Kızlar silikon taktırmadan önce göğüs ölçüleriniz kaçtı..?

ebruli benim ölçülerim 70 cm'e 78 cm.yani 8 cmlik bi fark var.doğal yollardan bi 5 cm büyütsem sencede silikona gerek yokmudur.senin gibi düşünen birini görmek mutlu etti nedense:)

canım benim fark 6 cm di dokum yoktu nerdeyse yani.doğal yollarla büyüme elde edilemiyor neyazıkki.en fazla elde ettiğim 3 cm oldu oda uyguladığım yönteme 1 hafta ara versem eski halini alıyordu malesef.kremler yağlar buz masajları okuduğum her yöntemi denedim nerdeyse bi sonuç elde edemeyeceğimi anlayıncada ameliyat oldum.bu ameliyatı gözünde büyütme okadar yani acı çekiyosun ama deyiyor inan.o işe yaramaz yöntemlerle aylarca uğraşıcaksın ve elinde sıfır olucak.

Peki yumusama nasil ? Sende mentor yuvarlak var dimi.kacinci aydan sonra yumusama cok belirgin oldu

yumuşama gayet güzel canım.aynaya baktığımda diri duruyorlar ama elleyince hiç öyle değil.yumuşacıklar kendi göğsüm gibi hissediyorum inan.mentor yuvarlak var bende evet.4.aydan sonra bariz yumuşamaya başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…