benimde göğüslerim çok küçük silikondan hem korkuyorum hemde istemiyorum şuan ama doğal yollardan istediğim sonucu alamazsam mecbur kalıcam
Merak ettiğim ameliyat olanlar olmadan önce kaç cm di ölçüleriniz.benim şuan göğüs altı 71 üstü 78 cm...şuan yetmiş beden diye görünüyor ama dolgusuz 75 beden olmasını isterdim sadece...
keşke bu dertle yaşamasaydım malesef insanın psikolojisi çok bozuluyor...
Alt 70 ust 80 di.dogal yolla bosuna ugrasma her yolu denedim.
benimde alt 71 üst 78...gerçekten doğal yoldan olmazmı dersin.silikonda en çok merak ettiğim dokununca anlaşılır olması durumu...yoksa yaptırcamda çok canımı sıkıyor bu konu(
Alt 70 ust 80 di.dogal yolla bosuna ugrasma her yolu denedim.
senin dokun baya varmıştı 10 cm hiçte fena değil :)
benimde göğüs büyütme için denemediğim yöntem kalmadı...krem hap ama hiç biri fayda etmiyor hepsi para tuzağı ve kesinlikle bunlara kanma...geriye kalan bir seçenekde ultra dolgulu sütyenler oda sadece dış görünüş için ve aldığım en ucuz olanı 110 tl...ama artık bunlara bir son gelecek ocak ayında ameliyat olacağım...göğüs altım 75 çevresi 84 cm 325 cc ile istediğim görüntüye kavuşucam inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
Vardi biraz ama beni memnun etmiyordu.325 ccile istedigim gibi oldu.resmim var sayfamda
doğallık ve memnuniyet durumunuz nasıl peki?kasaltı dedikleri en doğal olanımı
Benim kas altı 290 cc takıldı. Erkek çocuğu gibiydim. Şu an daha yeni olduğu için sert ancak dışardan asla silikon olduğu belli değil. Ortalama bir büyüklük istersen kesinlikle anlaşılmayacaktır 😊
Benim kas altı 290 cc takıldı. Erkek çocuğu gibiydim. Şu an daha yeni olduğu için sert ancak dışardan asla silikon olduğu belli değil. Ortalama bir büyüklük istersen kesinlikle anlaşılmayacaktır 😊
anlıyorum canım çok şey denemeye çalışıyorum bende bir yıl boyunca doğal yollardan dolgusuz 75 i doldurabilrsem silikona gerek kalmayacak ama ondanda korkuyorum.sen iyi araştırdınmı peki bu dokununca anlaşılır mevzusu nedir.kimisi yok diyor kimisi hemen anlaşılır...bu neye göre belli oluyor
canım doğal yolarla hiç bişi olmuyorrr bende çok denedimm iğrenç tatda ne bitkiler kaynatıp içtim kusa kusaa zorla.. ama en sonunda yaptırdum bugunde 10.günüm benim ve de o kadar mutluyum ki anlatamammm :))
peki ne kadar süre geçti üstünden acaba?kasaltının daha doğal olduğunu söylüyorlar doğrumu bu?benimde 78 cm evet göğüs dokusu çok az.doğal yollara yöneldim ama bilemiyorum çok kararsızım
eylülde olmuştun sen canım neden hala sertler? silikon markasıyla mı alakalı acaba?
Canim banada damla takildi sen memnunmusun buradan okuyorum hep kimse damla istemiyor doner falan deniyor bende cok huzursuzum seninkiler nasillar hic problem yasadinmi??Evet ben Eylul de oldum ancak bana damla protez takıldı. Damla yuvarlaga gore biraz daha uzun sürede yumusuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?