- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Benimde uyuz olduğum bri durum ama benim yine iyimiz dedim banada evin kızı yok bn de ailemi bırakıp başka şehire evlendim onlardan başka kimseyi bilmem tanımam kızları gibi görüntüler derken gamze emir kipleri havalarda kaynım gamze küçük buraya engeller felan birde 2 yaşında oğlum var sen düşün ama şunu görkem yorumda denicem kv kp ıyim sen nasılsın diyeceğim yeter yani azcik saygı cidden bu insanlar nie boyle
San dahada yüksek kahkaha atacaksın :) hop yanına oturuverxeksin annem beni çok sever hep böyle şakalar yapar diye. Hey Allah’ım ne insanlar varResmen yaramı deştin.
Benim kv tam bir köylü kaynana modeli.
Pazar günü 10larca insanın için hoşt köpek şeklinde hareketiyle gelin değil mi orada otursun hahahahha diye bir tarafını yırtarak kahkaha attı.
O kadar kalabalığın içinde "ne size ne dedikodunuza ne iğrenç varoş muhabbetinize meraklı değilim tabii burada oturacağım" diyecektim tabi demedim.
O terbiyesiz diye ben seviyemi bozamam.
Bi ara yaz da ver kuralları elime ben zaman buldukça okurum derdim :)Aay yorumlar muazzamPeki gelinler şöyle yapar, gelinler böyle yapar diyenlere ne demeli sizce
evetGelin diye çağırması dimi
Oooooo müthiş tamam bunu yazdım aklıma teşekkür ederimBi ara yaz da ver kuralları elime ben zaman buldukça okurum derdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?