• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar silik çizgiyi gören var mı?

Ichliebedich1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
46
8
16
26
Silik çizgiyi görebiliyor musunuz..?

Eklentiler

• 20190922_011401-1.jpg
    20190922_011401-1.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 166
Çok hafif bir pembelik var gibi gününüz geçti mi
Evet 1 ay gecikti. Sonra ağustosun sonunda 3 gün koyu kahverengi akıntım oldu biraz. Adet gibi cok değildi ama azicik da değildi. 3.Gün aksam da hemen kesildi ve birdaha olmadim. 2 3 tane test yaptim gecen haftalarda negatif çıkmıştı ama dün yaptigimda boyle çıktı bide cok mide bulantim yok sadece bikac gun sabah hafif oldu ishal ile birlikte sonra geçti. Ama adetim hiç böyle gelmedi 7 gün sürüyor normalde

Evet 1 ay gecikti. Sonra ağustosun sonunda 3 gün koyu kahverengi akıntım oldu biraz. Adet gibi cok değildi ama azicik da değildi. 3.Gün aksam da hemen kesildi ve birdaha olmadim. 2 3 tane test yaptim gecen haftalarda negatif çıkmıştı ama dün yaptigimda boyle çıktı bide cok mide bulantim yok sadece bikac gun sabah hafif oldu ishal ile birlikte sonra geçti. Ama adetim hiç böyle gelmedi 7 gün sürüyor normalde
Üstüne görmüş olabilirsin canım. Evet çok hafif bir çizgi var ama 1 ay gecikmeye çizgi daha koyu olmalıydı diye düşünüyorum . Birde bu sonuç ilk 10 dakika içindemi oldu yoksa bekledikten sonra mi

Üstüne görmüş olabilirsin canım. Evet çok hafif bir çizgi var ama 1 ay gecikmeye çizgi daha koyu olmalıydı diye düşünüyorum . Birde bu sonuç ilk 10 dakika içindemi oldu yoksa bekledikten sonra mi
Bilmiyorum ilk yaptığımda görünmedi bu çizgi bende üzüldüm birdaha bakmadim sonra 15 20 dk sonra merak edip tekrar bakinca bundan daha hafif isiga tutunca görünen cizgi gördüm sonra 1 2 saat geçti baktim boyle olmuş....

Testin kendi çizgisi gibi geldi bana çok fazla gün geçmiş siz bir dokotra görünmelisiniz

Back