Kızlar silikon taktırmadan önce göğüs ölçüleriniz kaçtı..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
benimde göğüslerim çok küçük silikondan hem korkuyorum hemde istemiyorum şuan ama doğal yollardan istediğim sonucu alamazsam mecbur kalıcam
Merak ettiğim ameliyat olanlar olmadan önce kaç cm di ölçüleriniz.benim şuan göğüs altı 71 üstü 78 cm...şuan yetmiş beden diye görünüyor ama dolgusuz 75 beden olmasını isterdim sadece...
keşke bu dertle yaşamasaydım malesef insanın psikolojisi çok bozuluyor...

Alt 70 ust 80 di.dogal yolla bosuna ugrasma her yolu denedim.

Alt 70 ust 80 di.dogal yolla bosuna ugrasma her yolu denedim.

benimde alt 71 üst 78...gerçekten doğal yoldan olmazmı dersin.silikonda en çok merak ettiğim dokununca anlaşılır olması durumu...yoksa yaptırcamda çok canımı sıkıyor bu konu(

benimde alt 71 üst 78...gerçekten doğal yoldan olmazmı dersin.silikonda en çok merak ettiğim dokununca anlaşılır olması durumu...yoksa yaptırcamda çok canımı sıkıyor bu konu(

doğal yollardan her yolu denedim asla olmuyor.en fazla 2 3 cm oda yöntemi bırakınca gene aynı.hayatının sonuna kadar bisürü yağla yada otla uğraşabileceksen 3 cm için o durumda bişey diyemem.ama sana tavsiyem bunlarla kendini heba etmemen.silikon dokununca anlaşılmıyor.benimkine dokunan hiçkimse silikonu bulamadı canım.

benimde göğüs büyütme için denemediğim yöntem kalmadı...krem hap ama hiç biri fayda etmiyor hepsi para tuzağı ve kesinlikle bunlara kanma...geriye kalan bir seçenekde ultra dolgulu sütyenler oda sadece dış görünüş için ve aldığım en ucuz olanı 110 tl...ama artık bunlara bir son gelecek ocak ayında ameliyat olacağım...göğüs altım 75 çevresi 84 cm 325 cc ile istediğim görüntüye kavuşucam inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

anlıyorum canım çok şey denemeye çalışıyorum bende bir yıl boyunca doğal yollardan dolgusuz 75 i doldurabilrsem silikona gerek kalmayacak ama ondanda korkuyorum.sen iyi araştırdınmı peki bu dokununca anlaşılır mevzusu nedir.kimisi yok diyor kimisi hemen anlaşılır...bu neye göre belli oluyor

doğallık ve memnuniyet durumunuz nasıl peki?kasaltı dedikleri en doğal olanımı

Benim kas altı 290 cc takıldı. Erkek çocuğu gibiydim. Şu an daha yeni olduğu için sert ancak dışardan asla silikon olduğu belli değil. Ortalama bir büyüklük istersen kesinlikle anlaşılmayacaktır 😊

peki ne kadar süre geçti üstünden acaba?kasaltının daha doğal olduğunu söylüyorlar doğrumu bu?benimde 78 cm evet göğüs dokusu çok az.doğal yollara yöneldim ama bilemiyorum çok kararsızım

canım doğal yolarla hiç bişi olmuyorrr bende çok denedimm iğrenç tatda ne bitkiler kaynatıp içtim kusa kusaa zorla.. ama en sonunda yaptırdum bugunde 10.günüm benim ve de o kadar mutluyum ki anlatamammm :))

eylülde olmuştun sen canım neden hala sertler? silikon markasıyla mı alakalı acaba?

doğal yollara büyütmek çok zor canım ve mantıken düşünürsende seni sadece bi süre tatmin edecektir sonrasında yine eskiye dönüş ben çok denedim çünkü ama olmadı silikona gelince 1 yıldır araştırıyorum farklı doktorlara gittim genelde önerilen boyut hep aynıydı önemli olan seni tatmin edebilmesi ve uygulama şekli önemli eğer yeterli göğüs dokun var ise kas altı yapılacaksa hiç belli olmaz demişti zamanla sertliğide değişiyor ve normal göğüsten ayırt etmek imkansızmış yani bende öyle olur diye ümit ediyorum...burada tecrübeli arkadaşlar çok yardımcı oldular...İnşallah ocak ayında bende silikonlular kervanına katılıcam ve aşamalarını paylaşıcam

canım doğal yolarla hiç bişi olmuyorrr bende çok denedimm iğrenç tatda ne bitkiler kaynatıp içtim kusa kusaa zorla.. ama en sonunda yaptırdum bugunde 10.günüm benim ve de o kadar mutluyum ki anlatamammm :))

canım bi fotoğraf koyda görelim artık

Bende 70beden cup a da desteksizse dolmuyor bile o haplar otlar prolaktin uyararak azda olsa dokgunluk yaratiyor bu hormon gebelikte emzirme döneminde salgılanmali dogal yollarla bunun disindaki zamanda olumsuz etkileri var bir saglikci olarak buny bildigimden denemesim bile ins.Allah yardimcim olur sorumsuz atlatirim ocak ayında bende olacağım bi halini beğeniyorum ne gerek var diyen her erkegin gozu onlarda benim esimde ne gerej var diyenlerden görüncede gozunu alamayanlardan bayanken biz bile bakmiyirmuyuz olmali yaptirilmasi gerekiyosa yaptirilnali evet oz guveni yuksek bir insanim ama bu konuda degl

peki ne kadar süre geçti üstünden acaba?kasaltının daha doğal olduğunu söylüyorlar doğrumu bu?benimde 78 cm evet göğüs dokusu çok az.doğal yollara yöneldim ama bilemiyorum çok kararsızım

Ben eylül de ameliyat oldum. Kas üstü bir arkadaşıma yapilmisti. Evet kas altı daha dogal ancak bunu doktorun karar veriyor. Mesela benim hiç dokum olmadigi icin kas altı yaptı. Ya da dokusu fazla olan birisne bazen kas alti onerilmeye biliyor. Bence karari doktoruna bırakmalısın.

Ben tam tamina 5 yil neler neler denedim hele bundan yaklasik 4 sene once sözde mucize bir hap çıkmıştı ve 1 beden dogal olarak büyütüyordu.. Kutusu 4 sene once 110 liraydi ve 4 kutu sonra buyuyecekti sozum ona..

HEPSI HIKAYE.. LUTFEN BU VE BUNUN GIBI YÖNTEMLERE PARANIZI DA VAKTINIZI DE HARCAMAYIN. TEK KESİN SONUC BU KONUDA AMELIYAT. BIRDE BOŞUNA VUCUDUNUZA HORMON VS GIBI SEYLER YUKLEMEYIN.

Evet ben Eylul de oldum ancak bana damla protez takıldı. Damla yuvarlaga gore biraz daha uzun sürede yumusuyormus.
Canim banada damla takildi sen memnunmusun buradan okuyorum hep kimse damla istemiyor doner falan deniyor bende cok huzursuzum seninkiler nasillar hic problem yasadinmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…