- 2 Mayıs 2023
- 14
- -7
- 24
- Konu Sahibi belindasays
Whatsapp’tan konusuyorduk benim son yazdığım mesaja cevap vermeyip instagrama story atmış. Aşırı sinir oldum bu tavrına. Siz ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap verilecek bir şey miydi yazdığınız peki?
Düz cümle ise belki sohbet orada tıkanmıştır.
Bir arkadaşının yanında olduğundan bahsetti ben de “keşke onun yerinde olsaydım” dedim. Buna cevap vermemiş 5 dk sonra o arkadaşıyla story attıCevap verilecek bir şey miydi yazdığınız peki?
Düz cümle ise belki sohbet orada tıkanmıştır.
Dediyiniz gibi işte arkadaşı yanındaymış ve sohbete dalmıştır falan.sonra da unutmuştur.Bir arkadaşının yanında olduğundan bahsetti ben de “keşke onun yerinde olsaydım” dedim. Buna cevap vermemiş 5 dk sonra o arkadaşıyla story attı
Dediyiniz değil dediğinizDediyiniz gibi işte arkadaşı yanındaymış ve sohbete dalmıştır falan.sonra da unutmuştur.
Soru sormamışsınız ki bu soru cümlesi değil lisede Dil Bilgisi Türkçe dersiniz iyi değildi sanırım soru cümlesi değil bu hanımefendi!Bir arkadaşının yanında olduğundan bahsetti ben de “keşke onun yerinde olsaydım” dedim. Buna cevap vermemiş 5 dk sonra o arkadaşıyla story attı
Üstteki mesajıma bakar mısınız kendimi sizi de görünce Türkçe dersinde hissettimDediyiniz değil dediğiniz
Ne yaptım biliyo musun takipten çık - takipten çıkart. Rehberde numarasını sil şeklinde sepet.Whatsapp’tan konusuyorduk benim son yazdığım mesaja cevap vermeyip instagrama story atmış. Aşırı sinir oldum bu tavrına. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu size yapılmış büyük bir hakarettir. AyrılınWhatsapp’tan konusuyorduk benim son yazdığım mesaja cevap vermeyip instagrama story atmış. Aşırı sinir oldum bu tavrına. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten nasıl bu kadar yanlış yazabiliyorlar anlayamıyorumÜstteki mesajıma bakar mısınız kendimi sizi de görünce Türkçe dersinde hissettim
Herkesin Türkçe dersi iyi değilmiş demek ki ben artık takılmıyorumGerçekten nasıl bu kadar yanlış yazabiliyorlar anlayamıyorum