• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sen gelinsin şakaları için bana cevap bulur musunuzzz?

Morelbise

Üfff çekil önümdeeen :-)
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
378
210
18
34
Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Kızım değil de gelinsin yapacaksın gözüyle bakacaksan bileyim anne?
Gelin sizin nazarınızda hizmetçi demek mi?
Rica ederseniz yapayım da gelin diyince kötü hissediyorum...
Sizce bana en hafif ama en etkilisini bulur musunuz ____?

Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Olur Kayınvalide, şekerli mi içersin diyin mesela. Siz de anne demeyin, herseferinde KV diyin

Onlar bana şakayla karışık dediğinde bende az yiyin hizmetçi tutun gelinim diye herşeyi yapcak değilim diyorum daha da demiyolar :D

Bana kv komşusu yapmıştı, gelin dersen yapmam, ztn beni kahveyle korkutamazsın dedim, kendi gelinleri ile de çok kötü sürekli sorun yaşıyorlar.
Arkamdan sanki kendi gelinime söyleyebilcem ay ben yürekmi yedim demiş
:D :D :D
Ne dersin böylesine hiç bişey, kv ye de herles işine baksın amaaan dedim .. :D

Bu konuda acık acık konuştum bana gelin degil kızım diyeceksin dedim... Normalde saten iyiz.. Bir kac gelin dedigindede düzeltiyorum, ben sana ne demiştim diye gülüşüyoruz..

Nerelisiniz bilmiyorum ama
Biz arnavutlarda da var bu kelime :) annem 40 senelik gelin halam amcam yani babamın tarafı anneme hala geliinn diye seslenir. Annem gocunmaz :) üslupları öyle çünkü

Ama size dalga geçmek amaçlı söyleniyorsa ve hoşlanmıyorsanız
Benim bir adım var adımla seslenin diye söyleyebilirsiniz.

Resmen yaramı deştin.
Benim kv tam bir köylü kaynana modeli.
Pazar günü 10larca insanın için hoşt köpek şeklinde hareketiyle gelin değil mi orada otursun hahahahha diye bir tarafını yırtarak kahkaha attı.
O kadar kalabalığın içinde "ne size ne dedikodunuza ne iğrenç varoş muhabbetinize meraklı değilim tabii burada oturacağım" diyecektim tabi demedim.
O terbiyesiz diye ben seviyemi bozamam.

benımle aynı yasta olan ama sırf esımden 3 yas buyuk abısıyle evlı dıye kendını büyük ev sanan bır eltım vardı
habıre sen kucuk gelınsın deyıp duruyordu bırıyle tanıstırırken bıle ısmım yerıne kucuk gelın dıyerek tanıstırıyordu

bırgun dedım kı kızım var 3 yasında

sen buyuksun buyuk evsın ya hanı (hep kendısı kendı ıcın oyle soyler )
kızım buyuyecek okullu olacak ıse gırecek evlenecek bu gıbı durumlarda buyuk ev oldugun ıcın ustune dusenı yaparsın artık dedım
buyuk ev olarak buyuk eltı buyuk gelın buyuk olarak sorumlulugun agır benım ısıme gelır gelınım dıye ortalarda dolasmak ben bırsey bılmem der cekılırım dedım

o oldu bırdaha bana gelın gelın dıyen olmadı :D :D :D

sızde oyle desenız ıse yarar belkı
gelın olmak ısıme gelır buyuk olmanın sorumlulugu agır herkes ustune dusenı yapacaksa gelın olmak en kolayı dersenız ugrasmayı bırakırlar

Görümceye cevap güzel kaynanaya da “tabiki de kaynana hanım” diye hitap edebilirsiniz ya da ismi ne ise, “ x hanım” diyebilirsiniz.

Back