• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sehpam mahvoldu (resimli)

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Temizlik yaparken yan yatırdım ayaklarını siliyim diye şattadanak yere yapıştı kaldırdığımda kenarları böyle oldu yeni almıştım çok üzüldüm beyaz lake bişey yapılabilir mi
20150830_203454.webp

Temizlik yaparken yan yatırdım ayaklarını siliyim diye şattadanak yere yapıştı kaldırdığımda kenarları böyle oldu yeni almıştım çok üzüldüm beyaz lake bişey yapılabilir miEki Görüntüle 1619679
Mobilyacılarda lake boyası var alıp boyayabilirsin yada mobilyacıya boyatabilirsin

Rutuş yapılıyo bendede lake mobilya var ama nasıl olur bilmiyorum henüz gerek olmadı çok şükür

Tamamen boyanana kadar kendiniz ufak bi rütuş atabilirsiniz. Kahverengi görüntü kadar batmaz göze.

Ben yapıcak olsam talaşla tutkalı karıştırıp doldururdum kuruyunca zımparayla düzeltip boyardım
Ay beceremem ben galiba talaşı nerden bulucam çok beceriklisiniz nerden öğrendiniz bu teknikleri :) iki köşedede var çok belli oluyor bu yüzden ufff ya nazarım değdi çok beğenerek almıştım

Ay beceremem ben galiba talaşı nerden bulucam çok beceriklisiniz nerden öğrendiniz bu teknikleri :) iki köşedede var çok belli oluyor bu yüzden ufff ya nazarım değdi çok beğenerek almıştım
hiçmi pasta yapmadın marangozdan rica et çok katı olmadan karıştır şu ağda spatulasıylada sür düzelt kuruyunca fazlalıkları ince zımparayla al boya yapabilirsin güven kendine pastanemiz yok ama hepimi mutfağa girince süper leziz şeyler yapıyoruz dene olmazsa mobilyacıya ver nekadar kötü olursa olsun onlar düzeltir kolay gelsin

İşte neyapıcam onu bilmiyorum
Arkadaşın dediği gibi tutkalla doldurabilirsiniz yada dolgu derzler satılır nalburlarda onlardan alıp doldurabilirsiniz. En kötü tuz seramigi dene bişey var hamur gibi yapip az bişey sürün. Kuruyunca zimparalayin hafif hafif. Sonra akrilik yada yağlı boya ile boyayin.

hiçmi pasta yapmadın marangozdan rica et çok katı olmadan karıştır şu ağda spatulasıylada sür düzelt kuruyunca fazlalıkları ince zımparayla al boya yapabilirsin güven kendine pastanemiz yok ama hepimi mutfağa girince süper leziz şeyler yapıyoruz dene olmazsa mobilyacıya ver nekadar kötü olursa olsun onlar düzeltir kolay gelsin

Arkadaşın dediği gibi tutkalla doldurabilirsiniz yada dolgu derzler satılır nalburlarda onlardan alıp doldurabilirsiniz. En kötü tuz seramigi dene bişey var hamur gibi yapip az bişey sürün. Kuruyunca zimparalayin hafif hafif. Sonra akrilik yada yağlı boya ile boyayin.

Saolun kızlar hepsi çok akıllıca kafama yattı yapabilirsem be ala yapamazsam dediğiniz gibi en kötüyü bile halleder dimi mobilyacılar

Saolun kızlar hepsi çok akıllıca kafama yattı yapabilirsem be ala yapamazsam dediğiniz gibi en kötüyü bile halleder dimi mobilyacılar
Yes şekerim hallederler ama dene denemeden öğrenemezsin eltim bile kahverengi sehpalarını beyaz lakeye çevirebildiyse oohooo sen yaparsın

Yes şekerim hallederler ama dene denemeden öğrenemezsin eltim bile kahverengi sehpalarını beyaz lakeye çevirebildiyse oohooo sen yaparsın

Onu yapmak daha basit sanki zımpara yap beyaz boya sür bunun yama gibi durma ihtimali var ya orjinalliği bozulunca hiç bi işe yaramaz bidaha boyada sürülmez o yüzden ellemekten çekiniyorum

Back