kızlar sevgiliyle küsen ve ayrılan varmı :(

noval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
27
1
................................................................................................

Son düzenleme:
:uhm:biz küsüz evlilik hazırlığı içindeydik böyle gidersede ayrılabilirz ama ben ayrılmak istemiyorum konunun derinliği itibariyle ona bunuda söyleyemiyorum offffffff sizdede aynı durum varmı:a015:

boyle bir cümleye ne cevap verilirki şimdi? niye küssünüz? niye ayrilma aşamasina geldiniz? konunun derinliği ne kadar fazla ki sen ayrilmak istemedigini söyleyemiyorsun?

ay kendimi paparazzi gibi hissettim -tatlicadiarzu-

konuyu acikla ki böyle durumda olan varmi yokmu ciksin ortaya güzelim :)

1-Neden küssünüz?
Hadi küsülür ama uzun sürmez...
2-Ayrılma noktasına kadar getircek konu nedir?
3-O ayrılmak istiyorda sen mi ayrılmak istemediğini söyleyemiyorsun?
Ama böyle üst kapalı yazıpta yardım alınmaz ki....

..............................................................................

Son düzenleme:
yani şöyle söyleyeyim bana hergün beni sevdiğini özlediğini söyleyen adam aramaya konuşmaya gelince ilgisiz... öyle bi ikilem içindeyimki hem bunları söylüyor hemde benimle konuşmaktan kaçar gibi sanki:KK43:
işlerinden dolayı çok sıkıntısı var neler oluyor dedğimde bunları anlatıyor ben böyle armamaya devam edersen ilişkimiz biter dedim.
yine bigün aramadı mesaj attı çok yorgunum yatıp uyuyacağım diye... bende cevap vermedim bunun üzerine oda aramadı bende aramadım ve 1 hafta oldu görüşmeyeli şimdi arayamıyorum ben çünki ona böyle olucanı ben söyledim onun aramasını bekliyorum offfff durum bu

bence aramamaya devam et
insan yorgunluktan geberse 2 dakikada olsa arayıp konuşur sevgilisiyle
seven insan nasıl aramadan durur ki 1 hafta boyunca
bu ne yani yorgunum bilmem ne uyuz oluyorum böyle adamlara
boşver o arayana kadar arama
baktın hiç aramıyo salla gitsin
zaten hiç sevmemiş demektir

X