- 26 Ocak 2024
- 318
- 790
- 29
-
- Konu Sahibi kardelenn3434
Doğum hariç her alanı kapsayan bir sigortam var zaten. Sadece doğum teminatı eklemem gerekiyo ama hem bekleme süresi çok hem de standart poliçeye göre aşırı pahalı. O yüzden kararsız kaldımSigortayı hamilelikten sonra yaptırdığıma o kadar pişmanım ki…
Hiç faydalanmıyorum, eşim faydalanıyor…
Her kontrole her tahlile verdiğim parayla iki kere doğum yapardım…
Ben olsam sigorta yaparım.
Hangi sigorta şti o normalde bekleme teminatı 12 ay diye biliyorumDoğum teminatı eklemenizi tavsiye ederim 1 ay beklemeli doğum teminatları var 1 ay sonra hamile kalabiliyorsunuz ben o şekilde yaptırdım. Sigortanın dördüncü ayında hamile kaldım.
Canım doktoru hastaneye getirme olarak ne kadar ödedinizBen özel bir hastanede doğum yapmıştım allianz sigortamız vardı doğum paketi almadım doktorum hastanenin doktoru değildi özel dışardan gelen doktordu..özel hastanelerle anlaşması vardı sadece.birkaç arkadaşım devlette doğum yaptılar hiç memnun kalmadılar bilemem ben çok memnun kaldım
Ödemedik ekstra para tatlım tanıdık doktorumCanım doktoru hastaneye getirme olarak ne kadar ödediniz
Sigortadan farklı ya sanırım yanlış bilgilendirmiyim ama doğum sigortası tss'ye ek olarak yapılan bi şey, yani tss'niz yoksa doğum sigortası yapılıyor mu bilmiyorum. Doğum paketi ayrı evet hastanelerin direkt doğum paketleri de oluyor, 16. Haftadan önce - 16. Haftadan sonra gibi ayrılıyorOrangegreysky doğum paketi, doğum sigortası yaptırmaktan farklı mı yani hastanede ekstradan doğum paketi yaptırabiliyor muyuz bunu bilmiyordum
Tss’nı kastettim aslında orada, hastanelerin doğum paketi varsa tss’na gerek yok o halde. Bende sonraki sene yeniletme olunca aynı hesaba geliyor diye yaptırmamıştım. Hamile kalıp kalmıycağım belli değil sonuçta diye. O zaman hastanenin doğum paketini alsam en azından doğuma kadar olan tahliller vs kapsar bu daha mantıklı geldi şuan.Sigortadan farklı ya sanırım yanlış bilgilendirmiyim ama doğum sigortası tss'ye ek olarak yapılan bi şey, yani tss'niz yoksa doğum sigortası yapılıyor mu bilmiyorum. Doğum paketi ayrı evet hastanelerin direkt doğum paketleri de oluyor, 16. Haftadan önce - 16. Haftadan sonra gibi ayrılıyor
Paketlerin hepsinde benimkiler var galiba, bana kârlı gelmişti açıkçası. Bi kan idrar zaten olmuş 3 bin, muayene olmuş 2 bin, her muayene her tahlili hesaplayınca parasını çıkarıyor benceTss’nı kastettim aslında orada, hastanelerin doğum paketi varsa tss’na gerek yok o halde. Bende sonraki sene yeniletme olunca aynı hesaba geliyor diye yaptırmamıştım. Hamile kalıp kalmıycağım belli değil sonuçta diye. O zaman hastanenin doğum paketini alsam en azından doğuma kadar olan tahliller vs kapsar bu daha mantıklı geldi şuan.
Neyse iyi oldu bu bilgi en azındanshamile kalırsam hastanede böyle bir d. paketi varmı diye sorgularım? Yoksa ben tss’da yaptırmadığımdan ödeycektim hepsiniPaketlerin hepsinde benimkiler var galiba, bana kârlı gelmişti açıkçası. Bi kan idrar zaten olmuş 3 bin, muayene olmuş 2 bin, her muayene her tahlili hesaplayınca parasını çıkarıyor bence
Evet evet bi sorarsınız, benim gittiğim her hastanede vardı doğum paketi, hastane paketlerinde doğum da dahil oluyor bu arada en son (Ankara için konuşuyorum) 40-70 bin arası fiyatlar konuşulmuştuNeyse iyi oldu bu bilgi en azındanshamile kalırsam hastanede böyle bir d. paketi varmı diye sorgularım? Yoksa ben tss’da yaptırmadığımdan ödeycektim hepsini
Aa doğumuda mı kapsıyo ben kapsamıyor sadece tahlilleri kapsıyor sandım e o zaman süpermiş sigortayla uğraşıp o riski almaktansa..Evet evet bi sorarsınız, benim gittiğim her hastanede vardı doğum paketi, hastane paketlerinde doğum da dahil oluyor bu arada en son (Ankara için konuşuyorum) 40-70 bin arası fiyatlar konuşulmuştu
Benim doktorumun özel muayenehanesi var bi hastaneye bağlı değil, ondan dahil değil doğum. Yoksa doğum da dahil oluyor evet. Ben 23 bin verdim pakete mayısta yaptırdım galiba, o zamanın parasıyla doğum da 9 bindi hastanede. Şimdi kaç olmuştur bilmemAa doğumuda mı kapsıyo ben kapsamıyor sadece tahlilleri kapsıyor sandım e o zaman süpermiş sigortayla uğraşıp o riski almaktansa..