

Iste hep dikkatli olmak beni sinir edicek gibi geliyo bana ama napalim artik yapicak bisey yok kasaltindan donmesi cok zor olur diye dusunuyorum ama oldumu olabilirde keske yuvarlakmi olsaydi diye dusunuyorum valla

Vardi biraz ama beni memnun etmiyordu.325 ccile istedigim gibi oldu.resmim var sayfamda

keşke benimde 10 cm olsaydı o fark inanki yaptırmazdım.tabi bende hiç olmadığı için böyle düşünmüştüm belki bilemiyorum.istek yolladım sana kabul edersen görmek isterim resimlerini.

Iste hep dikkatli olmak beni sinir edicek gibi geliyo bana ama napalim artik yapicak bisey yok kasaltindan donmesi cok zor olur diye dusunuyorum ama oldumu olabilirde keske yuvarlakmi olsaydi diye dusunuyorum valla

canım yuvarlak hiç yapay durmuyor biliyosun benimkileri.artık sen ameliyatını oldun kafanı böyle şeylerle doldurma şuanki anın kıymetini bil.sonuçta hayatta herşey bi risk.damlanın dönme riski var evet ama her silikon ameliyatında kapsül riskinin olduğu kadar.yani hepimiz zaten bunları göze aldık.mutsuz etme kendini düşünüpte.

Evet canim bende oyle yapicam damla taktiran bikac arkadaslada konustum hepsi cok memnun ins bendede bi sorun cikmaz rahatladim baya sagol canim:))

canım çok ağrın oldumu.......

hayır kas altı olmasına rağmen ilk 2 gün ağrıdı sadece :) aslında ağrım doktorun bandajları çok sıkı sarmasından dolayıydı kaburgalarım iç içe geçmişti neredeyse o kadar sıkı sarmıştı kii sonradan hemşire gevşetti yoksa benim ameliyata dair ağrım olmadı :)

Cok sanslisin canim benim agri esigim dusuktu cok aci cektim simdi sadece kaburgalarim ezilmis gibi bi agri oluyo bazi hareketlerimde o kadar.oda zamanla geciyomus

kizlar Bugun benim 9.cu gunum bnimde kas alti ben artik yataktan kalkarken tek basıma koluma dayanip kalkiyrm sizce Allah korusun bu şekilde kayma olurmu bu arada bnimki yuvarlak

kizlar Bugun benim 9.cu gunum bnimde kas alti ben artik yataktan kalkarken tek basıma koluma dayanip kalkiyrm sizce Allah korusun bu şekilde kayma olurmu bu arada bnimki yuvarlak

Canim kayma o kadar kolay bisey degilki kaldiki seninki yuvarlak donse bile bisey degismez yani merak etme

bende hep 10 cm olsaydı fark yaptırmazdım diyodum bu yüzden ilgimi çekti herhalde yazdığın :) benim 8 ay bitti 9.aya girdim canım.

ebruli benim ölçülerim 70 cm'e 78 cm.yani 8 cmlik bi fark var.doğal yollardan bi 5 cm büyütsem sencede silikona gerek yokmudur.senin gibi düşünen birini görmek mutlu etti nedense:)

canım peki duyduğum bişey var.bi arkadaş yazmıştı hatta doktoruda söylemiş.Silikon ne kadar doğal olursa olsun,iki elle kavrandığında o kütle belli olurmuş hissedilirmiş her durumda.hatta doktor olacak o kadar demiş...yokmudur gerçek bi doğallığa ulaşan..bilemedimki://///

Ebrulicim seninkileri merak edyrm neden foti koymuyosun

canım ben ameliyat olduktan sonra baya bi annemlerde kaldım eşim şehir dışındaydı ordada net yoktu eve döneli 2 ay oldu ama pc de sorunmu var benmi beceremiyorum çok uğraştım olmadı.bende çok istiyorum foto koymak.burda biçok fotoya bakarak cesaretlendim bende sonuçta.pc ye bi format attırıyım bi iki güne tekrar uğraşcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…