Ya benim test sıkıntı heralde hep bi ucu silik çıktı buyüzden bisi anlayamadim, sizinki gayet belirginSabah kalkıp wc gidiyorsunuz.sonra sadece yarim bardak su içip 3 saat sonra test yapiyosunuz.
Koyulasma gordugunuz gün gunde bi kac test yapin pik ve catlamayi yakalarsınız. Ornek atayım. Ikinci foto da 18.30 da test pik. 19.00 da iliski oldu. 21.30 da catlamis gorunuyor. Suan hamileyim, Bi kac saat icinde pik olup kaçabiliyor yani, o yuzden koyuluk basladiginda gunde bi kaz test daha mantikliEki Görüntüle 2647352
Ama bak digerleri daha koyu 14 silik çıkınca yumurtladim 13te diye bidada yapmadim daha var aslında yaparımda. Neden onceleri 14 ten daha koyu ciksinki. 2 cocuk annesi olarak bu konuda hiç tecrübem yokOlmamıs ki yumurtlama testi az almışsın biraz daha fazla almalıydın
Ikiside aynı koyulukta olmalı yumurtlama oldıgun da orda yumurtlama yok MalesefAma bak digerleri daha koyu 14 silik çıkınca yumurtladim 13te diye bidada yapmadim daha var aslında yaparımda. Neden onceleri 14 ten daha koyu ciksinki. 2 cocuk annesi olarak bu konuda hiç tecrübem yokilkkez yapıyorumda
Dediğim gibi bu ay ilkkez aldım hani süreci hızlandirabilmek adına ilkkez yaptim bundan iki paket aldim 5ini kullandim bgunde 16. Gunum zaten yumurtlamis olmam gerekmiyormu 28 gunde bir adet gören biri olarak,hani 14 silik cikinca yumurtladim heralde dedim. Ama test bi tuhaf silik silik,oyuzden burda paylastimBenim testin markası laboquick. Intermetten alıyorum. Hemde cok çok uygun fiyata 50 tanesi 60 tl gibi örnek veriyorum.
Okuması diğer testlere gore daha ıyi
Kolay kolay yanıltmiyor
Onu okumustum biliorumda,14 digerlerinden silik cikinca acaba erkenmi yumurtladim acaba dedim. Şimdi bitane daha yapim bakalimIkiside aynı koyulukta olmalı yumurtlama oldıgun da orda yumurtlama yok Malesef
Duzenli adet görüyorsanız evet kacmistir muhtemelen, bi daha ki ay daha sıkı takip edersiniz, testin normal renk cizgileri de solgun demekki,Dediğim gibi bu ay ilkkez aldım hani süreci hızlandirabilmek adına ilkkez yaptim bundan iki paket aldim 5ini kullandim bgunde 16. Gunum zaten yumurtlamis olmam gerekmiyormu 28 gunde bir adet gören biri olarak,hani 14 silik cikinca yumurtladim heralde dedim. Ama test bi tuhaf silik silik,oyuzden burda paylastim
Gunde bikactane yapip sıkı takip edenler varmis ben hergun ayni saatte yaptim kacirmis olabilirim demek,tsk ederim sağolasinDuzenli adet görüyorsanız evet kacmistir muhtemelen, bi daha ki ay daha sıkı takip edersiniz, testin normal renk cizgileri de solgun demekki,
Nasıp olsun inşallah en hayirli zamanda
Aynen benim demek istedigimde oydu, demekki pik süreniz kisa, o yüzden özellikle 12.gün başlayıp sıkı takip yapın, rica ederim,Gunde bikactane yapip sıkı takip edenler varmis ben hergun ayni saatte yaptim kacirmis olabilirim demek,tsk ederim sağolasin
Merhaba Size mesaj atsam vaktinizi ayırabilir misiniz acaba? Bir iki sorum olacaktı.Aynen benim demek istedigimde oydu, demekki pik süreniz kisa, o yüzden özellikle 12.gün başlayıp sıkı takip yapın, rica ederim,
Tabiki bekliyorumMerhaba Size mesaj atsam vaktinizi ayırabilir misiniz acaba? Bir iki sorum olacaktı.
Şimdi hiç.ihtimal vermedigim halde tekrar yaptim 16.gunum oldugundan gunu kacirdigimi dusunmustum ama bukez gayet koyu cikti, demek adet gunu hesaplamasi herzaman tutmuyor,geçte yumurtlayabiliyormusuzDuzenli adet görüyorsanız evet kacmistir muhtemelen, bi daha ki ay daha sıkı takip edersiniz, testin normal renk cizgileri de solgun demekki,
Nasıp olsun inşallah en hayirli zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?