- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Temizlik yaparken yan yatırdım ayaklarını siliyim diye şattadanak yere yapıştı kaldırdığımda kenarları böyle oldu yeni almıştım çok üzüldüm beyaz lake bişey yapılabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komple mi boyanması lazım sizce dolaplarımı yaptırdığım usta boyar mı kiTekrar boyanabilir. .
Mobilyacıya verin. .
Mobilyacılarda lake boyası var alıp boyayabilirsin yada mobilyacıya boyatabilirsinTemizlik yaparken yan yatırdım ayaklarını siliyim diye şattadanak yere yapıştı kaldırdığımda kenarları böyle oldu yeni almıştım çok üzüldüm beyaz lake bişey yapılabilir miEki Görüntüle 1619679
Komple olabilir. .Komple mi boyanması lazım sizce dolaplarımı yaptırdığım usta boyar mı ki
Komple olabilir. .
İstersen sor bii ..
komple boyatın sadece orası boyanırsa yamalık gibi olur belli olur
Rutuş yapılıyo bendede lake mobilya var ama nasıl olur bilmiyorum henüz gerek olmadı çok şükür
Zımparalar boyar diye biliyorum ama gene de bi götürüp sorun ustaya canım ..Sanki boyansada düzelmez gibi içinin kahverengisi çıkmış çizikten daha derin boya kapatır mı
Ben yapıcak olsam talaşla tutkalı karıştırıp doldururdum kuruyunca zımparayla düzeltip boyardımSanki boyansada düzelmez gibi içinin kahverengisi çıkmış çizikten daha derin boya kapatır mı
Ay beceremem ben galiba talaşı nerden bulucam çok beceriklisiniz nerden öğrendiniz bu teknikleri :) iki köşedede var çok belli oluyor bu yüzden ufff ya nazarım değdi çok beğenerek almıştımBen yapıcak olsam talaşla tutkalı karıştırıp doldururdum kuruyunca zımparayla düzeltip boyardım
Tamamen boyanana kadar kendiniz ufak bi rütuş atabilirsiniz. Kahverengi görüntü kadar batmaz göze.
hiçmi pasta yapmadın marangozdan rica et çok katı olmadan karıştır şu ağda spatulasıylada sür düzelt kuruyunca fazlalıkları ince zımparayla al boya yapabilirsin güven kendine pastanemiz yok ama hepimi mutfağa girince süper leziz şeyler yapıyoruz dene olmazsa mobilyacıya ver nekadar kötü olursa olsun onlar düzeltir kolay gelsinAy beceremem ben galiba talaşı nerden bulucam çok beceriklisiniz nerden öğrendiniz bu teknikleri :) iki köşedede var çok belli oluyor bu yüzden ufff ya nazarım değdi çok beğenerek almıştım
Arkadaşın dediği gibi tutkalla doldurabilirsiniz yada dolgu derzler satılır nalburlarda onlardan alıp doldurabilirsiniz. En kötü tuz seramigi dene bişey var hamur gibi yapip az bişey sürün. Kuruyunca zimparalayin hafif hafif. Sonra akrilik yada yağlı boya ile boyayin.İşte neyapıcam onu bilmiyorum
hiçmi pasta yapmadın marangozdan rica et çok katı olmadan karıştır şu ağda spatulasıylada sür düzelt kuruyunca fazlalıkları ince zımparayla al boya yapabilirsin güven kendine pastanemiz yok ama hepimi mutfağa girince süper leziz şeyler yapıyoruz dene olmazsa mobilyacıya ver nekadar kötü olursa olsun onlar düzeltir kolay gelsin
Arkadaşın dediği gibi tutkalla doldurabilirsiniz yada dolgu derzler satılır nalburlarda onlardan alıp doldurabilirsiniz. En kötü tuz seramigi dene bişey var hamur gibi yapip az bişey sürün. Kuruyunca zimparalayin hafif hafif. Sonra akrilik yada yağlı boya ile boyayin.
Yes şekerim hallederler ama dene denemeden öğrenemezsin eltim bile kahverengi sehpalarını beyaz lakeye çevirebildiyse oohooo sen yaparsınSaolun kızlar hepsi çok akıllıca kafama yattı yapabilirsem be ala yapamazsam dediğiniz gibi en kötüyü bile halleder dimi mobilyacılar
Yes şekerim hallederler ama dene denemeden öğrenemezsin eltim bile kahverengi sehpalarını beyaz lakeye çevirebildiyse oohooo sen yaparsın