- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Bat 6 erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey testi söktüm ışığa bakınca sanki silik çizgi var gibi sizlede öylemi
Resim yok mu?
Bat 6 erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey testi söktüm ışığa bakınca sanki silik çizgi var gibi sizlede öylemi
Bat 6 eylulse zaten şuan çıkması imkansız. Adete 10 gün var yumurtlayali 4 gün olmuş yumurtaniz dollenmisse bile şuanda henüz tutunmamış. Döllenme gerçekleşse bile tutunma olmadan HCG salgilanmaz yani testte çıkmaz . Sabretmek gerekiyorBat 6 erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey testi söktüm ışığa bakınca sanki silik çizgi var gibi sizlede öylemi
Bat 31 AğustosBat 6 eylulse zaten şuan çıkması imkansız. Adete 10 gün var yumurtlayali 4 gün olmuş yumurtaniz dollenmisse bile şuanda henüz tutunmamış. Döllenme gerçekleşse bile tutunma olmadan HCG salgilanmaz yani testte çıkmaz . Sabretmek gerekiyor
Ama testi sökmeseydim bunu göremeyecektim
O zaman çıkma ihtimali var tabiki ama çok silik. Ben de 5 gün kala öğrenmiştim. İnşallah vardırBat 31 Ağustos
İlk beş dkdan sonra gördüysen itimat etmeAma testi sökmeseydim bunu göremeyecektim((((
Precdıcor early tek çizgi çıkınca üzüldüm bi sökim dedim sinir oldum açtım böyle bşy gördüm acaba negatifte olsa içerde çizgi olurmuHangi marka test bu? Ben de çizgiyi gördüm ama sökmeden görünmüyor olması garip. Arkadaşların dediği gibi çok erken sevinmek için ama umarım hayırlısı olur.
Öyle yapıçam yapmıcaktım aslında şeytan dürttüÇok erken canım bekle adet günü tekrarla bence
Doğruda işte insan heyeçandan saçmalıyo daha adetime varBu kadar erken yapılması doğru değil gebelik testlerinin. Hamileyim havasına girilip 6 gün sonra adet görünce "düşük yaptım" oluyor. E zamanında bakmak gerek gebelik demek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?