Gebeliğe Hazırlık Kızlar silik çizgiyi görebiliyormusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Bat 6 erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey testi söktüm ışığa bakınca sanki silik çizgi var gibi sizlede öylemi

Göremedim ama erken yapmışsın en az üç gün kala yapsan varsa çıkar

Bat 6 erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey testi söktüm ışığa bakınca sanki silik çizgi var gibi sizlede öylemi
Bat 6 eylulse zaten şuan çıkması imkansız. Adete 10 gün var yumurtlayali 4 gün olmuş yumurtaniz dollenmisse bile şuanda henüz tutunmamış. Döllenme gerçekleşse bile tutunma olmadan HCG salgilanmaz yani testte çıkmaz . Sabretmek gerekiyor

Testi sökmek niye?
İnşallah vardır. İki üç kala tekrarlayın bence testi.

O zaman çıkma ihtimali var tabiki ama çok silik. Ben de 5 gün kala öğrenmiştim. İnşallah vardır ama yoksa bile o çizginin olması gerektiği yerde yine böyle bi çizgi oluyo . Eğer silik cizginizde ki iz beyazsa negatif ama çok hafif de olsa pembelik varsa o zaman pozitiftir

Bu kadar erken yapılması doğru değil gebelik testlerinin. Hamileyim havasına girilip 6 gün sonra adet görünce "düşük yaptım" oluyor. E zamanında bakmak gerek gebelik demek için.

Hangi marka test bu? Ben de çizgiyi gördüm ama sökmeden görünmüyor olması garip. Arkadaşların dediği gibi çok erken sevinmek için ama umarım hayırlısı olur.

Hangi marka test bu? Ben de çizgiyi gördüm ama sökmeden görünmüyor olması garip. Arkadaşların dediği gibi çok erken sevinmek için ama umarım hayırlısı olur.
Precdıcor early tek çizgi çıkınca üzüldüm bi sökim dedim sinir oldum açtım böyle bşy gördüm acaba negatifte olsa içerde çizgi olurmu

Bende cizgiyi ilk bakista hemen gördüm.
Catlatma ignesi kullanmadiysan olabilir ama kendini sartlandirma sonradan insan cok üzülüyor fazla takmamaya calis (artik oldugu kadar). hakkinda hayirlisi olsun insallah adet gününde kopkoyu olur o silik cizgi❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…