Kızlar sevgilimi uzaktayken nasıl mutlu edebilirim ?

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Sevgilim biraz yapı itibariyle soğuk ayrı şehirdeyiz. Telefonda mesaj vs varmıdır taktiğiniz şöyle yap diye bende cıvıl cıvıl biriyim . O ağır abi :) ama yanındayken bi bana gülüşü yeter. Sanırsın o ağır abi gitmiş yerine bi çocuk gelmiş:nazar: (Maşallah diyelim.)
sevgiliniz eşiniz nişanlınız varsa yoksa fa olur anam yeter ki yardım edin. Böyle onu nasıl heycanlandırabilirim onun cevabını da arıyorum :) biraz oda benimle konuşurken heycanlansın. :KK36: Hadi kızlar cevapları bekliyorum :KK58:

Heycanlandirmak derken adamin icinde yoksa o biraz zor ama.. Guzel sozler yazabilirsin beklemedigi anda hos bir msj at veya Ara bu gibi seyler..

Sevgilim biraz yapı itibariyle soğuk ayrı şehirdeyiz. Telefonda mesaj vs varmıdır taktiğiniz şöyle yap diye bende cıvıl cıvıl biriyim . O ağır abi :) ama yanındayken bi bana gülüşü yeter. Sanırsın o ağır abi gitmiş yerine bi çocuk gelmiş:nazar: (Maşallah diyelim.)
sevgiliniz eşiniz nişanlınız varsa yoksa fa olur anam yeter ki yardım edin. Böyle onu nasıl heycanlandırabilirim onun cevabını da arıyorum :) biraz oda benimle konuşurken heycanlansın. :KK36: Hadi kızlar cevapları bekliyorum :KK58:
Üstünde şuan ne var de mesela:KK53::KK70:

:) ayy cok komik valla ben diyecektim.

Karşındaki insan da herşey bir merhaban yetmeli yürekten sevene

O uyurken mesaj yaz kalkdığında okusun yazışmanızda anın dışına çıkıp geleceği dillendirin ilişki boyutuna göre ateşi de verebilirsin o ayrı :D

Cnm telden biyere kadar ;sen şimdi boşver bunları bnce ,evlenince çoook vaktiniz olucak birbirinizi heyecanlandıracak ;şimdiden bütün heyecanları tüketmeyin

bosver kasma be guzelim. Seni ne heycanlandiriyorsa bence onu yap.
Simdi boyle yaparsin yaparsin, sonra evlenirseniz o yapmazsa sonra da ben ne ler yapmistim onun icin dersin. Ne gerek var?

Mektup yaz yolla, belki yazarak daha çok belli ediyodur o da duygularını. :KK22:

Yaslariniz kac canim?

Her konuda da muhakkak bi yaslariniz kaç sorusu var kizlar:rolleyes: baslik bana da cok farkli seyler dusundurttu:KK31:

Back
X