• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar..Seçtiğim 4 Pronovias Modeli Hakkında Fikir Verirmisiniz

canım bencede fuente:16: ben fuentenin alt kısmıyla aynı sayfada olan Ball Gowns Koleksiyonu florida modelinin karışımını diktiroyrum :1::1: fuentenin alt kısmı floridanında üst kısmını diktiriyorum. Çok gelinlik denedim ama aklımda bunlar olduğu için bir türlü beğenemedim. Gerçeğide biraz pahalıydı bu modellerini sevenler bence diktirlmeli:81:

Fuente güzelmiş bence de ama 3.olan da güzel.Yanlız fuente hem zarif ve sade hem de kendini gösteriyor.

arkadaşlar bana modaevini soranlar olmuşş..ADRES: atatürk bulvarı büyük çarşı ( gelinlikçiler çarşısı) no:125-126 kızılay ankara HATUN MODAEVİ ben fuente diktiriyorum..hatta yarın alıcam düğünüme 2 hafta var..güzel dikiyorlar ve ilgileniyorlar..gitmenizi tavsiye ederm..oraya çok sorulduğu için fuenteyi dikip modeller arasına almışlar ama diğer pronoviaslar yok..modaewinin kendi tasarımları da çok harika ben biçoğunu beğendm..görüşmk üzere..

arkadaşlar bana modaevini soranlar olmuşş..ADRES: atatürk bulvarı büyük çarşı ( gelinlikçiler çarşısı) no:125-126 kızılay ankara HATUN MODAEVİ ben fuente diktiriyorum..hatta yarın alıcam düğünüme 2 hafta var..güzel dikiyorlar ve ilgileniyorlar..gitmenizi tavsiye ederm..oraya çok sorulduğu için fuenteyi dikip modeller arasına almışlar ama diğer pronoviaslar yok..modaewinin kendi tasarımları da çok harika ben biçoğunu beğendm..görüşmk üzere..

Canım hayırlı olsun, memnun kaldın o zaman, beğendin değilmi. Bende bu modelden istiyorum, inşallah bundan diktireceğim. Hiç yer araştırmadan oraya yaptırabilirim:29:

aldım canım gelinliğimi haftaya perşembe giyicem kısmet olursa..ama çok beğendm ben..zaten modaewinde en çok fuente siparişi veriliyor dikkatimden kaçmadı :) umarım herşey gönlümüzce olur..

aldım canım gelinliğimi haftaya perşembe giyicem kısmet olursa..ama çok beğendm ben..zaten modaewinde en çok fuente siparişi veriliyor dikkatimden kaçmadı :) umarım herşey gönlümüzce olur..

Süperr o zaman, hazır dikilmiş varsa, giyer denerimde, sağol canım.
Bu arada sanada mutluluklar diliyorum canım:16:

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlı olsun, üstündeyken fotoğrafını yolla bence. Hatta bu yeni konu açılmasını bile hak eder çünkü insanların çok beğendiği bir model ve büyük çoğunluk pronoviasa güç yetiremediği için diktirmeyi düşünüyordur ve başka bir yerden çıkanın nasıl olacağını merak ediyorlardır.

Back