L Laladunya كُنْ فَيَكُونُ 🙇♀️ Kayıtlı Üye 13 Kasım 2019 5.487 En iyi cevaplar 1 11.428 198 11 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi PaNickYok #21 PaNickYok .!.: Şimdi hiç.ihtimal vermedigim halde tekrar yaptim 16.gunum oldugundan gunu kacirdigimi dusunmustum ama bukez gayet koyu cikti, demek adet gunu hesaplamasi herzaman tutmuyor,geçte yumurtlayabiliyormusuz Genişletmek için tıkla... Cok iyi bugun takip yapıp degerlendir, cogunlukla beklenen adetten 14 gun önce oluyor yumurtlama, kacmamasina sevindim
PaNickYok .!.: Şimdi hiç.ihtimal vermedigim halde tekrar yaptim 16.gunum oldugundan gunu kacirdigimi dusunmustum ama bukez gayet koyu cikti, demek adet gunu hesaplamasi herzaman tutmuyor,geçte yumurtlayabiliyormusuz Genişletmek için tıkla... Cok iyi bugun takip yapıp degerlendir, cogunlukla beklenen adetten 14 gun önce oluyor yumurtlama, kacmamasina sevindim
PaNickYok Avare üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2017 971 29.984 438 11 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi PaNickYok #22 2kiz1anne .!.: Cok iyi bugun takip yapıp degerlendir, cogunlukla beklenen adetten 14 gun önce oluyor yumurtlama, kacmamasina sevindim Genişletmek için tıkla... Bende ayrıca çok şaşırdım, yakalayamadım sanıyodum,diğerlerinde control cizgisi dahi silik cikmisti buyüzen kafam karıştı.ilgin için sağolasin
2kiz1anne .!.: Cok iyi bugun takip yapıp degerlendir, cogunlukla beklenen adetten 14 gun önce oluyor yumurtlama, kacmamasina sevindim Genişletmek için tıkla... Bende ayrıca çok şaşırdım, yakalayamadım sanıyodum,diğerlerinde control cizgisi dahi silik cikmisti buyüzen kafam karıştı.ilgin için sağolasin
L Laladunya كُنْ فَيَكُونُ 🙇♀️ Kayıtlı Üye 13 Kasım 2019 5.487 En iyi cevaplar 1 11.428 198 11 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi PaNickYok #23 PaNickYok .!.: Bende ayrıca çok şaşırdım, yakalayamadım sanıyodum,diğerlerinde control cizgisi dahi silik cikmisti buyüzen kafam karıştı.ilgin için sağolasin Genişletmek için tıkla... Rica ederim
PaNickYok .!.: Bende ayrıca çok şaşırdım, yakalayamadım sanıyodum,diğerlerinde control cizgisi dahi silik cikmisti buyüzen kafam karıştı.ilgin için sağolasin Genişletmek için tıkla... Rica ederim