Canim banada damla takildi sen memnunmusun buradan okuyorum hep kimse damla istemiyor doner falan deniyor bende cok huzursuzum seninkiler nasillar hic problem yasadinmi??
Dönme riski varmış evet. Ve ilk zamanlar değil ilerleyen zamanlarda da bu risk var. O yüzden hep dikkatli olmak gerekiyor bence. Burada 3 yıl sonra dönmüş damla protezi olan bir arkadaşımızın yazısını okumuştum bende. Ama afaki ters bir hareket olmadığı sürece döneceğini düşünmüyorum. Kalbini ferah tut. Mesela benim doktorum ağır spor aktiviteleri yapıp yapmadığıma kadar sormuştu. Zaten her hasta da bu risk yaşansa, doktor da bunu tavsiye etmez ki benim doktorum özellikle damla demişti. Göğüs dokum hiç olmadığı için yuvarlak takarsam önde iki tane portakalın olur dedi. Benim için en önemlisi silikon olduğunun belli olmaması. Şu anda ki sonuç beni yeterince memnun ediyor. Emin ol 6.ayda seninkiler de muhteşem olacak 😊
canım bi fotoğraf koyda görelim artık
koyacağımm sargılarım çıksın da
Vardi biraz ama beni memnun etmiyordu.325 ccile istedigim gibi oldu.resmim var sayfamda
Iste hep dikkatli olmak beni sinir edicek gibi geliyo bana ama napalim artik yapicak bisey yokkasaltindan donmesi cok zor olur diye dusunuyorum ama oldumu olabilirde keske yuvarlakmi olsaydi diye dusunuyorum valla
canım yuvarlak hiç yapay durmuyor biliyosun benimkileri.artık sen ameliyatını oldun kafanı böyle şeylerle doldurma şuanki anın kıymetini bil.sonuçta hayatta herşey bi risk.damlanın dönme riski var evet ama her silikon ameliyatında kapsül riskinin olduğu kadar.yani hepimiz zaten bunları göze aldık.mutsuz etme kendini düşünüpte.
canım çok ağrın oldumu.......
hayır kas altı olmasına rağmen ilk 2 gün ağrıdı sadece :) aslında ağrım doktorun bandajları çok sıkı sarmasından dolayıydı kaburgalarım iç içe geçmişti neredeyse o kadar sıkı sarmıştı kii sonradan hemşire gevşetti yoksa benim ameliyata dair ağrım olmadı :)
Evet ben Eylul de oldum ancak bana damla protez takıldı. Damla yuvarlaga gore biraz daha uzun sürede yumusuyormus.
Iste hep dikkatli olmak beni sinir edicek gibi geliyo bana ama napalim artik yapicak bisey yokkasaltindan donmesi cok zor olur diye dusunuyorum ama oldumu olabilirde keske yuvarlakmi olsaydi diye dusunuyorum valla
kizlar Bugun benim 9.cu gunum bnimde kas alti ben artik yataktan kalkarken tek basıma koluma dayanip kalkiyrm sizce Allah korusun bu şekilde kayma olurmu bu arada bnimki yuvarlak
Canim kayma o kadar kolay bisey degilki kaldiki seninki yuvarlak donse bile bisey degismez yani merak etme
keşke benimde 10 cm olsaydı o fark inanki yaptırmazdım.tabi bende hiç olmadığı için böyle düşünmüştüm belki bilemiyorum.istek yolladım sana kabul edersen görmek isterim resimlerini.
Ya benim biraz daha buyuk olsaydi bende yaptirmazdim.ama iyiki yaptirmisim diorum.senin kac ay oldu ?
bende hep 10 cm olsaydı fark yaptırmazdım diyodum bu yüzden ilgimi çekti herhalde yazdığın :) benim 8 ay bitti 9.aya girdim canım.
hayır kas altı olmasına rağmen ilk 2 gün ağrıdı sadece :) aslında ağrım doktorun bandajları çok sıkı sarmasından dolayıydı kaburgalarım iç içe geçmişti neredeyse o kadar sıkı sarmıştı kii sonradan hemşire gevşetti yoksa benim ameliyata dair ağrım olmadı :)
bende hep 10 cm olsaydı fark yaptırmazdım diyodum bu yüzden ilgimi çekti herhalde yazdığın :) benim 8 ay bitti 9.aya girdim canım.
Ebrulicim seninkileri merak edyrm neden foti koymuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?