• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sevincime Ortak Olur musunuz?

sulugoz

çok mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
790
0
96
Denizli
merhaba kızlar bugünden itibaren düğünüme 26 gün var benim içim içime sığmıyo sevicimi sizinle paylaşmak istiyorum...:asigim::asigim:

Oluruz tabi nedemek...opuyorumnanaktan
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah....
Gelecek her yeni gün mutluluklar getirsin sana...

ay canım benim demek o kadar az kaldı he?
heyecanını tahmin edebiliyorum.
ınş. çok çoooooook mutlu olursun opuyorumnanaktan

ay ben bile heycanlandım az kalmış canım ya
her günün bir öncekinden güzel geçer inşAllah hiç pişmanlık duymazsın:asigim:

sulugoz 26 gun su gibi geçeerr ... :lepi:
aaayy tatlim çok sanslisin ..muradina eriyosun... bir omür boyu mutluluklar diliyorum sana cnmm.. hep yüzün gülsün :nazar:

:1hug:

amin kızlar çok sağolun allahta sizi bir ömür boyu mutlu etsin inş çok mutluyum yaa çok az kaldı çok heycanlıyım yerimde duramıyorum napicem benbilmiyorumkismile

o günler geldi aklıma.. ya ne güzeldi gerçekten. en heyecanlı zamanlar. geri sayım. ben mutluluğuma kavuşalı iki yıl oldu. allah senin de tamamına erdirsin inş...hep mutlu olun.

rabbim sizi çok mutlu oetsin en kötü gününüz böyle olsun allahım bir ömür sizi birbirinizden ayırmasın inşallah mutluluklar

Maşallah canım ne kadar güzel haberler bunlar Allah tamamına erdirsin inşAllah

sulugözüm canım.. ne kadar az kalmış zaman su gibi geçiyor... inşallahh ömrünüzde öyle su gibi mutlu mesut geçer ...

kıslar hepiniz teker teker sağolun gerçekten çok mutluyum aşkımla birlikte kuracağım hayatın heycanı beni sardı onunla şimdiye kadar çok güzel şeyler yaşadım bundan sonra göreceğim mutlulukların hycanı çok güzel

Back