Kızlar sen gelinsin şakaları için bana cevap bulur musunuzzz?

Kv den yanında görumcene ben senin gelinin değilimin bu ne terbiyesizlik gelin aşağı gelin yukarı diyin kvdenizdr duysun kızım sana söylüyorum gelinim sen anla

Kayinvalide ile ilgili konulari okudukca evlilikten soguyorum.
Esinize soyleyin..Azicik duygu somurusu yapsaniz nasil olur ki
Mumkun oldugunca az gorusun.
Erkek arkadasimin annesiyle daha tanismadan kinleniyorum kadina karsi. Kayinvalidesiyle iyi olan kadinlar var mi acaba.?
Zor galiba

hiç bir şey anlamadım

Efendim görümceee :) görmeyeyim ömrümce.
Kendimle yaşıt görümceme bile yenge dedirtmeyi başardım. 8 yaş küçük gelin diyor bak sen şu terbiyesiz bacaksıza.
Kayınvalidene insanların yanında efendim kaynanacım de . Güvenli bir sistem ben denedim epeydir duymuyorum . Arada sırada ağzından kaçırıyor kadıncık :)
Ayrıca bence gelin aşağı gelin yukarı. Bu kadar cahillik bu kadar bağnazlık olmaz bırakın artık gelinleri ezmeye çalışmayı . Ailenize geldi diye de hepinizin hizmetinde olacak değil bu insanlar alttan alıyor diye kaplan kesiliyor bütün aile.dertliyiz ülen.
Kocana söyle diyenlere kanıp söyleme sakın ha onu hiç karıştırma .. sonra başlar başına ekşimeye yakında kendin hakkedersin

San dahada yüksek kahkaha atacaksın :) hop yanına oturuverxeksin annem beni çok sever hep böyle şakalar yapar diye. Hey Allah’ım ne insanlar var

Samimiyetsiz samimiyetsiz kızım dese daha rahatsız olurum ben.ne ben onun kızıyım , ne de o benim annem.okadar.ben onun geliniyim ne diyecek başka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…